Hailey Baldwin legvagányabb szettjei – Justin Bieber felesége az új Victoria Beckham?

Bieberné az elmúlt években valóságos divatikonná vált. A szettjeiből most akár te is inspirálódhatsz, ha egy kicsit feldobnád a megjelenésed!

Jó tíz évvel ezelőtt stílus kérdésében Victoria Beckham – és természetesen férje – volt az elsőszámú irányadó. Az egykori sztárfocista, David Beckham, énekesnő felesége kis túlzással a sarki közértbe sem szaladt le úgy, hogy ne a legújabb szabásvonalú ruha/szoknya vagy a legtrendibb cipő lett volna rajta. Közösségi média hiányában, természetesen mindezt folyamatosan prezentálta a világsajtó. Mára azonban nagyot fordult a világ, s ha az nem is jelenthető ki egyértelműen, hogy az elegancia kiment a divatból, (bár Náray Tamás erről hosszasan tudna mesélni) az megkérdőjelezhetetlen, hogy a stílusok tekintetében óriási volt a változás. Ha korábban egy hírességet szabadidőruhában sikerült lefotóznia valamelyik megszállott paparazzinak, az biztos, hogy szenzációszámba ment. Sokszor fel sem lehetett ismerni a sztárokat macinaciban, óriási napszemüvegben és baseball sapkában. A szituáció inkább volt kellemetlen, mintsem vagány, így a sztárok is csak abban bízhattak, hogy senki nem ismeri fel őket smink és teljes pompa nélkül.

Pár éve viszont egyre menőbb lett lazának lenni, teljesen új értelmet nyert a lezser viselet, sőt, sokszor még a slamposság is. Ennek az új hullámnak, vagy ha kategóriának nevezzük, a street style-nak az egyik fő zászlóvivője az amerikai származású Hailey Baldwin. A közel 47 millió követővel rendelkező sztár, modellként kezdte pályafutását, sőt, jelenleg is elég komoly márkákkal dolgozik együtt, de ma már inkább arról híres, hogy ő az a szerencsés kiválasztott, akit az egykori tinibálvány, Justin Bieber feleségül vett. A 2018 őszén tartott nagyszabású esküvő óta a pár óriási boldogságban éli a mindennapjait, nincsenek körülöttük zajos botrányok. Hailey nem mellesleg tiszteletét tette nemrég hazánkban is: ahogy a rendes feleségektől ez elvárható, elkísérte férjét a Sziget Fesztiválra. A szenzáció pedig mindig az, hogy Hailey, akinek köszönhetően még a melegítőnadrág sem ciki, milyen szettben jelenik meg egy-egy helyszínen. Népszerűségének az is az egyik oka, hogy stílusát bárki, bármikor könnyedén lemásolhatja, nem jellemző rá a mindennapokban a hivalkodás. Ha éppen nem modellként szerepel valahol, akkor első ránézésre bármelyikünk barátnője, osztálytársa, szomszédja is lehetne.

Oversize szabadidőnadrág


Bár a túlméretezett nadrág nem feltétlenül a legelőnyösebb darab, Hailey szívesen viseli ezeket a kényelmes fazonokat. Fehér toppal és sneaker-el, úgy tűnik, mintha csak felkapta volna a vasalni valók közül, de azért a nadrághoz színben passzoló melltartó mutatja, hogy semmi nem a véletlen műve, még akkor sem, ha csak egy otthoni viseletről van szó.

Unisex darabok


A házaspár életében komoly szerepe van a sportnak, gyakran túráznak, raftingolnak vagy bicikliznek együtt. Természetes, hogy ilyenkor a ruhájukat is összehangolják, nem lehet kérdés az öltözéküket látva, hogy mekkora a harmónia közöttük.

Boho stílus


A laza, fesztiválstílus is kifejezetten jól áll Hailey-nek. Megjelenését látva, sokkal jobban szereti és természetesebben érzi magát ezekben a könnyebb fazonú ruhákban, mint a magazinok címlapján, a szűk, testre feszülő kreációkban.

A klasszikus: farmer és fehér felső


Itt az újabb bizonyíték arra, hogy egy jól szabott fehér felső a legegyszerűbb farmert is képes feldobni. Nemcsak Hailey miatt, de ez a kombináció kötelező eleme minden női gardróbnak.

Hófehér elegancia


Bár a mindennapokban a kényelem a fő szempont a fiatal sztár életében, karcsú alakján nagyon jól mutatnak az elegánsabb darabok is. De ilyenkor sem rugaszkodik el a valóságtól, a különböző estélyeken, díjátadókon, partykon a megjelenés tekintetében szinte mindig a minimalizmusra törekszik.

Nyitókép: Johnny Nunez/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: