A 76 éves Helen Mirren elrabolta a show-t a párizsi divathéten

Az Oscar-díjas színésznő bebizonyította, hogy a kor tényleg csak egy szám, és semmiben sem állíthat meg minket az, hogy éppen hány gyertya van a tortánkon. Ő például idén ősszel a L’Oréal egyik modellje lett.

A szórakoztatóipar irreális szépségideálja sajnos még mindig sok sztárt plasztikai műtétekre késztet, mert attól félnek, hogy az idő múlásának nyomai véget vethetnek a karrierjüknek. De szerencsére egyre többen vannak azok, akik felszólalnak a mérgező elvárások ellen. A Trónok harca sztárja, Emilia Clarke például feladná a színészi pályát, ha a munkája miatt el kellene tüntetnie az öregedés jeleit.

Helen Mirren pedig azt mondja, egyáltalán nem akar a filterezett világban élni, felvállalja az ősz tincseit és a ráncait is. „Az öregedés ünneplésre ad okot és az az igazság, hogy ez egy véget nem érő kaland. Én élvezem” – jelentette ki. A most 76 éves színésznőt láthatóan nem is állítja meg semmiben sem a kora, legutóbb például modellként sétált végig a párizsi divathéten a L’Oréal bemutatóján az Eiffel-torony előtt.

Helen Mirren
Helen Mirren (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

„Angol vagyok, meg tudom ezt csinálni” – jelentette ki Helen, mikor megkérdezték tőle, aggasztja-e az esős időjárás a nagy napon. A sztár inkább attól félt, hogyan tud majd vonulni a magassarkú cipőben, nem akart elesni. De végül modelleket megszégyenítő módon tündökölt a kifutón.

Egyébként olyan hírességek kaptak szerepet mellette a divathéten, mint Johnny Depp exfelesége, Amber Heard és Camila Cabello is, akik a színésznőhöz hasonlóan a L’Oréal nagykövetei. Ám annak ellenére, hogy Helen ebből a különleges alkalomból extrém sminket kapott, a valóságban nem híve a túl erős festéknek. Sőt, az Instán gyakran még makeup nélkül is megmutatja az arcát!

Forrás: Page Six
Nyitókép: Marc Piasecki/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: