Ez a szupersikkes nyári frizura lesz a megmentőd a hőségben

Fogadjunk, hogy a nyári melegben te is legszívesebben lófarokban vagy kontyban hordod a hajad! Ha úgy érzed, ideje beújítanod valamit a frizurád terén, akkor ez az egyszerű, de nagyszerű tipp neked szól!

A nyár a fesztiválok, az esküvők és a különféle szabadtéri rendezvények ideje, amikor szertnénk csinosak lenni, de úgy, hogy közben a tikkasztó forrósághoz is kompatibilis legyen a megjelenésünk. A hajformázás terén, pláne a hosszú hajúaknak nincs könnyű dolguk. A klasszikus lófarok unalmas, a konty inkább otthonra való, a fonás pedig nem olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk. Ha te is ezzel a dilemmával állsz szemben, akkor készülj, mert a következő videót imádni fogod:

@brylkaproject Wedding guests hairstyle ✨#hairtutorial #hairstyles #summerhair #hairtutorials #hairinspiration #hairstylist #hairtok #hairstylist #hairhacks ♬ …Ready For It? – Taylor Swift

A frizurához mindössze két hajgumira van szükséged, az egyik lehet egy klasszikus, mindennapi használatra szánt darab, a másik viszont egy vékonyabb, kisebb elasztikus gumi legyen. Első lépésben oszd a hajad nagyjából két egyforma részre, majd a felső részt kösd lófarokba, de ezúttal ne legyen túl szoros. Ahogy a videón is látható, szedd két részre a lófarok gumi feletti részét, és bújtasd át rajata a hajad. Ezután vedd ketté a hajad alsó részét és vezesd át a hajgumi felett, kösd össze, csavard meg, és húzd át rajta a teljes lófarkad. Kész is a szupertartós frizura, amivel egy különlegesebb alkalomra épp úgy előrukkolhatsz, mint egy egyszerű családi piknikre!

Nyitókép: Jasmina007/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: