Tavasszal is hódítanak a laza, tengerparti hullámok – videó

Lesd el, hogyan csinálják a profik!

Tartós, gyönyörű hullámokra vágysz, de általában inkább a fodrászodra bízod a göndörítést? Mutatunk egy videót, amelynek segítségével te is megtanulhatod a helyes technikát!

Nem mindig sikerül szép, laza hullámokat varázsolnod a hajadba? Általában inkább a fodrászod segítségére hagyatkozol? Sarah Potempa vlogger készített egy videót, amelyben megmutatja, hogyan kreálhatsz magadnak helyes loknikat!

Így formázd tincseidet a tökéletes csigák eléréséhez:

Elkészítés:

  1. Sarah különböző vastagságú hajformázókat mutat be. Azt tanácsolja, hogy vásárláskor a hajtípusod szerint válassz.
  2. Állítsd be a tincseidnek megfelelő hőmérsékletet. Vékonyszálú, festett haj esetében érdemes alacsony hőfokkal dolgozni. A vastagszálú tincseknél viszont feljebb kell tornázni a hőfokot, hogy szép hullámokat kapj. Arra mindig vigyázz, hogy ne legyen túl forró az eszköz!
  3. Válaszd szét a hajad azonos vastagságú tincsekre.
  4. Mindig a hajvégektől kezdd a formázást, majd az arcodtól kifelé húzd az eszközt. Így lesz laza és természetes a frizurád.
  5. Ha végeztél egy loknival, fogd meg a hajvéged és húzd fel a tincsed úgy, hogy egy karikát kapj. Ha ezzel kész vagy, tűzd fel egy hullámcsattal, ahogyan a videóban is láthatod. Ez azért fontos lépés, mert így extra tartós maradhat a hullám.
  6. Amikor feltekertél egy tincset a hajformázóra, tartsd meg a fejed tetejénél pár másodpercig. Ez a technika segíthet a dúsabb hatás elérésében.
  7. Szerezz be egy jó minőségű fixáló hajspray-t, és fújd rá a hajkefédre. Talán furcsán hangzik, de tényleg szuper trükk. Miután befújtad a kefét, könnyed mozdulatokkal fésüld ki a kész hullámokat.
  8. Annak érdekében, hogy ne álljanak ki az apró, zavaró hajszálak a fejtetődnél, fújj rájuk egy kevés hajlakkot, ezt követően pedig simítsd végig a hajkoronádat a kezeddel.

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: