Ha csak egy napod van magadra – Íme, a leghatékonyabb kezelések, amelyek hatása egyből látható

Nem mondjuk, hogy megtaláltuk az örök fiatalság forrását, de az biztos, hogy ezekkel a kezelésekkel egyetlen nap alatt csúcsformába hozhatod magad.

Egy tökéletes napon valószínűleg egy monacói luxusjacht fedélzetén ébrednénk, és úgy ehetnénk a szénhidrátokat, hogy közben az ellenségeink hátsójára rakódna le a súlyfelesleg… Ez azonban valószínűleg nem fog bekövetkezni (sajnos). Ám egy olyan nap, ami a szépségápolás jegyében telik, szintén hordozhatja a tökéletesség jegyeit. Az öngondoskodásnak és az önszeretetnek hatalmas jelentősége van testi-lelki jóllétünkre nézve, ezért fontos, hogy időnként szánjunk egy napot magunkra. Olyan kezeléseket szedtünk most össze, amelyekkel tényleg a legtöbbet tehetjük önmagunkért, és miközben feltöltődünk, látványos eredményeket érhetünk el.

Testtekercselés

Wiener testtekercselés

Kezdd a napodat ezzel a teljes méregtelenítő testkezeléssel, amelynek hosszútávú hatásait egész nap élvezheted. Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációjával pillanatok alatt megszabadulhatsz néhány centimétertől, akár célzottan is. A természetes anyagokkal dolgozó, egyedülállóan eredményes módszernek köszönhetően pedig bőröd is csodálatosan simává és egészségessé válik, hiszen kivezetődnek belőle a felesleges salakanyagok. A Nemzetközi Feltalálói Díjat nyert módszer hatóanyagaiban az eukaliptusz, a borsmenta és a rozmaring dominál, amelyek a kötőszövet felső rétegeiben képeznek vérbőséget. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben hideg érzés keletkezik, és az elraktározott felesleges tápanyagokat égeti el a szervezet, hogy fenntartsa termikus egyensúlyát. Kezelőrendszerbe helyezve, vagyis ismételve vagy sporttal kombinálva hihetetlenül látványos eredményt ad. A prémium kategóriás módszer hatékony a narancsbőr ellen és körülbelül 40 percig tart. Sok helyen nyirokmasszázzsal kombinálják, hogy a testedben felszabaduló salakanyagok azonnal kivezetődjenek. A gyógynövényekkel átitatott thermoreaktív kezelés hatását egész nap érzed majd magadon.

Elérhető: Fazekas Anna Az Év kozmetikusánál

 

Take Ten

Take10arckezelés

A Take Ten egy finn orvoskozmetológiai gép, amit az orvostudomány módszereivel kutattak és fejlesztettek ki. A módszert az egészségügyben a különböző betegségek, mint például stroke miatt lebénult izmok stimulálására és újraélesztésére használják, és még csak pár helyen érhető el az országban. Alkalmas többek között a fogcsikorgatás megszűntetésére, de a migrén, és fülzúgás elmúlasztására is. De az orvoskozmetológiai eljárás számunkra leglényegesebb eleme, hogy képes a megnyúlt arcizmok visszaállítására. A non invazív eljárás az arc kontúrjait emeli teljesen természetes és látványos módon. Az arcizmokat speciálisan megtornáztató kezelés után gyakorlatilag azonnal fiatalos friss és egészséges arcot kapsz. A kezelés harminc percig tart és abszolút fájdalommentes. A végén egy kellemes mélyizom nyújtó masszírozással fejeződik be a kezelés, ami az arcizom torna után kiemelkedő fontosságú. Hatására az arcizmok formába kerülnek, ezáltal az egész arcod vérkeringése is beindul, és hatására 10 évvel fiatalabb önmagad néz vissza a tükörből. Kell ennél több egy tökéletes naphoz?

Elérhető: Gáspár Ágnes aranykoszorús kozmetikus mesternél

O2 Balance

O2 Balance arckezelés

Ez a forradalmian új módszer a legújabb szépségipari technológiákat kombinálja a természetes összetevők erejével, hogy a bőröd teljesen megújuljon. Bár a kezelés középpontjában a létfontosságú oxigénterápia áll, amely növeli a sejtek anyagcseréjét és javítja a bőr textúráját, más innovatív technológiák is ötvöződnek benne. A LED fényterápia, amely különböző hullámhosszú fényeket juttat a bőr mélyebb rétegeibe, még hatékonyabbá teszi a kollagéntermelést és a bőrhibák, pattanások, vagy hegek eltűntetését. A kezelés során, amely jó alternatívája a botoxnak is, chlorella vulgarist, zöld mikroalga kivonatot, dipeptid diaminobutiroylt, stabilizált C-vitamint, niaciamidot és még számtalan antioxidánst juttatnak a bőrödbe. Az O2 balance arckezelés során bőröd egy igazi wellness utazáson vesz részt. A kezelés végén az ultrahang nyugtató és pihentető  élményt is ad egyben, amelynek eredményeként nemcsak arcbőröd, de egész tested felfrissül és regenerálódik. Az O2 balance arckezelés ezért az egész lényedre hat.

Elérhető: Kormanik Andrea bőresztétánál

Nyitókép:Fotó: Dirk Lindner/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: