„Légy önmagad, és engedd meg ezt a másiknak is!” Helen Mirren 35 éve él együtt szerelemben a férjével

Helen Mirren és férje 35 éve alkot egy párt, decemberben ünneplik 25. házassági évfordulójukat. Az Oscar-díjas színésznő arról mesélt, mitől boldog a kapcsolatuk és mi a legfontosabb dolog számára a szerelemben.

A hollywood-i házasságok között fehér holló a hosszú távon is működő kapcsolat. A hírességek többnyire a párkapcsolati botrányaikkal kerülnek az újságok címlapjaira, éppen ezért olyan fontos, hogy az ellenpéldákról, a jó házasságokról, szeretetteljes kapcsolatokról is hírt adjunk. Helen Mirren a férjével való irigylésra méltó szerelme kapcsán mesélt a People Magazinnak.

Dicséret és elismerés 

Dame Helen Mirren és férje, a rendező Taylor Hackford mindketten szakmabeliek, mégsem adnak szakmai visszajelzéseket egymásnak. „Hiszek a feltétel nélküli dicséretben és elismerésben. – mondja a színésznő. – Nem vágyom a kritikára. És persze én is ugyanígy fordulok a férjem felé, feltétel nélküli csodálattal. Mindketten hagyjuk a másiknak, hogy tegye a dolgát, és haladjon az útján.” És mi a helyzet a szépséggel? A kérdésre, hogyan érezteti a férje a színésznővel azt, hogy gyönyörűnek tartja, nevetve válaszol: „Nem érezteti! Ez nekem egyszerűen nem fontos, nem ezért szeretem őt.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Helen Mirren (@helenmirren) által megosztott bejegyzés

Közös vacsorák a koronavírus idején

A házaspár élvezte az együtt töltött napokat a koronavírus miatti lezárások idején. Habár Helen Mirren egy szörnyű, szenvedéssel teli időszakként jellemzi a világjárványt, annak mégis örült, hogy több időt tölthetett a férjével. Mivel már húszéves kora óta folyamatosan dolgozik, teljesen újszerű élmény volt számára a fél év kényszerszabadság. Hogy kihasználják a közös időt, minden este együtt vacsoráztak. Egyik nap meglepetésvendégük is akadt: egy medve látogatta meg őket a teraszukon, akit a színésznő végtelenül bájos módon kergetett el nevadai otthonuk teraszáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Helen Mirren (@helenmirren) által megosztott bejegyzés

A „medvesuttogásból” végül nem lett hobbi, de a varrásba aktívan belevetette magát a színésznő, édesanyja régi varrógépével azóta is próbálja elkészíteni a tökéletes lapszoknyát.

A szerelem munka

A hobbik gyakorlása Helen Mirren szerint azért is lényeges, mert „a szerelem fontos része, hogy megtartsd a saját identitásodat. Bizonyos szempontból ez a legfontosabb, hogy ne alakulj olyanná, aki nem te vagy. Légy őszintén és autentikusan az, aki vagy. És persze, hagyd ezt meg a társadnak is. Engedd meg, hogy ő is az legyen, aki. Még akkor is, ha ez nem mindig tetszik neked.” A színésznő szerint a szerelem munka, de élvezi a férjével közös útját. „Folyamatosan felfedezed a másikat, így új dolgokat tudsz meg a szerelmedről, aki újra meg újra meg tud lepni. Rálelsz a bátorság újabb mélységére, a türelemre vagy a nagylelkűségre, amiről nem is tudtad, hogy létezik a másikban.”

Szerző: Hegyesi Zita

Forrás: People
Nyitókép: Pascal Le Segretain/ Staff/GettyImages 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: