Heti horoszkóp: sorsfordító hét vár ránk, az eperhold erejével

A közelgő eperhold olyan energiákat szabadíthat fel, amelyek rég a felszín alatt szunnyadnak. Lássuk, hogyan fordíthatod ezeket a javadra: ebben is segít a heti horoszkóp!

Szenvedélyes, vibráló energiákból a hét elején sincs hiány, azonban ahogy közeleg a hét vége és a telihold, tetőzhetnek a kozmikus energiák, és mindent kicsit más fényben láthatunk. Beköszönt a nyár, aminek első teliholdja ráadásul úgynevezett eperhold. Ez a név az észak-amerikai algonkin indiánoktól származik, és nem az égitest különleges színéből ered, hanem onnan, hogy június első teliholdjának idején már szüretelhették az epret. Hogy 2024-ben milyen energiákat és változásokat mozgósít az eperhold, na meg a csillagok, és hogyan fordíthatod ezeket a javadra, erről is szól a heti horoszkóp.

KOS

Talán már érzed a csontjaidban, hogy változás közeleg. Nos, ez valóban így van: a csillagok szerint a te életedben a nyár két fontos fordulópontja közül az első a hét vége felé fog bekövetkezni. Lehet, hogy az év eleje óta elért szakmai fejlődésed kerül most még inkább a középpontba, de az is, hogy karriereddel vagy nyilvános elismeréssel kapcsolatban kapsz friss, fontos híreket. Előléptetés, kitüntetés, vezetői elismerés: ezek most mind-mind ott szerepelnek a kártyákon. De az is lehet, hogy ezen a héten fogsz rájönni arra, hogy mit kell tenned, ha az év második felében el akarod érni a vágyott elismerést. Ehhez elképzelhető, hogy új vizekre kell evezned, de ki tudná ezt bátrabban és rátermettebben megtenni nálad? Ráadásul tudd, hogy bármit is tervezel, a csillagok is támogatnak benne.

BIKA

Mire valók a szárnyaid, ha nem arra, hogy repülj velük. Ez is lehetne most a mantrád, kedves Bika. A héten ugyanis fordulóponthoz érhetsz, vagy olyan híreket kaphatsz, amelyek egyszerűen nem hagynak majd a babérjaidon ücsörögni. Bármennyire fontos számodra a stabilitás és a kényelem, ez az időszak most másról szól. Fontos jogi ügyek is a felszínre kerülhetnek, de foglalkozhatsz tudományos vagy nemzetközi kapcsolatokkal, médiaprojektekkel és utazásszervezéssel is. De ha ezek közül egyik sem lenne aktuális, ne félj, a csillagok akkor sem fogják hagyni, hogy unatkozz!

IKREK

A heti horoszkóp szerint fontos fejleményre számíthatsz, ami egy hónap múlva újra előkerül. Ez leginkább a kapcsolatok és a vagyon területét érintheti, például befektetés vagy örökség formájában. Pályázhatsz hitelre is, de az is lehet, hogy most változik meg a pénzhez való hozzáállásod, és teljesen másképp fogod ezentúl a pénzügyeidet kezelni. Ha épp váláson mész keresztül, jó esély van rá, hogy az ügyek szépen lezáruljanak, és képesek legyetek békésen külön utakra indulni.

RÁK

Ez a nyár több szempontból fontos lesz számodra, a párkapcsolatok terén különösen. Ahogy a hétvége és a jövő hét felé haladunk, számíts egy fontos első felvonásra egy kulcsfontosságú személyes vagy szakmai kapcsolatodban. A második felvonásra valószínűleg egy hónap múlva kerül sor. Nagyon odaadó és szerelmes időszakodat élheted: összeköltözésről, eljegyzésről, házasságról is suttognak a csillagok, de ha nem állnak jól a dolgaitok a jelenlegi kapcsolatodban, itt lehet az ideje annak, hogy az ellenkezőjére is felkészülj. 

OROSZLÁN

Kedves Oroszlán, te sem maradsz fordulópont nélkül a héten, és ez hatással lesz a munka-magánélet egyensúlyára, és a napi rutinodra is. Olyan energiák munkálkodnak most körülötted, amelyek hatással lehetnek a napi munkádra, az ügyfeleidre, a munkatársaidra vagy a projektjeidre. De az egészségedet, a fittségedet, a diétádat vagy a gyógyszereidet is érinthetik. Ami az egészségedet illeti, az a hét, illetve a következő hónap is a mérföldkövek ideje lehet: változhat az erő- és energiaszinted, ami további csodák születésének kedvez. Jó dolgok közelednek, csak légy türelmes.

SZŰZ

Ez a nyár nagy figyelmet szentel az örömérzetednek és a szíved vágyainak. Szenvedély és szerelem, termékenység, hobbi, sport vagy kreatív projektek: csak üzend meg az univerzumnak, mely területen szeretnél változást elérni, és most odafentről is hathatós segítséget kaphatsz ahhoz, hogy a dolgaid a következő szintre lépjenek. Ha a párodat szeretnéd megtalálni, ez az időszak különösen kedvező, szóval maradj optimista. És készülj fel a csodákra.

MÉRLEG

Otthon, család, családi élet: ezek a területek kerülnek most reflektorfénybe nálad, kedves Mérleg. Költözöl, felújítasz vagy átalakítást tervezel? De az is lehet, hogy valaki beköltözik hozzád, vagy elköltözik otthonról. Egy fontos családi helyzet is foglalkoztathat, emellett egy nem mindennapi partin vehetsz rész. Sőt, lehet, hogy te szervezed! Bármi is legyen most a helyzet az életedben, egy hónap múlva, július 21-én ismét ezekre a most aktuális helyzetekre fogsz összpontosítani. Dönts vagy ne dönts? Bármi lesz is, az univerzum ereje és bölcsessége támogat, ezt sose feledd! 

SKORPIÓ

Mozgalmas hetek jönnek, amelyek során a telihold adja a ritmust, te pedig könnyebben veszed fel, mint elsőre gondolnád. Itt az utazások ideje, de ez nem csak a pihenésről szól majd nálad: a kommunikációval kapcsolatos projektjeidre is összpontosíthatsz, szerződések és tárgyalások is megjelennek a láthatáron. Ha szerződést írsz alá valakivel, egy hónap múlva egy szinttel még tovább fejlődhet a kapcsolatotok. De ha bizonytalan vagy, a heti horoszkóp szerint itt az idő, hogy olyan szakemberrel konzultálj az ügyedben, akinek a szükséges rálátása és tapasztalata is megvan.

NYILAS

Ahogy haladunk a hét vége felé, úgy válnak számodra egyre fontosabbá a pénzügyek; ezeket július 21-e környékén ismét felülvizsgálhatod. Szerencsére jó tendenciákkal számolhatsz: nőhet a bevételed, vagy nagyobb összeget fizethetnek ki neked, amire talán nem is számítottál. Egyensúlyba kerülhetsz tehát anyagilag, ami a fellélegzés és a pénzügyi szabadság csodás érzéseivel jár együtt. De ne feledd: ahhoz, hogy ez az állapot ne csak pillanatnyi legyen, most kell leülni egy pénzügyi tanácsadóval illetve a könyvelőddel, és tudatosan megtervezni a jövőt.

BAK

Lépj a színpadra, és sütkérezz az univerzum rád irányuló, ragyogó fényében, kedves Bak! Ezen a nyáron áttörések várnak rád: az első mindjárt június 21-e környékén, a másik pedig július 21. körül. Ekkor érhetnek fordulóponthoz azok a fontos ügyeid, amelyek egy ideje már foglalkoztatnak, de az is simán lehet, hogy végre célt érsz egy szakmai projekt vagy egy régóta szerveződő találkozás kapcsán. Tégy pontot vagy indítsd be a rakétákat, a döntés a tied! Ne feledd: akár személyes, akár szakmai téren vágysz a változásra, ezen a nyáron a következő szintre léphetnek a kapcsolataid. A kérdés csak az, felkészültél-e, hogy kinyisd a rád váró lehetőségek és csodák ajtaját.

VÍZÖNTŐ

Pörgős és csodákkal teli nyárra készülhetsz, de két olyan időszak is vár rád, ami inkább pihenésre, feltöltődésre és a múlt átgondolására ösztönöz majd. Az első most hétvégén jön el, a második pedig egy hónap múlva. Ezért inkább a magányra, a mentális egészségre és az ötletelésre koncentrálj, és nézz szembe azzal, amit a szíved súg. Utána még mindig belevetheted magad az idei nyár örömeibe. Ne félj, minden csoda megvár!

HALAK

Szenvedélyes nyár áll előtted. Azt már a héten érezheted, hogy az energiák egyre csak gyűlnek benned. Irány a jó társaság! Elő a csinos kis ruháiddal, vedd fel a kedvenced, és vegyülj el egy nyárköszöntő parti színes világában. A randevúzás és a romantika is a kedved szerint fog alakulni ebben az időszakban, nincs mitől tartanod! Sodródj az eseményekkel, és úgy fogod érezni, hogy az univerzum felemel téged, és fénye mind a személyes, mind a szakmai utadat beragyogja. Szóval a jelszó: csak előre, és minden jó a tiéd lehet!

Nyitókép: sarayut Thaneerat/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: