Heti horoszkóp: a Vénusz a Skorpióban beteljesíti küldetését

December elején Vénusz, a szépség, az erotika, az érzelmek és a szerelem bolygója belép a Skorpióba, és ezzel a tranzittal még így az év végére jól felkavarja az amúgy sem álló vizet. Nézd meg, mit hoznak neked a csillagok.

KOS

Lehet, hogy kint már röpködnek a mínuszok, de a hálószobádban most forrósodik fel a levegő. A VIP-parti pedig 4-én, hétfőn kezdődik, amikor is a Vénusz kacéran átlép a Skorpióba. Ez a heves és érzéki időszak nemcsak a mostani, de a következő három hetedet is áthatja. Ha szingli vagy, lehet eljött az ideje egy biztonsági jelszó kitalálásának is erre a kísérletezésekkel teli időszakra. Amennyiben párkapcsolatban élsz, a következő napok elmélyíthetik a kapcsolatodat, és felfedheti párod olyan oldalát, amit eddig nem ismertél.

BIKA

Most, hogy a romantikára csábító Vénusz besétál a Skorpió hálószobájába, minden prioritás a párkapcsolatodra esik. Mivel a szerelmi bolygó elsőszámú küldetése az, hogy növelje a békét – és a szerelmet, harmóniát –, minden, ami nem felel meg erre a célra, azt felül kell vizsgálnod. Előfordulhat az is, hogy te és kedvesed most nem tudtok szinkronba kerülni, és ez akár kenyértöréshez is vezethet. A kompromisszum szó nem szerepel a szótáradban, így érdekes napoknak nézel elébe.

IKREK

Túlságosan is elfoglalt voltál, hogy még magadra sem volt időd? A mai nappal ez hivatalosan – vagy legalábbis a csillagok szerint – megváltozik. Az öngondoskodó Vénusz a fitnesz és egészség területein lép be a Skorpióba, és ezzel a rövid, ámde annál aktívabb ciklussal szolgál emlékeztetőül számodra. Mindig önmagad kell legyen az első. Egészség nélkül semmi nem ér semmit, és akár az egész ünnepi szezonod bánhatja, ha most nem fordítasz időt magadra. Nézd meg, mi az az esemény, amit kihagyhatsz, és menj el helyette egy jó masszázsra.

RÁK

Ahogy az érzéki Vénusz a Skorpió szerelmetes vállára hajtja fejét, minden felperzselődik körülötted. Teljesen mindegy, hogy kapcsolatban vagy éppen, avagy sem, vonzerőd mintha mágikus löketet kapna. Bárhova is mész, mindenki utánad fordul. Arra azonban vigyázz, hogy a helyzetek gyorsan eszkalálódhatnak, és egy termékeny időszakot jeleznek a csillagok, ami gyermekáldást jelenthet. Ha ezt akarod, akkor viszont itt az idő kiakasztani a „Kérem ne zavarjanak” táblát és őszintén beszélni a jövőről is.

OROSZLÁN

A heti csillagállások fészkelődésre késztetnek. Pontosabban az otthonod területén érezheted úgy, hogy némi változtatásra van szükséged. Ha a pénztárcád is rábólint, akkor most meglepheted magad valami széppel, vagy kapd kezedbe a festőhengert és tedd egyedivé a nappalidat egy lehengerlő színnel még karácsony előtt. A hét közepén kozmikus jó hírek érkeznek a romantikus életedre nézve, de csak akkor, ha megtanultad a korábbi leckéket és már nem esel ugyanazokba a hibákba. Tudod, tiszta határokkal lehet csak gyümölcsöző kapcsolat.

SZŰZ

Minden üzeneted süket fülekre talált az utóbbi időben? Válts taktikát, és talán egy apró karácsonyi ajándék, vagy mikulás csoki megnyitja a tágra zárt füleket. Az éles eszedre mindig számíthatsz, de most a csillagok támogatására is, ugyanis ékesszóló Vénusz nagyasszony, amint elfoglalja 4-én, hétfőn a trónját, a Skorpióban neked is megerősíti a kommunikációs képességeidet és a cselekvés területeit. Mi az, amin a leginkább szeretnél változtatni? Most megteheted. Egy dologra figyelj: ne ostorozd magad és ne ess túlzott önkritikába, mert az viszont csak hátravet.

MÉRLEG

A héten kétségtelenül te nyerted a lottó ötöst, legalábbis ami a csillagok állását illeti. A konstellációk szerint ugyanis életed káprázatos, új fejezete kezdődik el december 4-én, hétfőn, amikor az uralkodó Vénusz vörös szőnyegen lép be a Skorpióba és ezzel együtt a luxus, a pénzügyek és a biztonság területeire hoz fellendülést. Most felerősítheted minden földi érzékedet, lassíthatsz és elkezdheted igazán élvezni az életet. Anyagi bevételed is lehet, de nem feltétlenül ebben érzed majd a bőséget, hanem végre önmagadban sikerül megteremtened ennek az állapotát.

SKORPIÓ

„Szerelem Doktor, gyógyítsd meg a szívem” – énekelhetnéd hétfőn, amikor a Vénusz átlép a Skorpióba és ezzel a személyes mágnesességed, szexi kisugárzásod a slágerlisták élére kerül. Ráadásul a tranzit a stílusod és az identitásod területein is segít változásokat eszközölnöd. Most szó szerint kiélvezhetsz minden pillanatot. A nagy kacérkodásban arra azonban figyelj, hogy tudd, hol a határ és azt ne lépd át. Ha megtöltötted az egótartályaidat, akkor köszönd meg szépen a lehetőséget, raktározd el az érzést és ne felejts el adni belőle a szeretteidnek.

NYILAS

Most hétfőtől csábítóan felerősödhet benned a késztetés, hogy a fantáziavilágodba menekülj. Állj ellen, ugyanis ezt az átmeneti állapotot a Vénusz generálja azzal, hogy az álmodozás területén lép be nálad a Skorpióba. Lehet, hogy agyad nem úgy működik, ahogy azt megszoktad, és a védekezőképességed is gyengülhet, úgyhogy most vess be mindent, és ne csak immunrendszered megerősítésének érdekében. A szexi öltönyök, vagy kockás hasak ellen is fel kell vértezned magad, szóval maradj szkeptikus. Aki a félig telt poharadat telitölti, nem biztos, hogy a te embered.

BAK

Állj fel a számítógéptől, és irány játszani. De legalábbis egy jó buli mindenképen rádfér ezután a rendkívül mozgalmas, munkával töltött hónap után. Térj vissza az élők sorába! Ebben segítenek most a csillagok is, hiszen a diszkókirálynő Vénusz felhúzza a tánccipőket és belép a társas kapcsolatok, csoportos tevékenységek parkettjére. Most ráadásul úgy lendítheted fel a karrieredet, hogy közben szórakozol is, hiszen könnyen lehet, hogy egy karácsonyi partin találod meg azt, aki előrelendítheti a következő projektedet. Az ilyen szinergiáknak most itt van az ideje, úgyhogy bízd rá magad az univerzumra.

VÍZÖNTŐ

Most tedd félre az útleveledet, és vegyél elő egy pajzsot, ugyanis egy jó kis szakmai rágalmazásnak nézhetsz a héten elébe. A mai napon, amikor a kreatív Vénusz belép a Skorpióba, a karriered varázslatos átalakuláson megy keresztül, és ez meghozza az irigykedőket is. Mindenki, akit magad mögé szorítottál, a babérjaidra tör, úgyhogy szükséged lesz az intuíciódra és egy tűpontos tervre is. Ha meg tudod szelidíteni az ellenkezők táborát, azzal feletteseid és kulcsfontosságú döntéshozók figyelmét és tiszteletét vívhatod most ki. Ne veszítsd el a fejed, mert a csillagok melletted állnak, kihozhatod a maximumot ebből a tranzitból.

HALAK

Hová, hová? Csak nem készülsz valahová? Nagyon jó ötlet! Próbálj még gyorsan karácsony előtt, akár csak egy napra elszabadulni. Egy szexi kiruccanás szükségét fogod érezni, hiszen Vénusz felkavarja nálad az állóvizet és kéjes kalandokra hívogat. Próbálj meg őszinte lenni magadhoz, ha párkapcsolatban vagy, ha nem, ugyanis az állóvíz tényleg csak körbe-körbe kavarog és nem vezet sehová. Talán egy kis őszinteség a pároddal kapcsolatban sem árt, és ideje végre észrevenned, miért keresed folyton máshol a kalandokat. Itt az ideje új fejezetet nyitni, és felvállalni azt, aki valójában vagy.

Forrás: astrostyle
Nyitókép: BRO Vector / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: