Ha idén még nem koriztál, de tervezed, ezt a korcsolyapályát ne hagyd ki!

A tavalyi siker után idén is megnyitotta kapuit az Intermezzo Ice Terrace a belvárosi Hotel President teraszán. A téli sport kedvelői elképesztő környezetben korizhatnak, ráadásul idén a szervezők a sípályák hüttéinek hangulatát is megidézik!

Korcsolya, forralt bor, díszkivilágítás, karácsonyi falatok, na, meg persze kilátás a Szent István Bazilikára, a Parlamentre, a Budai Várra és a Citadellára. Ezekkel várja idén is látogatóit az Intermezzo Ice Terrace, ráadásul vasárnaponként a szervezők Hütte Partykkal idézik meg a sípályák hangulatát. A belvárosi Hotel President tetőteraszán lévő 110 négyzetméter alapterületű korcsolyapályája hétköznap délután 16 órától este 21 óráig, hétvégenként pedig 14 órától este 21 óráig tart nyitva. A pálya szintetikus, környezetbarát anyagból készült, ami kicsit puhább, mint a jég, így kisebb a sérülésveszély.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

intermezzobudapest (@intermezzobudapest) által megosztott bejegyzés,

A hotel számára fontos, hogy ne csak a szálloda vendégeinek, hanem a budapestieknek is maradandó élményt tudjanak nyújtani.

A belépő hétköznaponként 2500 forintba kerül. Az ár tartalmazza a korcsolyabérlést, és egy forró alkoholmentes italt is. A vasárnaponként megrendezett Hütte Partykra a jegy 3500 forintba kerül, welcome drinkként pedig forralt borral kedveskednek.

Hol? Hotel President, 1054, Budapest, Hold utca 3-5.

Mikor? Hétköznaponként 16-21 óra között, hétvégénként 14-21 óra között.

Nyitókép: www.hotelpresident.hu

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: