Ha eddig csak a pesti este csábított, ideje átnézned Budára is! Irány a Mona Garden!

Kerti parti, ahogy mi szeretjük

A Fő utcáról nyíló kerthelyiség lesz az introvertált urbanisták legújabb kedvence. Hamisítatlan kerti parti hangulat, laza báj és jó borok pár lépésnyire a Lánchíd budai hídfőjétől, kell ennél több?

A Mona Garden július elején nyitotta meg kapuit, a hely nemcsak megjelenésében, de étel- és italkínálatában is a letisztult vonalat követi. Azoknak is melegen ajánljuk a Clark Ádám tértől pár perc sétára található Monát, akik eddig csak a folyó túloldalán tudták elképzelni az esti kikapcsolódást.

Nagyvilági elegancia egy csipet lazasággal

Fotó: Mona Garden

A belvárosi forgatagból ezen a nyáron kicsit elegem lett, ezért alig vártam, hogy a következő esti programomat a Monába szervezhessem. A kicsit komótosabb budai hangulat  – biztosan a korral jár -, egyre jobban esik, és szerencsére a hely is abszolút visszaadta a nyugis életérzést. A zene nem tolakodó, nincs nagy nyüzsgés és a borok is segítettek abban, hogy kellemesen töltsem az estét. Az ottlétünk alatt családok is megfordultak a Monában, a hely tényleg családbarát.

Remek fogások – csak semmi flanc

Csirkemell steak burgonyával 2380 Ft I Sajtburger 2290 Ft

A  hely az ételek terén olyan klasszisokat vonultat fel, mint a hamburger, a hot dog vagy a grillezett csirkemell. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy még soha nem ettem ilyen jól elkészített, szaftos csirkét. A steak burgonyával pedig egy komplett, laktató vacsi keveredett belőle. Azok is megtalálhatják a számításaikat, akik vigyáznak az alakjukra, ugyanis kevert salátát is kérhetünk az étel mellé. Az étlap nagyon átgondolt, az árak terén sem szálltak el, bár nincs nagy választék, de bárki megtalálhatja a saját ízlésének vagy étrendjébe illő fogást.

Nyitókép: Mona Garden 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: