Harry herceg bánja, hogy nem mondott el mindent Dianának

A herceg egy néhány évvel ezelőtt készült portréfilmben vallotta meg szomorúságát.

A csodálatos Diana hercegnő 1997. augusztus 31-én bekövetkező halálának 23. évfordulója volt az idén, ez alkalomból pedig akárcsak a korábbi években, ezúttal is előkerült néhány intim pillanatot megörökítő fotó és felvétel is. Többek között az a három évvel ezelőtt született, HBO gyártásban készült dokumentumfilm, amelyben Harry herceg és testvére, Vilmos herceg elmondják, mik azok az együtt megélt pillanatok, amelyek számukra a legkedvesebbek, hogy milyen hangulatban telt a gyermekkoruk, és hogy élnek Diana utolsó hetei, hónapjai az emlékezetükben.

A párizsi autóbalesetben elhunyt walesi hercegnő, akiért rajongott a világ, nagyon közel állt fiaihoz, a két fiatal herceg viszont a film kedvéért elárulta, hogy a halála napján csak egy nagyon rövid telefonbeszélgetést váltottak egymással. Vilmos ekkor 15, Harry pedig 12 éves volt, és épp Erzsébet királyné balmore-i lelkigyakorlatán játszottak unokatestvéreikkel és rokonaikkal.

Az említett hívást – amit az Our Mother, Diana: Her life and legacy című portréfilm forgatása előtt még senkinek nem említett a testvérpár – Diana kezdeményezte, és alig néhány percig tartott. Erről Harry a filmben úgy nyilatkozott, hogy később nagyon nehéz volt elfogadnia, hogy az utolsó lehetőség arra, hogy édesanyjával beszélhessen ilyen szerencsétlenül alakult.

„Ha tudtam volna, hogy ez az utolsó alkalom, hogy beszélhetünk, biztosan sokkal több mindent elmondtam volna neki – mindent, amit addig nem osztottam meg vele.” – mondta a herceg.

Forrás: people.com
Nyitókép: Anwar Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: