Gwyneth Paltrow hatodikos gyerekei a színésznő szerint túl részletes szexuális felvilágosítást kaptak

Gwyneth Paltrow a Red Table Talk podcastjében arról mesélt, hatodik osztályos gyermekei milyen részletes szexuális felvilágosítást kaptak az iskolában. „Mindent megtanultak... tényleg mindent” – mondta a színésznő.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Gwyneth Paltrow egyáltalán nem tartozik a szégyenlős hírességek közé: vaginaillatú gyertyát dobott a piacra, extrém anyák napi ajándékötletekkel (például vibrátor nyaklánc) látja el rajongóit, kendőzetlen őszinteséggel mesél arról, mennyire bonyolult is tud lenni a gyermeknevelés elvált szülőként és meztelenül ünnepli születésnapját. Azonban a Red Table Talk legújabb epizódjában arról mesélt, még őt is meglepte, hogy az iskolában milyen nyíltan vezették be gyerekeit a szexualitás világába.

„Általános iskola hatodik osztályában a legőrültebb szexuális felvilágosítást kapták. Hihetetlen volt. Mintha mindent megtanultak volna” – mondta a Goop alapítója Jada Pinkett Smith-nek és édesanyjának, Adrienne Banfield-Norris-nak. „Sosem felejtem el Apple arcát, amikor hazajött. A tanár mindent elmondott nekik. És a »minden« alatt komolyan azt értem, mindent.” Paltrow azt is elárulta, hogy a gyerekei korábban sosem beszélgettek vele a szexualitásról. Azt gondolja, inkább a kortársaikkal vitatták meg ezt a témát. Jada Pinkett Smith meglepődött ezen a kijelentésen, mivel az ő lánya, Willow már 5 évesen elkezdett érdeklődni a téma iránt, újra és újra kérdésekkel bombázta őt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által megosztott bejegyzés


A közelmúltban Gwyneth Paltrow többször is beszélt arról, milyen fontosnak tartja, hogy a gyerekek megfelelő szexuális felvilágosít kapjanak. AEntertainment Tonight interjújában azt is felvázolta, az ő családjában hogyan zajlottak ezek a beszélgetések. Szerintem a legfontosabb dolog, amit soha senki nem mond, hogy nagyon közel kell maradnod a saját igazadhoz, és valóban hűnek kell maradnod magadhoz. Mert amikor kapcsolatban élsz, és nem vagy teljesen önmagad, szorongsz, és szerintem ez nagyon káros lehet arra, mit érzel magaddal kapcsolatban” – elevenítette fel egyik tanácsát a színésznő. Azt is elmagyarázta, szeretne mindig a gyerekei mellett állni, ha bármilyen kérdésük merül fel a szexualitásról. „Igyekszem mindig semleges lenni a témával kapcsolatban. Szerintem az én generációm sok olyan üzenetet kapott a szexszel kapcsolatban, ami miatt rosszul éreztük magunkat” – mondta. „Megpróbálok kíváncsi maradni. De a tinédzserek soha nem akarnak majd beszélni a szüleikkel a szexről. Szóval hagyom, hogy ők irányítsák ennek a beszélgetésnek a menetét.”

Forrás: People
Nyitókép: Leon Bennett/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: