Ha ebben a csodálatos toszkán villában sem érzed át a dolce vitát, akkor sehol!

Funkcionális pasztell mámor

Valami régi, valami új: ez a Lucca városához közel álló pazar ház visszafogott, eklektikus stílusával mindenkit levesz a lábáról.

Toszkána minden ízében és színében csodálatos, de ez a Versilia partszakasztól 20 percnyire található történelmi villa mindent visz. A Le Sorelle névre keresztelt házikót a Special Umbria, azaz Rob Landeweerd és Jeroen Macco gondolta újra. A holland páros 2006 óta Olaszországban él és alkot, a kultúra és a design iránti lelkesedésüknek nagyszerű példája többek között a Le Sorelle is.

Tiszta otthon, csendes ház

Mindannyiunknak mást jelent a béke szigete, azonban a keretet elnézve az alkotók megragadták a dolog esszenciáját. A pálmák árnyékában igazán édes a pihenés. Én – kis túlzással – akár egy teljes nyarat is el tudnék tölteni anélkül, hogy kitenném a lábam a kapun túlra.

Itt akár Sophia Lorent is vendégül látnánk

Nagy családi beszélgetések kiváló helyszíne lehet ez a meghitt terasz. A visszafogott színek és a funkcionális bútorzat nem vonják el a figyelmet a természettől, minden adott az éjszakába nyúló csillagvizsgáláshoz.

Külcsín, beltér

A rusztikus kert és terasz után a beltér igazán meglepő, átgondolt részleteket takar. A villa belterében a robusztus gerendák laza kontrasztot képeznek a modern bútorzattal. A pasztell színek kombinációja pedig gondoskodik arról, hogy a laskás egyetlen szeglete se legyen unalmas.

Forrás: specialumbria.com

Nyitókép: specialumbria.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: