Helló, halloween! A Lushnak köszönhetően a fürdőszobánkba idén is beköltöztethetjük a szellemeket (X)

Kísértjük a sorsot, mert bár 2020 egyébként is elég félelmetesre sikerült, még betáraznánk halloweeni kiegészítőkből is. De a „Csupa kényeztetés, semmi trükk" mottóval fémjelzett kollekció segít abban, hogy véget vessünk az ijesztgetésnek!

A kelta hagyományt a magyar emberek fürdőszobájába is beköltöztető natúrkozmetikai márka az idei év viszontagságait figyelembe véve úgy döntött, hogy egyszer és mindenkorra véget vet az ijesztgetésnek, és ezt épp a halloweeni kollekciójával teszi. Azt eddig is tudtuk, hogy a briliáns angol szépségápolási brandnek van humora, de az elsőre félelmetesnek tűnő, belül édes kényeztetést tartogató termékeikkel megint megmosolyogtatnak bennünket. Következzenek a 2020-as Halloween-i kollekció darabjai!

Bat Art fürdőbomba

bat_art_bath_bomb_christmas_2020
Fotó: Lush

Ne ijedj meg, a denevér alakú fürdőtermék egy szempillantás alatt fogja sötétre festeni a fürdővized, de csak azért, hogy megmártózhass a zsálya és a rozmaring elegyében.

Ghost In The Dark szappan

ghost_in_the_dark_soap_2020
Fotó: Lush

A kézzel készült szellem szappan frissítő citromfüvet és hangulatjavító bergamottolajat tartalmaz. Elhiszed nekünk, ha azt mondjuk, világít a sötétben?

Monsters Ball fürdőbomba

monsters_ball_bath_bomb_2020
Fotó: Lush

Nerolit, tömjént és energiát adó lime-olajat csempésztek az egyszemű szörnyecske fürdőbombába, ami gondoskodik arról, hogy ha nem is egy életre, de egy időre maximálisan ellazulj!

Bewitched habfürdő

bewitched_bubble_bar_2020
Fotó: Lush

A barátságos fekete cicus fekete vizet kreál neked, amit feketeribizli illatú buborékokkal és műanyagmentes csillámokkal fűszerez meg.

Very Very Frightening tusfürdő

very_very_frightening_shower_gel_100g_2020
Fotó: Lush

A Lush végtelenül vibráló színű vegán termékébe friss citrom- és fügelé került, ettől lesz az egész olyan ijesztően édes kényeztetés a testednek és a lelkednek egyaránt.

Boo tusfürdő slime

boo_shower_slime_240g_pack_halloween_2019
Fotó: Lush

Küllemre nem, inkább tapintásra lesz elsőre félelmetes a nyúlós textúrájú zuhanytermék. Az őrölt kókuszdió héjon kívül még jó pár értékes összetevőt tartalmaz, amivel pihe-puha bőrt varázsol.

Lord of Misrule fürdőbomba

lord_of_misrule_bath_bomb_2020
Fotó: Lush

A ravasz kis csínytevő tartogat néhány meglepetést, például pacsuliolajat és fekete borsolajat!

Toffee Apple ajakradír

web_toffee_apple_lip_scrub_christmas_2020
Fotó: Lush

A hátborzongatóan vonzó zöldalmától és vérvörös ragacsos karamellától lesz egyszerre savanyú és édes a Lush legújabb ajakradírja.

Punkin Pumpkin fürdőbomba

punkin_pumpkin_bath_bomb_2020
Fotó: Lush

A jókedvre derítő citrusokban gazdag pimasz halloweeni tök nélkül nem is lenne igazi az ünnep!

A kollekció elérhető október 9-étől online és október 10-étől a Lush üzleteiben is.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: