Heti horoszkóp: a csodák kapujában állunk

A csodák akkor tudnak életünkbe áramolni, ha számítunk rájuk. Horoszkópunkból megtudhatod, a te jegyedre mi várhat a héten.

KOS

Galaktikus őrződ, a Mars a héten egy kis motivációt ad arra vonatkozólag, hogy kibújj elefántcsont tornyodból, és egy kicsit kapcsolódj barátaiddal és az emberekkel. A következő hat hétben a jegyedben álló bolygóállások segítségével szignifikáns változásokat érhetsz el és markáns jelet hagyhatsz vezetőként is csoportjaidban. Egy tipp: keretezz újra minden projektet, amiben eddig benne voltál és versengés helyett válts együttműködésre. Részesítsd előnyben és optimalizáld azokat a helyzeteket, amikor személyesen is jelen tudsz lenni. Emellett pedig engedd, hogy ne az egód, hanem a jószándék vezessen, hogy segíts másokat, mert ez lesz az, ami számodra is meghozza a várva várt csodákat.

BIKA

Egy hatalmas emelkedést lehetővé tevő energialöket érkezik számodra a héten. Ambíciód és karriered motorjai beindulnak és egészen március végéig gőzerővel zakatolnak. Most kristálytisztán kell lásd a célt professzionális területeden, és már akár ez az apróság is elegendő is lehet ahhoz, hogy elérd vele az első nagy mérföldkövet. A Valentin-nap szuper elegáns lehet a számodra. A nagyhatalmú Plútó és Mars egy ritka szögben, a tradíciók iránti elkötelezettségedet élénkíthetik fel, így csak azt kell eldöntened, hogy egy menő vacsora után a showműsor az egy külön helyen legyen, vagy már otthon.

IKREK

Viszket a talpad? Úgy érzed, a négy fal tömlöcbe zár? Akkor készülj, mert a jegyedbe érkező bolygóállások még több energiát töltenek a rendszerbe. Könnyen lehet, hogy a napokban lefoglalsz vagy ajándékba kapsz egy olyan utazást, amire eddig nem is gondoltál. Egy szinte biztos, a Valentin-napot nem a saját irányítószámod alatt fogod tölteni. De a következő pár hét akár négykeréken is útra indíthat. Mindegy, csak láthasd a világot, tanulhass belőle. Az is lehet, hogy egy nyelvtanfolyamra iratkozol be, vagy bármire, ami fejlődésedet segíti. Ez hasznos lehet, hiszen a következő napokban vezetői feladatokkal is elláthatnak.

RÁK

Az akció origója a héten te leszel. Pontosabban belső világodból indulnak ki és az elkövetkező napok szükségesek lehetnek ahhoz, hogy képes legyél felvenni saját magaddal az iramot. A következő periódusban ugyanis szükséged lesz arra a kemény szeretetlöketre, ami a Mars specialitása. A elkövetkező, aktiváló tranzitidőszakban ugyanis olyan érzelmeket fogsz realizálni, amelyekre eddig azt hitted egyáltalán nem is vagy képes. Mielőtt azonban a felszínre törnek, bizonyosodj meg róla, hogy van egy kör, aki tud majd támogatni. Valentin-nap mindenképp eljön, akár a kedvenceid közé tartozik, akár gyűlölöd, te döntesz, milyen legyen.

OROSZLÁN

Ez a hét – és még az elkövetkező néhány – egy domináns témát hoz az állatok királya számára, ez pedig a párkapcsolat. A zodiákus jegyek közül neked van a legnagyobb szíved és legendás lojalitásod, hiszen a legvégsőkig vagy képes küzdeni azokért, akiket szeretsz. Keddtől, ahogy az agitátor Mars az átellenes jegyedbe, a Vízöntőbe vált, a dolgok elég rázóssá válhatnak. Egészen március végéig olyan tisztánlátással leszel megáldva, főleg a kapcsolataid terén, aminek nem mindig fogsz feltétlenül örülni. Mielőtt azonban azt gondolnád, hogy azzal teszel jót, ha szép csendben hallgatsz a dolgokról, inkább okosan, őszintén cselekedj.

SZŰZ

Ha a wellness kicsit kiveszett az utóbbi időben az életedből, akkor most hajtűkanyar következik. Legalábbis a bolygóállások most minden létező energiát megmozgatnak benned ahhoz, hogy megszabadulj a kontraproduktív szokásoktól és figyelmet fordíts önmagadra. Már kellően tudatos vagy ahhoz, hogy tudd, a gondolataid formálják az életedet és így jólétedet is. Sokkal fittebbnek és erősebbnek érzed magad, amikor boldog vagy, ugyanakkor a szorongás és a stressz legyengít. Mivel azonban most Mars ül a karmesteri székben, amely a beszéd helyett a tettek bolygója, jobb, ha a következő hat hétben te is a tettek mezejére lépsz.

MÉRLEG

Annak ellenére, hogy jegyed egyike a négy legmeghatározóbb zodiákus jegynek, nem állsz bele mindig a dolgokba úgy, ahogy kellene. Fránya felelősség, ugye?! Azonban most nem más, mint Mars az, aki felhívja a figyelmedet erre a fontos feladatra. Most akár egy új szeretet vagy szerelemkapcsolat is kialakulhat a közeljövőben, ami még több önbizalommal lát el, és vággyal, hogy előállj és pozitív irányba kormányozd a körülötted lévő emberek életét. Az emberek pedig természetedből fakadóan követni is fognak, mert nem vagy tolakodó, ugyanakkor megnyugtatóan tudsz kommunikálni. Ezenkívül akármilyen a párkapcsolati státuszod, a Valentin-nap a te napod lesz!

SKORPIÓ

Az otthonod a kastélyod, legalábbis neked annak tűnik. Ha úgy érzed, az utóbbi időben, hogy ráférne egy kis változtatás, akkor ez a hét hozza meg számodra a legkedvezőbb feltételeket hozzá. Mivel a második éve nem tartózkodott jegyedben a Mars – ami egyébként egyik uralkodó bolygód ebben a szögben –, energiáit elég erősen fogod érzékelni. Könnyen kaphatod magad azon, hogy hajnali háromkor még bútorokat szerelsz vagy az előszobát fested. De ha észnél vagy, még sorrendbe állíthatod a legfontosabb renoválási terveidet és kezdheted a legfontosabbal, hogy ne fáradj el túlságosan, mire odáig érsz.

NYILAS

A héten a bolygóállások a Nyilasoknál a kommunikáció és a kooperáció témaköreit veszik célba. Szerencsére az emberek alig várják, hogy üzleti kapcsolatba kerülhessenek veled. Ez persze nagyon jót tesz az egódnak, de nem biztos, hogy az üzletnek is. Ne feledd, az első benyomás nem mindig tartós. Találékony, jól képzett és logikusan gondolkodó emberekre van szükséged, akik képesek onnan folytatni, ahol te abbahagyod. Vagy felvenni a fonalat bárhonnan. Meglepő, de ezek a személyek most lehetnek testvérek, közeli barátok vagy már meglévő alkalmazottak is, akikre esetleg korábban versenytársként tekintettél. Gondold át.

BAK

A héten gazdag jutalomban lehet részed, legalábbis a planéták szerint. Az izgalom keddtől hág tetőfokára, amikor a motiváló Mars a Vízöntőbe érkezve financiális szféráidra ereszti rá kozmikus energiáit. Ha eddig nem fókuszáltál kellőképpen anyagi dolgaidra, bevételeid fokozására, akkor elérkezett az idő. Most új ügyfeleket szerezhetsz, dealeket zárhatsz szerencsésen. De a hét szerencsére nem csak a pénzről szól, hiszen közeleg Valentin-nap is. Mindenképpen menj társaságba szerdán, hiszen olyasvalakivel találkozhatsz, aki végre csillogást hoz a szemeidbe. Hidd el magadról, hogy megéri érted megküzdeni és ér jól érezni magad.

VÍZÖNTŐ

Ez a te évszakod, ezért most fordítsd el a figyelmedet mások problémáiról és fókuszálj helyettük magadra. Ez a hét tele van pakolva bolygóállásokkal, hiszen a Nap és a Plútó már eleve a jegyedben áll, de kedden a Mars is csatlakozik hozzájuk. Energiaszinted, így nem csoda, hogy az egekben van. Mindenféle kihívás és küldetés után kutatva azonban ne felejtsd el, hogy mindent csak szép sorjában. Fontos, hogy prioritást adj a dolgoknak, hiszen még te sem vagy képes a világ összes baját helyrehozni. Szerdán sikamlós meglepetésekben lehet részed, hiszen ez a bolygóállás most először áll a te jegyedben Valentin-napon. Ellenállhatatlanul vonzó leszel ezen a romantikával fűtött napon.

HALAK

Jószívű jegyed mindig kiáll másokért, ha arra van szükség, de annak érdekében, hogy kihozhasd magadból a legjobbat, tudnod kell, mikor lépj hátra. Hamarosan energialöketet kapsz, ahogy az energetizáló Mars bekúszik a Vízöntőbe. Kell, hogy találj magadra egy kis időt, hiszen ezekben a pillanatokban tudsz lelked mélyére nézni, ráhangolódni és megtalálni áhított vágyaidat. Persze, ehhez biztos el kell végezned a szükséges felszabadítást, ami a gyógyuláshoz szükséges. Az elengedés nem tartozik az erősségeid közé, de akármennyire empatikus is vagy, hamarosan te is rá kell ébredj, már nem tudsz az alacsonyabb energiákban létezni.

 

Nyitókép: ma_rish/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: