Mágiára fel, mert az okostelefonod ismeri Harry Potter varázsigéit!

Ne aggódj, ezt a trükköt még a muglik sem tudják elrontani! Úgyhogy bátran kapd csak elő a mobilodat... Garantáljuk, hogy leesik majd az állad az eredménytől!

Továbbra sem adtad fel a reményt, hogy egyszer még megérkezhet a leveled arról, hogy felvételt nyertél a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába? Nos, baglyot ugyan sajnos nem tudunk neked küldeni ezzel az üzenettel, de abban azért mégis tudunk segíteni, hogy pár pillanatra kiszakadj a muglik életéből és mágusnak, vagy Harry Potter legjobb barátjának érezd magad. Mindössze annyi a dolgod, hogy előkapd az okostelefonodat! Ha iPhone-od van, akkor hívd elő az intelligens személyi asszisztensedet, Sirit, ha pedig Androidos vagy, akkor a Google Asszisztensre lesz szükséged.

Amennyiben már készen állnak a parancsodra, nincs több dolgod, mint kimondani a megfelelő varázsigéket. A „Lumos” hatására te is fényességet teremthetsz magad körül, mivel ez a szócska aktiválja a zseblámpa funkciót a mobilodon. (Persze ez nem olyan bámulatos, mintha egy varázspálcával suhintanál, de akkor is…) Amennyiben pedig már nem igényled a kivilágítást, elég, ha azt parancsolod, „Nox”. Sőt, még a néma üzemmód bekapcsolására is találhatsz megoldást! Megsúgjuk, hogy akkor jársz jó úton, ha a „Silencio” varázsigével próbálkozol…

Emlékszel, mit mondott a Roxfort igazgatója, Dumbledore? „Az öröm mindig segít rajtunk, akkor is, ha teljes a sötétség; mert a sötétséget elűzi a fény.” És amíg a telefonod a közeledben van, mindig emlékeztetheted magad a professzor egyik legfontosabb tanítására. Arra, hogy még a legnehezebb időszaknak is megvan a szépsége, ha nem felejtkezel el arról, hogy megtaláld a legapróbb reménysugarat… Szóval nem maradt más hátra, mint hogy… „Huss és pöcc!” 

Forrás: PopSugar
Nyitókép: RTL Sajtóklub

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: