Ez a tökéletes halloweeni programod a horoszkópod szerint

Szélsebesen közelít október harmincegyedike, de azért még éppen időben vagy ahhoz, hogy kitaláld, mit csinálj ezen a napon. A kínálatok tárháza persze végtelen, de szerencsére a csillagok segítenek eldönteni a dilemmádat.

Kos

Kalandok nélkül számodra nem is élet az élet, sosem mondanál nemet az izgalmakra. Gyűjtsd magad köré a legbátrabb barátaidat és fizessetek be falmászásra, spinning edzésre vagy egy táncórára. Persze szigorúan halloweenjelmezben! Pár furcsálló tekintetet biztosan begyűjtetek majd, de az emlék akkor is felejthetetlen marad.

Bika

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, imádod halmozni az élvezeteket: például a finom ételeket. Semmi sem kapcsol ki annyira, mintha a konyhában alkothatss, ráadásul nálad a nassolás szó sem tabu. Ezért nem is lehet kérdés, hogy mi a legszuperebb halloweeni program számodra: próbálj ki néhány új receptet, és hívd át a barátaidat, hogy együtt pontozhassátok őket.

Ikrek

A viktoriánus korban a halloweent az év azon időszakának tartották, amikor könnyedén kapcsolatba lehet lépni a szellemekkel. (Úgy hitték, hogy ekkor a legvékonyabb a két világot elválasztó fátyol.) Mindig is írói ambícióid voltak? Ülj le egy füzet elé, fogj meg egy tollat, csukd be a szemed és lazulj el. (A lámpát is lekapcsolhatod!) Kérj üzenetet a túlvilágról és hagyd, hogy a kezed szabadon írhasson vagy rajzolhasson. Várj 10 percet, majd nézd meg, mit alkottál.

Rák

Nincs szebb pillanat számodra annál, mikor mindent félretehetsz és egy kis énidőt tarthatsz az otthonod és a kanapéd nyugalmában. A horrorfilmek túlságosan felkavarnák ezeket a relaxáló perceket, ezért inkább fordulatos krimiket, legfeljebb thrillereket kapcsolj be a Netflixen. De ne felejts el bekészíteni magad mellé egy bögre forrócsokit, amit szorongathatsz borzongás közben.

Oroszlán

Nem jössz zavarba a nyilvános szerepléstől, sőt, kimondottan élvezed azt, ha a figyelem középpontjába kerülhetsz. Készítsd el vagy kölcsönözz ki egy látványos jelmezt, amire garantáltan bárki felkapja majd a fejét a halloweeni bulikban. Így az októbert éppen ott zárhatod, ahol a legotthonosabban mozogsz: a reflektorfényben.

Szűz

Néha jobban élvezed a várakozást és a készülődést, mint azt, ha átélhetsz valamit több hónapnyi tervezgetés után. És mivel a halloweent lassan már magunk mögött hagyjuk, elkezdheted visszaszámolni a napokat a karácsonyig. Szóval dobj össze egy pumpkin spice lattét (azért a hangulat ne maradjon el), és kezdj el listát írni arról, kit is szeretnél idén megajándékozni és mivel.

Mérleg

A régi korok emberének több elmélete is volt a halloweennel kapcsolatban, például az is, hogy ez a legideálisabb nap a szerelmi jóslatokra. Mondunk is neked egyet, ami végtelenül egyszerű: hámozz meg egy almát és dobd le a padlóra a héját. Figyeld meg, milyen formában ér földet, ugyanis ezzel a betűvel kezdődik az igaz szerelmed neve.

Skorpió

Az égiek a kelta halloween, vagyis a Samhain szeánszát javasolják neked, hiszen te mindig is kíváncsi voltál a láthatatlan világ titkaira. Ha követni szeretnéd a hagyományt, akkor tarts néma vacsorát azoknak, akik már nincsenek veled. Készítsd el a kedvenc ételeiket vagy helyezz ki hozzájuk fűződő emléktárgyakat az asztalra. Mondj nekik köszönetet a sok szép emlékért és a leckékért!

Nyilas

Sokan el sem tudnak képzelni ijesztőbbet azoknál a filmeknél, amelyben két percenként fröcsköl a vér, vagy mutánsok, földönkívüliek, illetve szellemek lepik el a Földet. Téged viszont a kalandok éltetnek és szereted, ha sikítozás közben kieresztheted a gőzt. Kapcsolj be egy vérfagyasztó filmet vagy nézd meg a mozikban az első magyar horrort, a Post Mortemet Klem Viktor főszereplésével. Még az is lehet, hogy jövőre ennek szurkolhatsz az Oscaron!

Bak

Mások talán megijednek a rejtvényektől, de te szenvedélyesen rajongsz értük, és könnyedén meg is fejted őket – hála a problémamegoldó természetednek. Halloween alkalmából érdemes emelned a tétet: látogass el egy ijesztő szabadulószobába! Tedd próbára az eszedet és az idegeidet is!

Vízöntő

A tények megszállottja vagy, ezt pedig a halloween kedvéért sem adnád fel. Dobj össze egy sütőtökös sütit, és kutakodj a neten vagy könyvekben az ünnep után. Kerülj képbe a hagyományokkal és a szokásokkal kapcsolatban.

Halak

Az ezotéria egyébként is vonz téged, a halloween pedig tökéletes alkalom arra, hogy szintet lépj. Régóta kacérkodtál már a gondolattal, hogy felkeress egy médiumot? Itt az ideje, hogy megtedd! Ha esetleg erre a lépésre még nem állsz készen, az sem gond, mert a csillagoknak van egy másik alternatívája is számodra erre a napra: szedd elő az ásványaidat és töltsd fel őket a Nap vagy a Hold fényénél.

Forrás: Cosmopolitan UK
Nyitókép: gorodenkoff/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: