Harry herceg az Instagramon vetett szemet Meghan Markle-re: 7 megdöbbentő tény a hercegi párról szóló dokumentumfilmből

Meghan Markle és Harry herceg régóta várt hatrészes dokumentumfilmje végre megérkezett. Valóban azt kaptuk tőle, amit vártunk, na meg néhány olyan tényt, amit senki sem tudott róluk.

Már a Netflix-sorozat trailere alapján is úgy tűnt, Harry herceg és Meghan Markle kendőzetlen őszinteséggel teregeti ki a királyi család szennyesét. Sosem látott fényképek, családi felvételek és sokkoló történetek kerültek felszínre. Íme 7 megdöbbentő tény, amit eddig nem tudtunk a hercegi párról. 

1. Az Instagramon találkoztak

Harry herceg az Instagramot görgette, amikor egy közös ismerősük videójában megakadt a szeme egy gyönyörű lányon. A felvétel olyan volt, akár a derült égből villámcsapás. A herceg kinyomozta, ki a derűs lány a videóból, majd felvették a kapcsolatot és telefonszámot cseréltek.

2. A herceg jól megvárakoztatta Meghant az első randevún

A pár 2016 nyarán találkozott először a londoni Sohóban, ám Meghan sokáig egyedül üldögélt az étteremben. „Annyira ideges voltam, teljesen kiborultam, folyt rólam a víz” – meséli a herceg, aki attól félt, hogy a késés miatt rossz benyomást kelt. „Nem akartam olyan srácnak tűnni, mint akinek akkora egója van, hogy azt hiszi bármit megtehet. Mikor beestem az étterembe, a fejem úgy nézett ki, mint egy lángoló vörös labda”.

3. Alig ismerték egymást, de hamarosan már egy sátorban aludtak

Mindössze két találkozó után Harry megkérdezte Meghant, nincs-e kedve csatlakozni hozzá az afrikai utazásán. Meghan utólag úgy jellemezte magát, mint aki azt sem tudja mit csinált. „Amint megérkeztem minden hihetetlenül természetesnek tűnt”.

4. Kéthetes szabály szerint éltek

Miután összejöttek, Toronto és London között ingáztak. „Nem tudom hogy életük túl, de megcsináltunk” – meséli Harry. A „kéthetes szabályt” Meghan találta ki. Ez azt jelentette, hogy legalább két hetente találkozniuk kellett.

5. „Meghan édesanyámra emlékeztet”

A herceg azt mondja, a felesége néhai édesanyjára emlékezteti, mert ugyanolyan együttérző és gondoskodó. Harry ameddig csak lehetett, féltve őrizte a kapcsolatukat, és mindent megtettek, hogy titokban tartsák szerelmüket. 

6. Szülőként nem akarják azokat a hibákat elkövetni, amiket gyerekként elszenvedtek

„Annyi mindent hozunk magunkkal a gyerekkorunkból. A szüleim válása ma is hatással van rám” – mondja Meghan. Harry hozzáteszi, hogy számukra az a legfontosabb, hogy ne ismételjék meg ugyanazokat a hibákat, amelyeket a szüleik elkövettek. „Az elvált szülők gyerekeiben sok közös vonás van, függetlenül attól, milyen származásúak. Egyik helyről a másikra hurcolják a gyerekeket, versengenek egymással, és ez borzasztó”.

7. A királyi család nem értette miért szorul Meghan fokozott védelemre

Harry a dokumentumsorozat második részében arról mesél, hogy miután nyilvánosságra került a kapcsolatuk, a sajtó valósággal üldözni kezdte a feleségét. „A palotában mindenki átesett ezen. Amikor valaki bemutatja a párját, azonnal a sajtó célkeresztjébe kerül. De miért kell ezen mindenkinek keresztülmenni? Főleg, hogy Meghan a származása miatt nagyobb veszélyben volt”.

Forrás: Elle
Nyitókép: Samir Hussein / Getty Images

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: