Itt a horoszkóp: perzselő vágyakkal, tomboló energiákkal indul a hét

Ismét fordul az élet kereke, újabb változások jönnek: felizzik a szenvedély és szikrázik a levegő. Lássuk, mit ígér erre a hétre a horoszkóp!

Ha úgy érzed, szétvet a vágy, a szenvedély és az energia, akkor itt és most megsúgnánk, hogy a Mars tehet róla. Június 9-től 20-ig a Bikában tartózkodik, ami tüzessé, energikussá és szenvedélyessé teszi a legtöbb csillagjegy szülötteit. Másrészt viszont a Bika négy lábbal a földön állásából adódan kulcsfontosságú időszak is egyben, amikor arra kell összpontosítanod, hogyan tudod türelmesen, módszeresen és gyakorlatiasan építeni a személyes és szakmai céljaidat hosszú távon. Bár elkaphat a türelmetlenség, ne veszítsd el a fejed. Inkább tudatosítsd magadban, hogy a hét elején még lassabban haladhatnak a dolgaid, de június 14-e után minden könnyebb lesz egy kicsit. Lássuk, melyik csillagjegynek mit ígér a heti horoszkóp.

KOS

Továbbra is tombol benned az energia, amelyet ettől a héttől kezdve sokkal inkább a pénzügyekre tudsz összpontosítani. Észreveheted, hogy a kiadásaid megugranak, és jelentősen megnőhet az igényed a nagyobb vagy extra bevételre. A csillagoknak szerencsére jó híreik vannak: ez egy remek időszak, hogy a költségvetésedre koncentrálj: most új bevételi források, vagy akár egy jobban fizető állás után is nézhetsz. Ami pedig az érzéseket illeti, június 11-én a Merkúr belép a Rákba, ami segítheti a kommunikációt otthon és a családodban. Ha nyitott vagy és őszinte, ezen a héten rájöhetsz, hogy igazából semmi nem tart vissza, legfeljebb te önmagadat.

BIKA

Érezted már úgy, kedves Bika, hogy amikor belépsz egy terembe, minden szempár rád szegeződik? Vagy azt, hogy szinte érezni lehet a sistergést körülötted? Nos, mostantól július közepéig határozottan egy ilyen időszak előtt állsz: elképesztő energiákkal, perzselő vonzerővel hatsz majd az emberekre (és teljesen mindegy, hogy foglalt vagy-e vagy sem). Ne finomkodjunk: lehengerlő leszel. Ezt a reflektorfényben való sütkérezésen túl arra is remekül felhasználhatod, hogy átvedd a vezetést és beindíts bármilyen személyes vagy szakmai kezdeményezést. A tervek, amelyeket most elindítasz, ékkövekké válhatnak a koronádon.

IKREK

Figyeljenek rád, meg ne is. Ezen a héten nagyjából így lehetne összegezni, ahogyan érzed magad. A horoszkóp szerint egyik feled a középpontban akar majd lenni, a másiknak viszont arra van szüksége, hogy a magányban töltött időre összpontosítson. Ennek oka lehet, hogy mélyen belemerültél a terveidbe. Talán olyan projekteken dolgozol a színfalak mögött, amelyeket még ebben az évben, különösen július és szeptember között elindíthatsz. Vagy a lelki egészségedet helyezed előtérbe? Ha így van, mindenképp keress időt a csendre, a relaxációra és a meditációra. Utána úgy érzed majd magad, mint akit kicseréltek.

RÁK

Július közepéig pezsgő társasági élet vár rád, kedves Rák. A kapcsolatrendszered bővítése most elég fontos prioritás lehet számodra, akár személyesen, akár online. Meghívásokra, ünnepségekre és fontos pillanatokra számíthatsz a barátaiddal ebben az időszakban és az elkövetkező hetekben. Egyedül vagy? Ez az időszak különösen kedvez annak, hogy párra lelj, különösen, ha lazán állsz hozzá. Lehet, hogy szó szerint az utcán jön szembe a lehetőség, de valószínűbb, hogy egy régi ismerősöddel fogod megérezni a kémiát kettőtök közt. Ha az online párkereséssel próbálkozol, ez a hét a jobbra húzások ideje lehet, olyannyira, hogy neked kell majd választanod a potenciális lehetőségek közül.

OROSZLÁN

Az elmúlt hetekben ügyesen egyengetted az életed különböző területeit, de most fordul a sorskerék. Július közepéig a karriered és a szakmai felemelkedésed kapja a legtöbbet energiádból és figyelmedből. Sikeresen dolgozhatsz a ranglétrán való előbbre jutáson és azon is, hogy még jobban elismerjenek a munkahelyeden. Valószínű, hogy nagy projektek kerülnek az asztalodra, amit ki kell használnod, és viszonylag gyorsan a tettek mezejére kell lépned. Ne húzd hát az időt! Hamarosan előléptetés, díj vagy versenyképes állásajánlat is befigyelhet. Ne hagyd, hogy ennek a hétnek a fantasztikus energiái kárba vesszenek, használd őket jól!

SZŰZ

Azon kaphatod magad a héten, hogy a tükörképedet nézed, és azon filózol, hogy vajon ez tényleg te vagy-e. Megsúgjuk: igen, te vagy, csak épp egy olyan verzióban, aki hihetetlenül mély tüzet érez magában, hogy kilépjen a komfortzónájából és felrázza a megszokott rutinját. Jól hallottad, ezen a héten a semmiből jöhet számodra a mindennél többre tartott rutin és tervek lesöprése az asztalról, és a gondolat, hogyan nyithatnál valami másra, valami többre. Legyen az utazás, új üzleti kapcsolatok vagy az önfejlesztés bármely formája, ne félj cselekedni. Lépj rá az előtted álló útra, mert új kalandok felé vezet.

MÉRLEG

Ez a hét az igazság pillanatát hozhatja el neked, kedves Mérleg. Közelebb kerülhetsz valakihez, aki számodra érdekes, felizzik az intimitás iránti vágyad, vagy nyíltan felvállalod az érzéseidet, szándékaidat. A pénz is egyre inkább a figyelmed középpontjába kerül, különösen nagyobb kiadásokkal vagy adósságok törlesztésével kapcsolatban. De ne félj, az univerzum ott áll az oldaladon. Ha pénzért – például hitelkeretért vagy tőkéért – kell folyamodnod, azt jóváhagyhatják, te pedig úgy érzed majd, hogy nincs ami megállítson a céljaid felé vezető úton.

SKORPIÓ

Az elmúlt évben különös figyelmet fordítottál a kapcsolataidra, és ez a terület szeptemberig még fontosabb lehet számodra. Akár a mantrád is lehetne, hogy a szólórepülés most nem visz előre, ezért a tökéletes magánéleti vagy szakmai partner megtalálása a legfontosabb feladatod. Ez kerül a fókuszba egyedülállóként, ha pedig párkapcsolatban élsz, a következő szintre léphetsz a pároddal. Szakmai téren mélyen beleélheted magad egy munkatársaddal való együttműködésbe – vagy akár extra szerencse is állhat melléd, hogy megtaláld azt a munkatársat, akit már régóta keresel. Ez lehet egy kisvezető, egy ügyes asszisztens, vagy bárki a hivatásod területén. Úgy is mondhatnánk: te csak fogalmazd meg, kit és mit keresel, és a csillagok elküldik hozzád.

NYILAS

Imádsz szórakozni és kapcsolatokat teremteni, amire ebben a hónapban rengeteg lehetőséged lesz, július közepén viszont változás következik be a kozmikus áramlásban. De ne szaladjunk ennyire előre! Ezen a héten Energizer nyusziként ugrálsz majd előre és pipálod a feladataidat. A produktivitás most a legfontosabb számodra, és valószínűleg milliónyi felelősséggel, rutinnal, prioritással és projekttel zsonglőrködsz. Lehet, hogy nagyobb feladatra bólintasz rá, mint eddig bármikor, ahogy az is, hogy ezt az energiát arra használod fel, hogy jobb állást találj. Szerencsére néha azért leteszed a munkát, és egészséged, a diétád vagy a fittséged javulása kapcsán is történhet előrelépés, méghozzá gyorsan. Felejtsd hát el a kanapét és a cukrászdában ücsörgést, inkább kérd a kávét elvitelre, húzz edzőcipőt, és irány az új lehetőségek felé!

BAK

Az elmúlt évben belekóstoltál abba, milyen édes tud lenni az élet, és a csillagok azzal a jó hírrel szolgálhatnak számodra, hogy ennek messze még a vége. Az elmúlt két év legjobb kozmikus energiája ugyanis itt van, veled van, és a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy a szíved vágyait megvalósítsd. Ez az egyik legédesebb időszak a szinglik számára, amikor a lehetőségek sorban állhatnak, a párban élőknél pedig újra lángra lobbanhat az a bizonyos szikra, amit rég éreztek utoljára. Vonzóbbnak, romantikusabbnak és szexibbnek érezheted magad, dobd hát félre néha (legalább esténként) a kötelességeidet, és élj a szíved szava szerint. Ne félj, nem fogod megbánni, sőt!

VÍZÖNTŐ

Otthon, család, fészekrakás? Mostantól július közepéig mélyen belemerülhetsz a költözésbe, felújításba vagy átalakításba. Figyelmed az ingatlanokra is összpontosulhat, akár a tiedről van szó, akár kiszemeltél valamit. A feszültség nem is ezen a téren várható, inkább a tágabb értelemben vett családodra figyelj oda: fellobbanhatnak a féltékenység vagy az intrikák lángjai. De az is lehet, hogy egy rokonodnak sürgősen a segítségedre lesz szüksége. Ne feledd, ebben az időszakban az érzelmek, az energiák és a feszkók is sokkal magasabb lángon égnek, így ha feszült vagy, inkább számolj tízig, mielőtt szóra nyitnád a szád.

HALAK

Üdv az élet gyorsítósávjában, kedves Halak! Egy percig se félj, imádni fogod a tempót – máris nagyon tetszik, ugye? A kérdés már csak az, kivel szeretnéd élvezni. A társasági élet nagyon fontos most számodra, ahogy az utazás és a tanulás is. Valószínű, hogy most és az elkövetkező hetekben még kíváncsibbnak és izgatottabbnak érzed magad a világ dolgai iránt. De a szellemi tevékenységgel és a kommunikációval kapcsolatos projektekre is jobban összpontosíthatsz most. Hogy mit értünk ezalatt? Akár olyan apróságot, mint az önéletrajzod frissítését vagy egy tanfolyamon való részvételt, de az is lehet, hogy máról holnapra egy fontos műsorba hívnak vendégnek. Mondj igent, készülj fel, a megvalósítás sikerét pedig bízd az univerzumra! Ne félj, végig fogja majd a kezed.

Forrás: People.com és gosta.media/en
Nyitókép: ya-na /GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: