Heti horoszkóp: az előtted álló héten minden adott ahhoz, hogy megteremtsd a csodát

A mai újhold egy új ciklust indít el azzal, hogy belép a Rák vizes jegyébe. Végleg lezáródik egy korszak, és aki az elmúlt években tudatosan élt, megfejlődhette a karmáját és nemcsak új célokat állíthat fel életében, de megteremtheti a csodát is

Júlis 17-én az új hold a Rákba lép. Az új ciklus, a vizes újhold minden jegy számára a hazaérkezést, a megérkezést hozza el, ezért általánosságban mindannyiunk számára az egymással töltött minőségi idő és az új célok felállításának ideje érkezik el. Szakíts időt az elmélyülésre, a feltöltődésre, hogy megvilágosodjon mit szeretnél elérni a következő fél évben. Használd a Rák finom, érzékeny energiáit útjelzőként, hogy megteremthesd életedben a csodát. Nézd meg horoszkópunkban, melyik házadban áll most a Rák, hiszen azon a területen tudod legkönnyebben elindítani az újat. Nagyon fontos, hogy öleld át, fogadd el érzéseidet, és tudd: a gyengeségeid adják erődet és érzékenységed a szuperképességed. Tölts minél több időt olyan helyeken, ahol otthonosan és szeretve érzed magad, és mondd el szeretteidnek, hogyan érzel irántuk.

KOS

Az újhold az otthon és a család területeit érinti a Kosoknál, így itt van legnagyobb szükség az új szándékok meghatározására. Ez lehet elköteleződés valaki iránt, összeköltözés, de ha élvezed a magányt, akkor szólhat akár csak annyiról is, hogy ültetsz néhány tő paradicsomot vagy paprikát a kiskertedbe. A holdcsomópont változása a következő 18 hónapodra lesz jelentős hatással, itt az ideje a saját fejed után menni, a saját utadat járni, és nem hagyni senkit, hogy letérítsen róla, hiszen végre megláthatod milyen csodák várnak rád a burkodon kívül.

BIKA

Az újhold a kapcsolatok, a szomszédság, a testvérek zónájában éri jegyedet, így elérkezett az idő egy kis felfedezésre. Felejtsd el a régi megszokott helyeidet, és igyál kávét egy új kávézóban, sétálj másik útvonalon, ismerd meg gyalogosan a környékedet. Mozgósítsd szándékaidat egy közösségi kert vagy projekt létrehozására, esetleg tanulj valami új dolgot. Ha a testvéreddel, vagy valamely családtagoddal hadilábon állsz, akkor ideje félretenned a benned tomboló haragot, mert a csillagok most kedveznek annak, hogy jó mélyre eláshassátok a csatabárdot.

IKREK

Az önértékelésed, az értékeid és az erőforrásaid zónájában hoz változásokat az újhold. Ez azt jelenti, hogy ideje életednek ezen szféráival kapcsolatban elgondolkodni, és megfogalmazni, mik azok a dolgok, amiket ezzel kapcsolatban el szeretnél érni. Mitől érzed magad biztonságban és stabilan? Megfelelően vannak meghúzva a határaid? Az első lépés az, hogy tisztázd a szándékaidat, és megteremtsd azt a biztonságos alapot, amely majd átvezet a rád váró következő nehéz szakaszon.

RÁK

Elérkezett az éves szoláris hónapod utolsó hete, úgyhogy most szívd mélyen magadba az utolsó csillagközi napsugarakat. A hold most egy sötét fázisodon halad keresztül, ezért mindenképp le kell lassítanod és ki kell tarts. Ne halogass tovább. Végezd el az utolsó simításokat a projektjeiden, vagy azokon a szituációkon, amelyek megérettek a lezárásra. A héten ugyanis új témák kerülnek már porondra, amelyek az otthon, a kapcsolatok és a kreativitásod területeit aktiválják.

OROSZLÁN

Jól esne egy alapos beauty-sleep? A héten már ne pörögd túl az eseményeket, hagyd, hogy elcsábítson a lepedő egy nagy lustálkodásra, hiszen fel kell készülnöd a debütálásra. Pillanatokon belül beköszönt az oroszlánszezon, így hamarosan felragyog a te csillagod. Azonban addig is, amíg a jövő hét elérkezik, az újhold a Zen-zónádon halad át, úgyhogy elő a jógamatraccal, a meditációs párnával, töltődj fel energiával és boldogsággal.

SZŰZ

A Szűznek kedden beköszöntő újhold a barátokkal, a kapcsolatokkal való újrarendeződés lehetőségét hozza el. Talán elérkezett az ideje, hogy összehozd a hasonló gondolkodású embereket, és fontos szerepet tölts be egy ilyen csoport vezetésében. Gondolkodtál már saját sportklubon? Esetleg baráti vacsoracsatákon? Végre a csillagok támogatását élvezheted abban, hogy megvalósítsd álmaidat, és olyan embereket, csoportokat rendezhetsz magad köré, akikre mindig is vágytál.

MÉRLEG

A Hold megújulásával karriercéljaid újragondolásának ideje érkezett el. Nézd meg, az elmúlt évben milyen megpróbáltatásokon mentél keresztül, és milyen eredményeket értél el. Jó irányba tartasz, és a megfelelő eszközökkel evezel az élet tengerén? A szakmai életedet nagyban befolyásolhatja most az, hogy mások hogyan és milyennek látnak téged életed ezen területét. Ideje megcsillogtatni a kreativitásodat, és akár a technika új lehetőségének hullámain egy érdekes, misztikus helyre is eljuthatsz. Rád férne.

SKORPIÓ

Örömteli időszaknak nézel elébe, hiszen számos olyan faktor ér véget az újholddal az életedben, amelyek eddig hullámvasútként rángattak ide-oda. A következő hónapokban egy felszabadultabb és kevésbé feszültséggel teli időszak következik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kell újra és újra formálnod magad és jobb emberré válnod. A jó hír az, hogy már sokkal kevesebb karmikus teher nehezedik rád, és ha most kitartasz és a szív irányát választod, beköszöntenek a csodák az életedbe.

NYILAS

Az újhold a titkok, az intimitás és az ezotéria zónáiba enged kellemetlen bepillantást a Nyilasok számára. Vedd úgy az egészet, mint egy kreatív kihivás és nyugodtan nyiss ajtót a sebezhető oldaladra. Nem baj, ha most kipotyognak onnan a csontvázak, mert olyan dolgokat fedezhetsz fel, amelyek a jövőben erősségedként szolgálhatnak. Most ne csak a nagy képet nézd, hanem vedd górcső alá az apróságokat is, hiszen itt találod meg azt, ami céljaid kiteljesedésében kellemetlenséget okozhat.

BAK

A személyes zónáidon áthaladó újhold termékeny talaj a szándékaid és alapszabályaid meghatározásához. Most ráadául valami izgalmas új is érkezhet életedbe, ha hajlandó vagy elkötelezettséget vállalni a gondoskodás és élvezetek terén. Ha hármat kívánhatnál a párkapcsolatodban, mi lenne az a három dolog? Írd le őket, és használd az elkövetkezendő időben személyes mantraként azért, hogy egy mély és személyes kapcsolódás keretében felszabadíthasd az itt elakadt energiákat. Ha pedig nincs kiteljesedett párkapcsolatod, az önmagaddal való kapcsolatra, és az énidőre fókuszálj.

VÍZÖNTŐ

Ahogy a Hold képes megújulni,úgy te is. A vízöntőknek most az öngondoskodás és a munka területén van leginkább lehetőségük erre a csillagok szerint. Vázolj fel jövőképet, írd le szándékaidat az év hátralevő részére. Most remek alkalom nyílik gyengéd fitnesz vagy egészségügyi célokat megfogalmazni a tested és lelked számára. Nézd meg, mit tudnál hozzáadni a napi rutinodhoz, amitől kisimulnál? Csak szépen finoman, semmi nagy vagy energiaigényes dolgora nem kell most gondolni. Azonban érdemes azt megvizsgálnod, vajon melyek azok a szokások, amelyek csak viszik a pénzedet és amelyek helyett élhetnél egészégesebben is.

HALAK

Könnyen lehet, hogy eljött a hét, amelyre egész évben vártál eddig. Ahogy a hold ciklust vált, és megérkezik a vizes jegy, benned újraélednek a romantika, a szerelem és a szabadidő témáját rezegtető energiák. Nem is kérdés, magadtól is tudod, mit kell tenned: fogalmazd meg szándékaidat ezekben a témákban, hogy az év hátralevő részében valóra váljanak. Mivel kreatív zőnába érkeztél a zene, vagy színek, vagy egy hatalmas ötlettábla lehet a legjobb megoldás. Készítsd el barátaiddal, vagy gyermekeddel, hogy a kapcsolataid is erősödjenek.

Nyitókép: S-S-S/ GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: