Gyerekkönyvet ír Mariah Carey, novemberben jelenik meg A karácsonyi hercegnő

„Végre elég erőt éreztem ahhoz, hogy a viharos gyerekkori emlékeimet egy olyan modern mesévé gyúrjam össze, ami tele van csodákkal és végtelen reménnyel” - jelentette ki az énekesnő.

Mariah Carey első gyerekkönyvében fogja kamatoztatni a karácsony iránti szenvedélyét. A híresség nemrég jelentett be, hogy 2022 őszén fog a könyvesboltok polcaira kerülni élete első gyerekkönyve, amit Michaela Angela Davis-szel közösen írtak. Az amerikai írónővel már korábban is dolgoztak együtt, mégpedig Carey 2020-ban megjelent memoárján (The Meaning of Mariah Carey), ami nem mellesleg bestseller is lett. A karácsonyi hercegnő képeinek megalkotásával pedig Fuuji Takashi illusztrátort bízták meg, aki a közösségi oldalán már meg is osztotta a könyv borítóját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fuuji Takashi (@fuujitakashi) által megosztott bejegyzés

Olyan sokan fuldokoltunk az elmúlt másfél év sivárságban. Miért ne hozhatnánk létre egy elvarázsolt világot, ahová elmenekülhetünk?” – nyilatkozta az énekesnő. „A Karácsonyi hercegnő ugyanabból az igényből fakad, mint a korábban írt memoárom, hogy felszabadítsam a bennem élő kislányt. A könyv főhőse, a kis Mariah az én belső gyermekemnek a kivetülése, aki hisz a saját képzeletében, egyúttal képvisel minden gyermeket, különösen azokat, akik kicsit kívülállónak érzik magukat és szeretnének hinni önmagukban” – tett hozzá a Grammy-díjas előadó. A gyerekkönyv a kis Mariah-t követi, akinek egyetlen kívánsága van: egy békés és örömteli ünnep.

Az énekesnő-dalszerző a 2020-ban megjelent emlékiratában vallott viharos gyermekkoráról. A korai nehézségek ellenére hihetetlen hangja a szupersztárságig repítette őt. A képeskönyv megjelenése még egy okot fog adni az ünneplésre, hiszen Carey kedvenc időszaka a karácsony, az új kötet pedig nem sokkal az ünnepek előtt, novemberben fog az üzletek polcaira kerülni.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: