Heti horoszkóp: adj teret az újnak, csodák várnak rád

Végre túl vagyunk az elmúlt hetek, hónapok retrográdokkal, kedvezőtlen konstellációkkal terhelt időszakán. Aki levonta a következtetéseket a nehéz helyzetekből, tanult belőle, és elengedte, amit el kellett, most beengedheti és megkapja az újat.

KOS

Tartsd nyitva a szemed, mert a következő napok felfokozott holdenergiában könnyen lehet, hogy a kémiai vonzalom elfedi azokat a valós tulajdonságokat vagy azok hiányát, amelyekre vágysz. Viszont ha mostanában valaki felbukkan a gondolataidban, azt nehéz elhessegetni és talán nem is kell. Nem véletlen. Talán megtanultad azt a leckét az előző kapcsolataidból, ami késszé tesz arra, hogy újrakezdj egy régit. Ki az, akivel olyan különleges kapcsolatot ápoltál, hogy érdemes leporolni? De az is lehet, hogy végleg befejeződött kettőtök között a dolog, csupán arra a minőségre vágysz, amit vele éltél meg? Akkor viszont ideje új bűntársak felé kacsingatni, akikkel megélheted azt az oldaladat is, amit valahol otthagytál a múltban.

BIKA

Előrelátásod hatalmas előny lesz a napokban, de most hátulról előre kell majd haladnod, hogy célhoz érj. Kapcsolataid forrásponthoz érnek a következő napokban, amikor a Skorpió telihold feltekeri a hőmérőt. A kapcsolati státuszodtól függetlenül a dolgok most erre vagy arra dőlhetnek. Ha valakivel randizgatsz, de még nem köteleződtetek el, most könnyen lehet, hogy szakítotok vagy szorosabbra fűzitek a köteléket. Sok Bika számára ez fizikai síkon valósul meg, de vannak olyanok is, akiknek már nem ez lesz a vezérelv. Vannak, akik már nem elégszenek meg a testi kapcsolatokkal, hanem igazi lelki társra vágynak.

IKREK

Vár a munka. Főleg, hogy a Skorpió telihold pont a szolgálattal kapcsolatos területeidet érinti a héten. A tavasz vibrálásával a levegőben pár dolog elterelheti a figyelmedet az éppen aktuális projektjeidről, de most van itt a pillanat, hogy ezekre megtanulj nemet mondani. Vagy legalább helyén kezelni a dolgokat és nem alárendelni a munkádat a szerelmi életednek. Egyúttal az öngondoskodás területén is elérkezett az idő egy kis önfegyelem gyakorlására. Viszont a holdenergiák a segítségedre lesznek ebben és meglátod, hogy az edzőteremben tett látogatás vagy egy gyertyafényes jóga milyen jót tud tenni a lelkednek. Innen pedig már csak folytatni kell.

RÁK

Most méginkább oda kell figyelj arra, amit érzel. Az év egyetlen Skorpió teliholdja ugyanis hatalmas erejű intuícióval ruház fel, de csak akkor, ha igazán magadra tudsz figyelni. A telihold felerősítí benned az amorózót és nem csak virágillattal lesz most tele a levegő, de szerelemmel is. Szóval elérkezett a nagy kérdések ideje: képes vagy végre kibújni a páncélodból vagy ott akarsz maradni örökre? Ha pedig nem vagy kapcsolatban, a következő két hétben járj nyitott szemmel, mert felbukkanhat a környezetedben néhány olyan személy, akire érdemes kivetni a hálód. Persze ők nem sült galambként fognak berepülni a szobádba. Ideje valami újat tenned azért, hogy új embereket ismerhess meg.

OROSZLÁN

Az otthonod egy biztos pont a számodra vagy csak egy hely, ahol esténként álomra hajtod a fejed? Ha a hajtás után nem egy oázis vár, akkor most sokat tehetsz – sőt tegyél is – azért, hogy otthonosabbá és pihentetővé tedd. Mindegy, hogy csak a könyvespolcon teszel rendet, letakarítod a konyhaszekrény tetejét vagy átfested a hálószobádat, ezek most olyan blokkokat oldanak fel, amelyek hosszú távra mutatnak a siker útjain.A Skorpió telihold tettrekészségre sarkall, ezért a futó projektjeid fordulóponthoz érhetnek. Emeld fel a telefont, írd meg a halogatott leveleket és tedd magad elfoglalttá. Néhányan az állatok királya közül úgy érezhetik, legszívesebben vidékre vagy akár egy teljesen másik országba költöznének. Nos, gondolkodj hosszú távon.

SZŰZ

Egy találós kérdés: mi az az üzenet, amit a világnak közvetíteni szeretnél? Ugyanis a Skorpió teliholddal ez a kérdés válik a legkiemelkedőbb fontosságúvá számodra. A holdenergia most még a kommunikációs szektorodat is felturbózza, szóval tényleg nem mindegy, mi az, amit magadról terjesztesz a nagyközönség számára. Van valami, amit te személyesen fontos ügynek érzel? Talán valami a munkáddal kapcsolatban? Esetleg egy karitatív dolog? A következő fél évben olyan személyes karizmád és vonzerőd lesz, amely kivételes energiával bír majd abban, hogy ezek a törekvések megvalósulhassanak. Hasonló gondolkodású emberek segíthetik az utadat, de ne feledd, őket neked kell megtalálnod, nem fognak besétálni az ajtódon. Hacsak nem a pizzafutár,

az, akire vársz.

MÉRLEG

Készen vagy arra, hogy a jóllét melengető szele végre átsöpörjön az életeden? Ha már az időjárás nem kápráztat el minket, legalább a Skorpió-telihold erejét használd ki. A holdenergiák most a pénzzel és a biztonsággal kapcsolatos területeidre hoznak némi fellendülést. És bár garanciát az univerzum nem vállal, most nagyon sok jóval kecsegtet. A következő két hét, de akár két hónap is teljesen a tiéd lehet ebből a szempontból, úgyhogy hagyd, hogy minden szépen kibontakozzon. Nemrégiben kapcsolatba léptél valakivel, aki segítségedre lehet? Küldj neki egy emlékeztető levelet vagy hívd el egy kávéra, hogy folytassátok a megkezdett projektet. Egy másik pozícióra vágysz? Nézd meg, mit tudnál tenni annak érdekében, amit eddig nem tettél meg?

SKORPIÓ

Ha a napokban úgy érzed, minden a te tiszteletedre történik, köszönd meg szépen a Skorpió-teliholdnak, ami most VIP-karszalagot rak a csuklódra. Mi az, amin tavaly november – vagyis az előző Skorpió-újhold – óta dolgozol? Ha a válaszod: „hmmm, nem vagyok egész biztos benne”, akkor tedd fel a kérdést magadnak, hogy miről álmodsz. A jegyedben érő teliholdak kardinális fordulópontokat jeleznek általában, amelyek vagy beteljesülést, vagy az erőfeszítéseid megjutalmazását hozzák magukkal. Ez a mostani a jeledben lehetőségeket jelent és egyben felveti a kérdést is: ,i gátolt meg eddig abban, hogy az álmaidnak élj?

NYILAS

Hová merült el szép szemed világa, s mi az, mit kétes távolban keres? Talán ez a hét legfontosabb kérdése számodra, amikor is a Skorpió telihold bevilágítja a gyógyítás, a spiritualitás és az átalakulás területeit. A teliholdak arról híresek, hogy elhozzák a várva várt beteljesülést és fordulópontokat. Ez a mostani pedig igen intenzív, úgyhogy a belső térképeden lehet, hogy sokminden átíródik és ez fog segíteni abban, hogy huncut kis nyilaidat ezentúl sokkal pontosabban lőhesd majd ki. Persze, ehhez meg kell vizsgálnod azt is, hogy mi az az életedben, ami már nem szolgál téged. Lehet, hogy egy ideje sikertelenül próbálsz megszabadulni egy káros szokástól? A változás nem könnyű, de nem lehetetlen. És ne feledd, amikor megszabadulsz egy régitől, teret adsz egy újnak.

BAK

A csapaszellem ragadhat leginkább magával a héten és ez így van jól. Legalábbis a csillagaid szerint, ami a Skorpió-teliholddal a technológia és a csoportos dolgaiddal kapcsolatos területekre hozza meg a szükséges lendületet. Az elmúlt fél évben zajló közös projektjeid most végre a kikötő felé vehetik az irányt. Sőt, a következő hetekben bátran meg is ünnepelheted a sikereidet. Csak arra figyelj, hogy utána ne szálljon a fejedbe a dicsőség. Köszönd meg a csapatodnak a befektetett energiát és vesd bele magad újra a munkába, mert bár csatát győztél, a teljes háborút még nem nyerted meg. Szemedet tartsd a célon, mert a következő két hét csodákat tartogat.

VÍZÖNTŐ

Vágd magad glancba és készülj az ünneplésre, ugyanis egy nagy dolog az életedben most biztosan kipipálásra kerül. Az égbolton a karriered és a sikerek területére bevilágító Skorpió-teliholddal a szerencse fiának érezheted magad. Ráadásul a következő két heted energetikailag – ami lecsengése a mostaninak – még mindig alkalmas arra, hogy gondolatban megteremtsd, megálmodd a következő céljaidat. Ha pedig kitetted a pontot, legyél most büszke magadra és nyugodtan ünnepeld magad, fürödj kicsit a sikerben, mert ha megbújsz a sarokban, nem fog rád találni az, aki a következő szintre repít. Furcsán érzed magad a reflektorfényben? Ideje elgondolkodni rajta, miért.

HALAK

Hová? Hová? Ha már megtervezted a következő utadat, akkor szuper, hiszen valószínűleg már jó ideje vársz arra, hogy egy kicsit nagyobb vizekben fickándozhass, mint a mostani. A Skorpió teliholddal azonban, ami a kalandjaid házát sugározza be energiával, most bőséges jutalomban lesz részed. A kozmikus feladatod megtalálni, hogyan léphetsz ki a kényelmes komfortzónádból, az utazási láz ugyanis néhány Halacskát most egészen a trópusok felé irányít. És amíg az egész úgy tűnik, mintha csak a szórakozásról szólna, könnyen lehet, hogy új lehetőségeket jelent, új megvilágításokat ad a régi dolgoknak, és új felfedezéseket tehetsz általa. A mostani telihold ráadásul kedvez annak is, hogy végre vállalkozói szemlélettel tekints magadra és ennek medrében folytasd életed.

Nyitókép: robuart / Getty Images
Forrás: astrostyle.com

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: