Harry herceg megalázó módon vesztette el a szüzességét, új könyvében erről is kitálal

Nem volt kérdés, hogy Harry herceg a napokban megjelenő memoárjában kendőzetlen őszinteséggel rántja le a leplet a brit királyi család titkairó. És tényleg elég messzire ment: még azt is nyilvánosság elé tárja, hogyan vesztette el a szüzességét.

Az utóbbi időben csak úgy zúdultak ránk a brit királyi család titkai. A Netflix Harry és Meghan című dokumentumsorozata után most a sussexi herceg memoárjától hangos a sajtó. A Spare, azaz Tartalék című önéletrajzi könyv január 10-én kerül a boltokba, azonban néhány részlet már kiszivárgott a kötetből. Többek között az is, hogy Harry mindössze 17 éves volt, amikor egy idősebb nő elvette a szüzességét, aki ráadásul megalázó módon bánt vele és elfenekelte.

Nem volt benne semmi intimitás

„Sok hibát követtem el, az egyik az, hogy hagytam, hogy ez megtörténjen. Egy mezőn, egy forgalmas kocsma mögött voltunk, egész biztos, hogy valaki látott minket” – írta Harry herceg arról az estéről, amikor elvesztette a szüzességét egy nála idősebb nővel. A herceg úgy emlékszik vissza az aktusra, mint egy gyors menetre, amit visszatekintve rendkívül megalázónak tart. 

Ki paskolta el Harry fenekét?

Harry nem nevezi meg a szeretőjét, de azt állítja róla, hogy a nő csődörként bánt vele, és elfenekelte. A pletykák szerint a hat évvel idősebb Suzannah Harvey volt a tapasztalt szerető. Az exmodell most nem volt hajlandó nyilatkozni, de 2002-ben interjút adott a Daily Mailnek. Harvey akkor felidézte az estét, amikor Harry herceg állítólag flörtölni kezdett vele. „Miközben csókolóztunk aggódni kezdtem, hogy a testőrei keresni fogják. Nem akartam bajba keverni. Olyan volt, mint egy vad gyerek, akit nem lehet megállítani” – mondta. „Megragadott a derekamnál, és magához húzott. Tele volt szenvedéllyel. Úgy csókolt, hogy zsibbadt a szám, és nem tudtam mozdulni. Amikor még szenvedélyesebb lett, aggódni kezdtem. Megtapogatta a fenekem, a mozdulatai olyanok voltak, mint egy tapasztalt férfié”.

Úgy tűnik a herceg az idősebb nőket szerette

Az elmúlt évek során Harry-t több idősebb nővel is kapcsolatba hozták. Köztük a néhai televíziós személyiséggel, Caroline Flack-kel, aki 6 évvel volt idősebb nála, és a műsorvezető Natalie Pinkhammel, aki 7 esztendővel jár a herceg előtt. De még az egykori The Real Housewives szereplőjével, Catherine Ommanney-vel is összeboronálták, aki pedig 13 évvel idősebb a hercegnél. Az a pletyka is szárnyra kapott, hogy a most 57 éves színésznő, Elizabeth Hurley lehetett a herceg szeretője, ám Hurley cáfolja a hírt.

Hol van a határ?

Bár azt már korábban is tudtuk, hogy a kendőzetlenül őszinte memoár valószínűleg hatalmas lavinát indít el, Harry herceg ezúttal túllőtt a célon. Még ha nem is nevezi meg pontosan a titokzatos szeretőt, mégsem egészen erkölcsös ezt a nyilnánosság elé tárni. A Rattlebone Inn kocsma dolgozói állítólag tudják, ki fenekelte el a 17 éves herceget, de ők sem voltak hajlandóak pontosan megnevezni az idősebb szeretőt. Mindössze annyit árultak el róla, hogy látszólag nem ijesztette meg Harry státusza, mivel a hölgy is  „az ő világukból származik”, amivel arra utaltak, hogy hasonlóan magas társadalmi osztályba tartozik. 

Úgy tűnik nem tartott sokáig a hercegi pár visszavonulása

2020-ban Harry és Meghan úgy döntöttek hátralépnek a királyi családtól és az Egyesült Államokba költöztek. Visszavonulásukat többek között azzal magyarázták, hogy a brit sajtó közelsége már-már fojtogató. Ennek ellenére, most a csapból is ők folynak, a Netflix dokumentumsorozata után Harry most egy egész könyvet szánt a magánélete kitálalására. A memorában szó esik róla, hogy Vilmos herceg állítólag megtámadta. De az is nagy port kavar, hogy Harry elmondása szerint 25 embert ölt meg katonai szolgálata alatt, és a herceg arról is beszámol, hogyan élte meg édesanyja, Diana hercegnő halálát. 

A kötet túlzott őszinteségének több híresség is hangot adott. Bethenny Frankel az Instagram-oldalán megosztott egy videót, amiben ironikusan felteszi a kérdést: „Mi lesz még? Úgy érzem, hogy már az orvosi vizsgálatára is elkísérjük Harryt”, ezzel arra utalva, hogy a herceg túl sokat árul el a magánéletéről.

Forrás: New York Post, PageSix, Fox News
Nyitókép: Samir Hussein / Contributor / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: