Harry Styles kiakadt Bridget Jonesra: problémák vannak a folytatás körül

2025-ben érkezik majd a Bridget Jones franchise negyedik része, melynek forgatási munkálatai most is javában zajlanak, viszont Harry Styles például sokkal jobban várja, hogy azok befejeződjenek, mint mi.

A Bridget Jones: Mad About the Boy címet viselő moziban olyan régi ismerősökkel találkozhatunk majd, mint a még mindig sármos Hugh Grant, a zseniális Emma Thompson, na és persze a főszereplő, Renée Zellweger. A stábban újonnan köszöntötték kedvenc boltkórosunkat, Isla Fishert, valamint A Fehér Lótusz és az Egy nap feltörekvő sztárját, Leo Wodallt és a Doctor Strange-ből ismert Chiwetel Ejiofort. Tehát ismerős arcokból ezúttal sem lesz hiány Bridget Jones legújabb kalandjában, melynek forgatásai éppen Haverstock és Hampstead utcáin zajlanak. Mi már nagyon várjuk a legújabb mozit, ahogy Harry Styles is vágja a centit, hiszen a sztárnak komoly gondokat okoz a forgatás.

„Kész káosz”

A jeleneteket ugyanis most Észak-London azon részén veszik fel, ahol többek közt a háromszoros Grammy-díjas angol énekes és a humorista, Ricky Gervais is laknak, és bizony Bridget Jones nem könnyíti meg hazajutásukat. Az ottlakók ugyanis állítólag mind leveleket kaptak, amelyekben arra kérik őket, hogy csak bizonyos időpontokban hagyják el otthonaikat. A The Sunnak nyilatkozva egy forrás azt mondta, hogy a Bridget Jones: Mad About the Boy forgatása egyaránt káoszt okoz a celebek és az átlagos lakosok számára is.

„Az olyan sztárok, mint Harry Styles, Rami Malek, Ricky Gervais és Rowan Atkinson által lakott környékek lakói leveleket kaptak a produkciótól, melyben előírták, hogy ne zavarják a felvételeket. Ez néhány hírességnél, és persze az ott élő átlagos embereknél is kiverte a biztosítékot. A levelekben tájékoztatták őket a forgatás időpontjairól, és arra kérték őket, hogy vagy hagyják el otthonaikat erre az időre vagy ne jöjjenek-menjenek”

– olvasható a lapban. Az Independent megpróbált utánajárni a dolgoknak, azonban a mozit készítők még nem válaszoltak megkeresésükre. Viszont az eddig kiszivárgott információk és fotók alapján legalább a végeredmény kárpótolni fogja az észak-londoni lakosokat.

A végeredmény kárpótol majd mindenkit?

Az új filmet Michael Morris rendezi és azt a 2013-as Bridget Jones: Mad About the Boy című regény adaptációjaként viszi vászonra. A történet Bridgetet az ötvenes éveiben járó özvegyként mutatja be, és azt az időszakot dolgozza fel, miután Mark két évvel korábban, egy aknarobbanásban életét vesztette. Még nem erősítették meg, hogy Colin Firth visszatér-e Bridget szerelme, Mark Darcy szerepében, ami egyébként nem kis aggodalmat kelt a rajongók körében. A mozi másik sztárja, Hugh Grant viszont korábban már utalt arra, hogy Firth nem lesz a film része, de ez semmit sem von le annak értékéből.

„Elmondom, mit gondolok, szerintem a negyedik Bridget Jones forgatókönyve a legjobb a négy közül,  valójában az egyik legjobb forgatókönyv, amit hosszú ideje olvastam”

– mondta az Entertainment Tonightnak a készülő folytatásról.

Nyitókép: IMDb/Universal Studios and Studio Canal and Miramax Film Corp.
Forrás: Independent

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: