Heti horoszkóp: a küszöbön áll a szerencse

A héten, mivel a Vénusz erős és kedvező hatást gyakorol a csillagjegyekre, akár néhány apró megerősítéssel is megidézheted életedben a szerencsés változásokat.

KOS

Valaki már egy ideje leselkedik irántad. De ne aggódj, aki ugyanis rád vadászik, az nem más, mint Ámor. A hét közepén eltalálhat nyilával, amikor a Vénusz előremozdul a Mérlegbe és az elkötelezett kapcsolatok zónájába. Bár pontosan tudod, hogy mit és kit akarsz, azért nem ártana a vonzás törvényét is alkalmazni életedben. Maradj nyitott azokra az emberekre, akik nemcsak bólogatnak neked, de emelnek is, na és a szívbéli beszélgetésekre. A héten minden este, lefekvés előtt, képzeld el pontosan, ki az, akire vágysz.

BIKA

Bár kétségtelenül szexi és kísérletező kedvedben leszel a következő időszakban, azért nem árt megvizsgálni, mit üzen a lelked. A legkönnyebb kapcsolatba kerülni magaddal azon keresztül, hogy melyik helyzetben, hogyan érzed magad. Ha mostanában folyton ideges és feszült vagy, akkor talán kicsit elfogyott körülötted az oxigén, és túl sok kompromisszumot kötöttél. Ha nincs meg az a tér körülötted, amit a lelked valósága igényelne, ne várd meg, amíg robbansz. Szép lassan kezdd el leépíteni azt, amire nincs szükséged.

IKREK

Bár a nyár forrósága itt hagyott minket, a szerelemé még tovább fűthet. A hét csillagai a Vénusz visszatérésével szerelemre hívnak, ha párkapcsolatban vagy, ha nem. Mostantól egész decemberig hódító üzemmódban leszel, de arra figyelj, hogy nem feltétlenül bánik mindenki király(nő)ként veled. Ezekben az esetekben húzd meg azonnal a határaidat. Ugyanakkor ha megtalálod azt, aki arra érdemes, koncentrálj arra is, mit tudsz te nyújtani annak a csodálatos embernek. Vezess naplót, amiben meghatározod a céljaidat.

RÁK

Az elmúlt időszakban talán túlhúztad magad, és lemerültek az akkumulátoraid. Éppen ezért – a csillagok szerint is – elérkezett az ideje a pihenésnek. Tölts most egy kis időt egyedül, hogy legyen energiád a karácsonyi hajszára, de arra azért figyelj, hogy ne szigetelődj el. A legbelsőbb köröd ugyanis számít arra, hogy töltesz egy kis időt velük is. Ha most elragad az otthonfelújítási vágy, abban is van a bolygóknak szerepe. Azonban nem kell egyből mindennek nekiesni. Az is elég, ha kiválasztasz egy területet.

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN

Készen állsz kifejezni önmagad? A héten ugyanis sorra fognak érkezni a lehetőségek és rengeteg alkalmad lesz a csillogásra. A művészi Vénusz kifut a Mérlegbe, a kommunikáció és a közösségi területeidet rázza fel. Te csak helyezkedj bele a jegyedre jellemző királyi magabiztosságodba, és dobd el a kockát. Add hozzá veleszületett vezetői képességeidet, képzelőerődet és biztosan kitalálsz valami monumentálisat. Ha úgy érzed, a képességeid hasznára válhatnak másoknak, tedd meg a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az emberek tudjanak róla. Mindig legyen nálad plusz névjegykártya.

SZŰZ

Felkészültél a következő megállóra? A számodra kedvező Vénusz szerdán ugyan elhagyja jegyedet, amitől kicsit kevésbé fényesnek láthatod majd a dolgokat. De a jó hír az, hogy az értékek által vezérelt bolygó most a Mérlegbe, az anyagi javak és a biztonság területeire lép be. A következő négyhetes ciklus kedvez annak, hogy kristálytisztán láss. Otthon rendetlenség van? Talán éppen ez zavarja az előrehaladásodat. Tegyél gyorsan rendet ezeken a területeken, és ne feledkezz meg a mondásról: az otthon ott van, ahol a szíved.

MÉRLEG

Úgy érezted, minden a feje tetejére állt az utóbbi időben? Most, hogy ragyogó uralkodód, az élénk Vénusz megkezdi éves körútját a Mérlegben, mindezt az önhatalom első zónájában, minden megfordul. A csillagállások metaforikus rózsaszirmokat dobálnak lábad elé. Az a galaktikus ragyogás, amit ez a négyhetes ciklus kínál, segít összekapcsolódni újra önmagaddal és az érzékeiddel. Most újra te lehetsz a saját múzsád minden kérdésben, de főleg, ami a szépséget és a bájt illeti. Reggelente szánj egy picivel több időt magadra, most tízszeresen fog megtérülni.

SKORPIÓ

Most, hogy a napokban a Vénusz álmodozó területeidre merészkedik, teljesen beindul a fantáziád, és ez teret engedhet néhány új, érdekes ember megismerésének. Miközben a szeretetteljes bolygó a belső folyamatok, elengedések és átmenetek szektorában dolgozik, dönthetsz úgy, hogy megnyitod a szívedet és hozzáférést biztosítasz az arra érdemeseknek. Arra azonban a nagy álmodozások között is figyelj oda, hogy fél lábbal a realitások talaján maradj és figyelj a vörös zászlókra is.

randevú beszélgetés pár férfi nő ismerkedés megálló busz barát
Fotó: FatCamera / Getty Images

NYILAS

Népszerűséged szárnyalni fog a héten, amikor a barátságos Vénusz belép a Mérlegbe és ezzel együtt a közösség, a csapatmunka, a technológia zónáiba. Kövesd a Vénusz karizmatikus vezetését és vegyél részt minden meghíváson. Ha egyedül vagy akkor most ez is megváltozhat egy, akár plátóinak tűnő kapcsolattal. Ha nem lesz belőle hosszú távú kapcsolat, akkor is egy nagyszerű baráttal gazdagodhatsz. A párok pedig egy kis kísérletezéssel izgalmas és új terepekre találhatnak a kapcsolatukban.

BAK

Bármilyen szorgalmas is vagy, hozzáértő jegyed tudja, hogy egy karrier sikere nem csak az erőfeszítéseken múlik. A csúcs elérése erős szakmai kapcsolatokat és kölcsönös támogatást igényel. Az egyenlet pedig szerdától válik érdekessé, amikor is a barátságos Vénusz segítségével olyan emberekkel bővítheted a baráti vagy professzionális repertoárodat, akik kellő befolyással bírnak. A romantika, a báj és a diplomácia bolygójának egyhónapos turnéját ezekben az zónákban mindenképp érdemes kihasználnod, ezért figyeld magad körül azokat az eseményeket, ahol jelen lehetsz.

VÍZÖNTŐ

Aktuális kapcsolati státuszodtól függetlenül most nagy valószínűséggel kiszélesíted a látókörödet a szenvedéllyel kapcsolatban. A szerelmes Vénusz ugyanis, a Mérlegbe lépésével, a kéjvágyat fogja leginkább felfokozni a Vízöntőknél. A következő pár hétben minden érdekelni fog, ami eltér a megszokottól. Ne csodálkozz, ha kozmikus, kacér, szaftos, kreatív ötletekkel tölti meg fejedet, egyszóval mindenfélével, amivel a szerelmi életedet megfűszerezheted. Most még az is lehet, hogy fogod magad, kiveszed a szabadnapjaidat és elrabolod a kedvesedet. Nagyon jó ötlet.

HALAK

Nem kell csodálkoznod, hogy most úgy fickándozol, mint egy lazac. A Vénusz hatalmas erővel csap le az intimitás, az erotika és a csábítás zónáira a Halaknál. A következő néhány hétben komoly erőfeszítésbe kerülhet megfékezni a fantáziádat, és ez akár a munkahelyeden is hibázási lehetőséghez vezet. Erre figyelj oda, de engedj teret a bolygók és a szerelem hívásának, mert most megtalálhatod azt a potenciális személyt, aki megteremti számodra az elme, a test és a lélek egységét. Ha pedig kapcsolatban vagy, törd a fejed rajta, hogyan rázhatod fel újra azt és oszlathatjátok el a haragot.

Nyitókép: Fotó: Angelina Bambina/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: