Heti horoszkóp: a gazdagság most csak egy karnyújtásnyira van

A héten néhány csillagjegynek csak a karját kell kinyújtania, hogy megtapasztalja az élet nyújtotta gazdagságot, a szabadságot, amely hatalmasabb mindennél. Lássuk, kiknek kedvez a héten a szerencse!

Az eheti csillagok alkotta előrejelzés kicsit olyan, mintha pengeélen táncolnánk. De azok, akik megtették az elmúlt hónapok retrográdjának lehetőségeivel járó önvizsgálatot, most learathatják a babérokat.

KOS

Miért vagyunk itt? Mi ez az egész? Sokszor gondolkodsz ezeken a kérdéseken. Nos, az elkövetkezendő napokban, lehet, hogy az erotikus érzelmeid felülírnak mindent. Nem kérdés, hogy elöntött a szenvedély, és bár a hőmérséklet odakint egyre csökken, a hálószobádban felcsavarták a termosztátot. Csak találj valakit, aki bírja a tempódat. Az elkövetkező időszak akár kapcsolatod próbája is lehet, utána azonban közös vállalkozásban is gondolkodhattok. Persze, szigorúan üzleti alapon.

BIKA

Úgy tűnik, életed legjobb időszakát éled? Talán érdemes lenne most a függöny mögé nézned és megkeresni az igazságot a látszat mögött. Ha az elmúlt hónapokban megfelelően és becsülettel szervezted életedet, akkor most új szintre léphetsz, mind anyagi, mind párkapcsolati téren. Ne feledd, mindennek az őszinte kommunikáció az alapja. Ha az elmúlt időszakban emberileg nem tudtál változtatni régi mintáidon, akkor itt az ideje, hogy azonnal átgondold, mi is az élet értelme.

IKREK

Egyszer így, egyszer úgy. A hangulatod és az energiaszinted az utóbbi időben eléggé ingadozó volt. Az elmúlt időszakban sokat morfondíroztál, miért halogatod a feladatokat, annak ellenére, hogy már szinte agyonnyomtak. Nos, a napokban bekövetkező erős Nap-hatás felpörgeti az eseményeket, és ha csendes ünnepeket szeretnél, jobb hozzálátni a szervezésnek. Az otthoni dolgokat is rendbe kell tenned, de ezt tényleg csak szervezetten lehet. Koncentrálj a valódi és mély kapcsolataidra, mert ezzel megteremtheted a rendet, amire szükséged van.

RÁK

Már érzed a zsigereidben, sajnos véget ért a lazsálás. Reméljük, hogy az elmúlt napokat arra használtad, hogy feltöltsd az energiatartalékaidat, ugyanis a sugárzó nap perzselő nyomot hagyva vonul tovább az otthon zónájából a hírnévbe. De ez csupa jót hozhat, ha meg tudod alkotni a munka és a magánélet közötti egységet. A csillagok ugyanis most mindkét területen segítenek abban, hogy előre lépj. Ne feledd! Mindig legyen nálad egy mosoly és kedves szó, mert az üzletben támogatót, a magánéletben pedig elcsípett szerelmes pillanatokat hozhat.

szemüveges nő okos intelligens vidám mosolyog
Fotó: Westend61 / Getty Images

OROSZLÁN

Az utóbbi időben két végén égetted a gyertyát, és ezt most már királyi fizikumod is megérzi. Galaktikus őrződ, a Nap társasági életedben perzseli a kedélyeket több héten át, és bár energiád kifogyhatatlan, azért érdemes odafigyelned, hogy ne süljenek ki teljesen az áramköreid, és egy kicsit a visszavonulásra is tudj koncentrálni. Az otthoni, elhalasztott feladatok végére sem ártana pontot tenni. Ugyanakkor a Skorpió szexi energiái körüllengenek, így egy-két meglepetésvacsorának helyet adhatsz a táncrendedben.

SZŰZ

Szerény és visszahúzódó jegyed általában megelégszik azzal, ha névtelenül, a színfalak mögött munkálkodik, éles meglátásait, hatalmas tehetségét nyújtva a csapatprojekteknek. A héten azonban a Nap Skorpióba lépésével beragyogja kommunikációs területeidet és ez valószínűleg drámai módon fogja a reflektor fényét is rád irányítani. Legyél felkészülve rá, hiszen amit most látnak majd belőled, abból léphetsz előre. A siker elkönyvelve.

MÉRLEG

Egy hónapnyi szülinapozás után itt az ideje, hogy betedd a szekrénybe a koktélruhát, és egy hasonlóan fontos dologra koncentrálj: a lényegedre. Mivel hétfőn a Nap üdvözletet intett jegyednek és átlépett a Skorpióval a biztonságot és pénzügyeket érintő területeidre, most komoly döntéseket kell hoznod. Négy, csillagok által támogatott hét áll rendelkezésedre ahhoz, hogy arra koncentrálj, milyen erőforrásokból tudod bebiztosítani a jövőd.

SKORPIÓ

levegőtisztítás
Fotó: Getty Images

Amíg a Nap a Mérlegben járt, talán kissé visszahúzódóbb voltál, de most, hogy a jeledbe ért, újra felpörögnek az események. Ha az elmúlt időszakot arra használtad, hogy pszichésen is rendbe tedd magad, akkor elérkezett a te időd. Bár lehet, hogy az előtted álló útra nem tudsz magaddal vinni minden poggyászt, amit szerettél volna, ez nem jelenti azt, hogy végleg búcsút kell ints nekik. Most pár hónapig próbálj hálát adni mindenért, ami történik veled, és erősebb leszel, mint valaha.

NYILAS

Remélhetőleg feltöltődtél az estélyekkel, partykkal és szórakozással. A hibernálás előtti pihenés következik ugyanis, legalábbis a csillagok erre predesztinálnak. Ahogy a Nap a héten belecsúszik a pizsamájába, te is keress egy csendes helyet, csukd be az ajtót, kapcsold ki a telefonodat és vegyél néhány mély lélegzetet. Meg fogsz lepődni, de a héten hatalmasat léphetsz előre, ha meg tudod fogalmazni a vágyaidat, és az elkövetkezendő négy hétben begyógyíthatod még meglévő „sebeidet” is.

BAK

Bak létedre olyan voltál, mint egy éjjeli bagoly. Ha a munka késő éjszakába nyúlt az elmúlt időszakban, akkor annak volt itt az ideje. Azonban most, hogy a Nap a szakmai területek helyett már a csoportos tevékenységek területeit melegíti, ideje átváltani közösségi módba. Remélhetőleg befejezted a projektjeidet, és nem kell bűntudatod legyen amiatt, hogy most a boldog órákra, a csapatépítő tevékenységekre és baráti ebédekre koncentrálsz. Mivel az innováció és a misztikum is jelen van a következő hetekben, ha érzed a rezgést, kipróbálhatsz valami ilyesmit professzionális területeken is.

VÍZÖNTŐ

Ha picit már belefáradtál az elmúlt hónap jövés-menésébe, akkor most jó hírünk van. A Nap elhagyta a felfedezés területeit, és a szakmai életed, valamint a gazdagság területeit aranyozza be sugaraival. Akár nagyvállalatnál dolgozol, akár most kezdtél saját vállalkozást, most felteheted neved a térképre. A következő egy hónap szuperszónikus sebességet biztosít számodra anyagi és szakmai területen. Ha most ezekre koncentrálsz, jó előre bebetonozhatod a jövődet.

HALAK

Ha eddig nem tettél pontot egy kulcsfontosságú projekt vagy szerződés végére, akkor már ne tedd. Az elmúlt pár hétben, ha a közös erőforrásokra és tartós kötődésekre koncentráltál, akkor most ideje a kalandok felé fickándozni. Akár egy utazással, vagy annak megtervezésével is megkoronázhatod az elmúlt hetek csendben végbement folyamatait. Az egyedülálló halak, ha most valami spontán és romantikus dologba kezd, akár megtalálhatja élete párját is.

Nyitókép: cosmaa/GettyImages
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: