Heidi Klum 16 éves lányával, Lenivel szerepel a német Vogue címlapján

A német szupermodell legidősebb gyermeke, Leni már régóta arról álmodozott, hogy egyszer édesanyja nyomdokaiba lép. Most teljesült a vágya és elkezdheti építeni saját modellkarrierjét.

Heidi Klum mindig arra törekedett, hogy amíg tudja, mind a négy gyermekét megóvja a nyilvános szerepléstől, saját közösségi média oldalain is csak az ő engedélyükkel osztott meg egy-egy közös fotót. Legidősebb gyermekének, a 16 éves Leni Olumi Klumnak már évekkel ezelőtt, 12-13 évesen lehetősége lett volna arra, hogy neves divatházak kampányában szerepeljen. A 47 éves szupermodell azonban nem akarta, hogy Leni túl fiatalon csöppenjen bele a divatvilágba. A gyönyörű tinédzser álma most teljesült: a német Vogue 2021. januári számának címlapján édesanyjával együtt szerepelhet. Semmi kétségünk, hogy a jövőben sokszor látjuk még Leni arcát a magazinokban és a kifutókon.

Fotó: Vogue Germany/Chris Colls

Leni személyesen mesélte el a magazinnak, milyen rég dédelgeti az álmát, hogy édesanyja nyomdokaiba lép. 12-13 évesen az egyik kedvenc divatmárkájától, a Brandy Melville-től kapott felkérést, de otthon hiába esedezett, el kellett utasítania az ajánlatot. Tudta, csak idő kérdése, hogy anyja engedélyét megkapja, ma már megérti, miért kellett erre 16 éves koráig várnia. A fiatal lány édesanyjától nemcsak a szépségét, hanem a pozitív, kissé bolondos energiáit is megörökölte. „A legtöbb munkában vissza kellene fognom az őrült természetemet, hogy professzionális benyomást keltsek. Modellként elengedhetem magam, és az lehetek, aki valóban vagyok. Ez a hivatás tökéletesen passzol ahhoz az energikussághoz, ami engem jellemez.” – mondta a Vogue-nak.

Fotó: Vogue Germany/Chris Colls

A címlap debütálása után Heidi Klum egy megható üzenetet is megosztott, amellyel lányához szólt: „Nagyon büszke vagyok rád. Nem azért, mert a saját utadat járod. Mert tudom, nem számít, hogy milyen utat választasz, mindig önmagad maradsz. Pontosan tudod, mit akarsz és mit nem. Te vagy az én mini énem. És nagyon örülök annak, hogy most már te is jól tudod, hogy ki vagy. Ez a Vogue címlap a legjobb első lépés a karrier felé, amelyről álmodsz. Kicsit nehéz elengednem a kezed, de megteszek mindent, hogy boldog légy és elérd a céljaidat. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a mamád lehetek.– írta az Instagram-oldalán. Néhány nappal később egy olyan képet is megosztott, amely a fotózáson készült. A szelfin három generáció, a szupermodell, illetve lánya és édesanyja látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: Vogue Germany/Chris Colls

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: