Hamarosan újra felcsendülnek kedvenc ABBA dalaink: jön a Mamma Mia! 3!

Amanda Seyfried, aki Sophie karakterét játszotta a világhíres musical adaptációban elárulta, komoly esély van arra, hogy folytatódjon a történet!

Amanda Seyfried a napokban a Collider magazin interjújában mesélt arról, hogy a rajongók és a szereplők is imádták a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba című filmet, ami az eredeti 2008-as musical feldolgozás folytatása. „Sokkal jobb volt a második rész cselekménye, hiszen velünk együtt fejlődött. Nem úgy, mint az első filmé, ami teljes mértékben követte az eredeti musical történéseit. Azzal nem tudtunk mit kezdeni, de a folytatás már ránk volt bízva” – kezdte Amanda.

Majd azzal folytatta, hogy mivel a második részben szinte rögtön hidegzuhanyként éri a nézőket a tény, hogy Sophie anyukája, Donna (Meryl Streep) elhunyt, a visszaemlékezésekből mégis még többet tudunk meg a karakterről. „Ez a csavar sok jó sztorit indított el a folytatásban. Zseniális ötlet, hiszen bár elveszítettük Donnát, a visszaemlékezéseknek hála mégis visszatért hozzánk. Lily James, aki a fiatal Donnát alakította, kiválóan játszotta a szerepet. Tökéletes volt, és a forgatókönyv is működött.”

És hogy lesz-e folytatása a musicaleknek? Sokáig csak pletyka volt, azonban nemrég a filmek producere, Judy Craymer megerősítette a hírt, miszerint a történetet trilógiaként képzelik, így érkezik a harmadik rész. Amanda sem zárkózott el az ötlettől. „Minden egyes színész, aki a filmben szerepelt, egy pillanat alatt igent mondana a folytatásra, hiszen imádtunk együtt lógni. Legutóbb is erről beszéltünk, hogy vajon lesz-e még egyszer olyan szerencsénk, hogy egy csodás szigeten töltsünk pár napot? Szóval, igen, nagyon remélem, hogy lesz Mamma Mia! 3. ” – mondta a színésznő. A hivatalos bejelentésre ugyan még várni kell, de a rajongók biztosak lehetnek abban, hogy hamarosan újra felcsendülnek kedvenc ABBA slágereik!

Forrás: collider.com
Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: