Hamarosan elérhető lesz Harry és Meghan Markle első podcastje

Az év elején nagy port kavart Harry és Meghan döntése, és bár a páros egy átlagos élet reményében lépett tovább, igazán izgalmas évet zárnak. Ráadásul a rajongók nagy örömére még ebben a hónapban hallható lesz podcast sorozatuk első epizódja.

Miután Harry és Meghan Markle lemondtak a királyi családban betöltött rangjukról és hátat fordítottak a családnak, igyekeztek a körülményekhez képest hétköznapi életet élni. Az idejüket és a figyelmüket leginkább az önkéntes munkákra és a gyermeknevelésre fordították, ugyanakkor több üzleti vállalkozásuk és tervük is napvilágot látott, többek között a Netflix-szel kötött szerződésük is.

Talán nem meglepő, hogy a háttérben jelenleg olyan munkálatok zajlanak, amikkel előkészítik a várhatóan befolyásos szerepüket a médiában is. A pár készülőben lévő podcast sorozatát a Spotify fogja sugározni, ami a Vanity Fair értesülései szerint, többéves partnerséget kötött Harry és Meghan cégével, az Archewell Audio-val.

A streaming szolgáltató weboldalán már elérhető az előzetes, amiben Meghan és Harry elárulják, hogy az első podcast-jük különleges, ünnepi tartalom lesz, amit még ebben a hónapban meghallgathatnak a rajongók. A sorozat célja, hogy segítsenek az embereknek, hogy más nézőpontból lássák a világot, megtalálják az emberi kedvességet és együttérzést, és egyedi történeteket oszthassanak meg.

Forrás: bbc.com
Nyitókép: Chris Jackson/Chris Jackson/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: