Szívmelengető kihívás terjed a TikTokon a Harry Potter-rajongók között

Van valami, amit SOHA nem fogunk kinőni, ez pedig szeretetünk J. K. Rowling regényei iránt. Sőt, a legtöbben (egyfajta családi örökségként) a gyerekeiknek is szeretnék továbbadni ezt a varázslatot. Ezt bizonyítja a közösségi média legújabb trendje.

Ha (hozzánk hasonlóan) te is hatalmas Harry Potter-rajongó vagy, akkor (Teszlek Süveg híján) biztosan kitöltöttél már legalább pár tesztet az interneten arról, melyik házba kerülnél a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. És bár levelet sajnos egyikünk sem kaphat a mágusképzőből, azért jó néha eljátszadozni a gondolattal, hogy mi lenne, ha… Sőt, az időközben már felnőtté vált Harry Potter-generáció tagjai közül sokan arra is kíváncsiak lennének, hogy a gyermekeik Griffendélesek, Hugrabugosok, Hollóhátosok vagy Mardekárosok lennének-e. Az eredményeket pedig meg is osztották a TikTokon, amivel hatalmas trendet robbantottak ki.

Ám ahelyett, hogy ismét a kvízekhez fordulnának segítségért, egy jóval játékosabb megoldást választottak a kicsiknek. Kiválasztanak négy olyan tárgyat, amelyek a Roxfort házakat „képviselik”, majd elhelyezik őket a padlón. A többi pedig már a gyerkőcökre van bízva: csak meg kell várniuk, hogy melyik dolog felé indulnak el először. A szülőknek egyébként könnyű dolga van, hiszen ma már tényleg MINDENFÉLE Harry Potter ajándéktárgy és ruha kapható. Sokan például beszereznek 4 olyan bodyt a kisgyermeküknek, melyeket a Roxfort házak címerei díszítenek.

A TikTok-őrület a #sortingceremony és a #sortinghatchallenge hashtagek alatt terjed, és még akkor is érdemes lekattintanod a videókat, ha te egyelőre még nem szállhatsz be a a kihívásba. Ezek a videók ugyanis biztosan mosolyt csalnak az arcodra egy borús őszi reggelen és visszarepítenek azokba az évekbe, amikor alig vártad, hogy megjelenjen J. K. Rowling regényfolyamának legújabb része. (És mivel az ősz egyébként is a nosztalgia időszaka, aligha akad tökéletesebb alkalom arra, hogy újraolvasd a Harry Potter köteteket.)

Íme néhány anyuka, aki már elfogadta a kihívást TikTokon!

@lozzij

What’s your Hogwarts house?! 🪄#9and3quarters #harrypotter #hogwartshouse #babiesoftiktok #BeBold

♬ Harry Potter Fashion – ;/

@bizzfitch3s

Time for Zara’s 9 and 3/4 month sorting!#sortingceremony #harrypotter #babiesoftiktok #9and3quarters #fypシ

♬ Harry Potter Fashion – ;/

@stassischroeder

She’s 9 3/4 months. It is time. #harrypotter #fyp #babytok #sortinghat #sortingceremony #sortinghatchallenge

♬ Harry Potter – The Intermezzo Orchestra

Forrás: PureWow
Nyitókép: RTL Sajtóklub

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: