Gyönyörű nő lett Denise Richards és Charlie Sheen nagyobbik lánya

A páros 2002 és 2006 között alkotott egy párt, házasságukból két gyerekük születetett, Sam és Lola. Sami Sheen idén lett 18 éves, és jelenleg édesapjával él.

Denise Richards és Charlie Sheen az Eltanácsolt tanácsadó című amerikai vígjáték forgatásán találkozott először, majd a Spin City – Kerge város című sorozat forgatásán fonódott szorosabbra kapcsolatuk. 2002 júniusában házasodtak össze, két lányuk született Sam és Lola. A románc azonban nem tartott sokáig, 2005-ben beadták a válókeresetet, kapcsolatukról azóta is cikkeznek a sajtóban. Nagyobbik lányuk, Sami kétségkívül örökölte anyukája génjeit, de nem tudnánk egyértelműen kijelenteni, hogy rá hasonlít.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denise Richards (@deniserichards) által megosztott bejegyzés

A lány az USA-ban a hétvégén megtartott anyák napja alkalmából posztolt egy közös képet Denise-zel az Instagram-oldalán. A fotó alatt megható módon köszöntötte édesanyját, ami már csak azért is különleges, mert ez év februárjában Sami az édesapjához költözött. A döntés kapcsán Richards azt nyilatkozta Jeff Lewis műsorában, „őszintén szólva, feszült a kapcsolatunk. Nehéz dolgom van Samivel, de hiszem, hogy előbb vagy utóbb helyreáll köztünk a béke.” A színésznő azt is hozzátette, hogy manapság nagyon nehéz tinédzsereket nevelni, hiszen a fiatalok mindenhez hozzáférnek, „nehéz betartatni a szabályokat, pedig egy tininek pontosan erre lenne szüksége.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

☆ sami sheen ☆ (@samisheen) által megosztott bejegyzés

Közös családi kép Sami 17. születésnapjáról

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@charlie.sheen.fanpage által megosztott bejegyzés

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Charlie Sheen más nevelési elveket vall, amivel Richards nem feltétlenül ért egyet. Az elmúlt évtizedben a függőségei és a HIV-fertőzése kapcsán a médiában szereplő 56 éves színész valóban nem az a tipikus apamodell, így, bár nem tudjuk pontosan, mi áll a háttérben, érthető Richards aggodalma.

Forrás: People Magazin
Nyitókép: Chris Weeks / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: