Harryt nagyon megviselte lelkileg a royal családi viszálya

A herceg egyik közeli barátját, Tom Bradbyt nemrég arról faggatták, vajon boldogabb-e Diana kisebbik fia a Megxit óta. A bennfentes válaszából arra következtethetünk, Harryt nagyon megviselték az elmúlt év eseményei.

Azzal, hogy Harry visszalépett a királyi családban betöltött szerepétől, sok mindent megkapott, amire korábban vágyott. Végre nem követik minden lépését a fotósok, ráadásul több olyan ügy mellett kiállhat nyilvánosan, amit fontosnak tart – a royal szabályok szerint nem adhatott interjút és a politikába sem folyhatott bele. Így talán senkit sem lepett meg, hogy miután elköltözött Angliából a feleségével és kisfiával együtt, egyre többször szólalt fel a szívéhez közel álló ügyekben, mint például az amerikai elnökválasztás vagy a mentális egészség megóvásának kérdése. Sőt, Harry és Meghan az elmúlt hónapokban szerződést kötött a Netflix-szel és még podcast csatornát is indított, amire szintén a Megxit adott nekik lehetőséget. (Az Archewell Audio első részében egyébként Megék kisfia, Archie is hallható!)

Azonban hiába minden pozitívum, Diana kisebbik fia össze van törve lelkileg – ezt állítja legalábbis az újságíró, Tom Bradby, aki ott volt velük Dél-Afrikában is, hogy (még a királyi család aktív tagjaként) legforgathassák a „Harry és Meghan: Egy afrikai utazás” című dokumentumfilmjüket. „Azt hiszem, jobban érzik magukat… Szóval boldogtalanok-e? Nem, szerintem elégedettek, izgatottan készülnek a projektjeikre” – mesélte egy interjújában Tom. „De úgy látom, Harry össze van törve a családjában fennálló helyzet miatt” – mondta. „A szituáció egyértelműen nem ideális, ez egy nagyon nehéz év volt mindkettejük számára, de hogy boldogtalanok-e? Nem, nem hiszem, hogy ez igaz lenne, szerintem boldogok, csak küzdenek a kialakult helyzettel. Én azt gondolom, hogy igaz ez Vilmosra is, kétlem, hogy ő könnyűnek találná ezt a szituációt” – tette hozzá az újságíró.

Fotó: WPA Pool/Getty Images

De ha hihetünk a bennfenteseknek, akkor Harry és bátyja az utóbbi hetekben újra elkezdtek beszélgetni egymással: „Az ünnepek alatt sokszor telefonáltak és videón keresztül is csevegtek” – állítja Katie Nicholl, a royal család egyik szakértője. „Egy évvel ezelőtt a testvérek szinte egymáshoz sem szóltak.” Sőt, a pletykák szerint Meghan és Harry 2021-ben visszatér Angliába, méghozzá a Trooping the Colour elnevezésű eseményre, amit többek között II. Erzsébet születésnapjának tiszteletére rendeznek. Szóval lehet, hogy hamarosan újra együtt látjuk a teljes royal családot?

Forrás: Page Six
Nyitókép: WPA Pool/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: