77 éves lett Helen Mirren, de vajon mi a szépségének a titka?

Helen Mirren Oscar-díjas színésznőről senki se mondaná meg, hogy ma ünnepli a 77. születésnapját.

A ’70-es évektől kezdve csodálhatjuk Helen Mirren színészi tehetségét. Karrierje során 140 főszerepet kapott, és olyan híres férfiakkal dolgozott együtt többek között, mint Anthony Hopkins, Al Pacino, Bruce Willis és Vin Diesel. Utóbbival közösen ünnepelte a színésznő az 55. szülinapját. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

És akkor jöjjön egy meglepő infó: a 77 éves világsztár sose tartotta magát szépnek. Még annak ellenére sem, hogy 55 évnyi színészi pályafutása alatt mindig beszédtéma volt a szépsége, ami nemcsak kívülről, hanem belülről is fakad. Kortalan szépségének köszönhetően a jelenlegi korából bőven letagadhat.

Ahogy valószínűleg te is, úgy mi is kíváncsiak lettünk, hogy mi Helen Mirren szépségének és bombaformájának a titka, szóval utánajártunk egy kicsit, a végeredményt pedig most megosztjuk veled.

Ricinusolaj, te csodás!

A színésznő nem költ százezer dollárokat kozmetikai termékekre, szerinte a bőr-és testápolás csodaszere a ricinusolaj, ami könnyen beszerezhető a drogériában vagy gyógyszertárban. Ha nagyobb kiszerelésben vásárolod, jobban járhatsz, mert így olcsóbban juthatsz hozzá. És hogy mire jó? Ápolhatod vele a szempilládat és szemöldöködet, erősítheted vele a körmeidet, és dúsíthatod vele a hajadat.

Helen Mirren sosem viszi túlzásba a sminkelést

Köztudott, hogy a mindennapos sminkelés nem tesz jó az arcbőrünknek, ezért a színésznő a natúr smink híve. Rúzs és szempillaspirálon kívül mást nem használ egy-egy alkalmi megjelenés során. A hétköznapokban pedig egyáltalán nem sminkeli magát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Helen Mirren (@helenmirren) által megosztott bejegyzés

A szép bőr titka belülről fakad, vallja Helen Mirren

A fiatal generációt óva inti a dohányzástól. És általában hozzáteszi, hogy oda kell figyelni, hogy mit viszünk be szervezetünkbe, mert hosszútávon csak ez számít. A 77 éves világsztár mindig is fontosnak tartotta a rendszeres testedzést és az egészséges táplálkozást, igaz saját magát édesszájúnak jellemzi, de vallja azt, hogy semmit sem szabad megtagadnunk magunktól, amit épp megkívánunk. De az szerinte is fontos, hogy mindent mértékkel fogyasszunk.

Fotó: Rich Fury/Getty Images)

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: