Heti horoszkóp: az idei év eddigi legerősebb szuperholdja érkezik!

Szenteld a hetedet annak, hogy végiggondolod mi az amit érdemes elengedni az életedből. A hónap végén érkező szuperhold ugyanis a Halak jegyben ragyog fel, ami az állatöv utolsó csillagjegye, így tényleg véget érhet egy karmikus kör.

Az idei augusztus igazán különleges volt, ami az égbolton lévő konstellációkat illeti, hiszen egy laza teliholddal indult, és most egy szuper kék teliholddal zárul. Ez a két együttállás pedig az összes csillagjegyre erőteljes hatást gyakorol. A Halakba érkező, elengedést jelképező telihold most az új kezdetet is magában hordozza. Nemcsak megszabadít minket a múlt fájdalmaitól, de fel is nyithatja szemünket mindarra, amitől igazán boldogok lehetünk. Végleg bezárul egy ajtó, de ettől most nem kell megijednünk, mert az ősz eljövetelével száz másikat nyit ki az univerzum.

KOS

Az elkövetkező napok párkapcsolati és anyagi fronton lehetnek göröngyösek. Ugyanakkor eljött az idő a technikai újdonságok, alkalmazások, szoftverek bevezetésének is az életedbe. Haladj a korral! Mindemellett azonban lassíts egy kicsit a munkában. Tedd fel a kérdést magadnak, hol veszítetted el az egyensúlyt? Mikor zárkóztál el a valós érzéseid elől, attól félve, hogy megsérülsz? Ha képes vagy most ezekbe belenézni és elengedni mindazt, ami csak visszahúz, a megfelelő partner is meg fog érkezni az életedbe.

BIKA

Úgy érzed, kettőt előrelépsz, aztán egyet hátra? Talán ideje lenne egy kicsit lassítani, vagy akár egy pillanatra meg is állni. Mielőtt hirtelen döntéseket hoznál, jó lenne alaposan átgondolni, merre visz tovább az utad, mert könnyen lehet, hogy olyan csapdába kerülsz, amelyből nehezebb szabadulni, mint gondolnád. Ezen kívül a sikereidet is érdemes megköszönni a csapatodnak, vagy a téged körülvevő embereknek, ugyanis nélkülük sok minden nem sikerült volna.

IKREK

Az elkövetkezendő napokban, hetekben felerősödnek a megérzéseid, olyannyira, hogy néha magad sem tudod eldönteni, hogy ez most álom, vagy valóság. Nyugodtan hidd el, hogy amit érzel, az helyes, és bízz megérzéseidben. Minél jobban hagyod, hogy vezessenek, annál tisztább jeleket fogsz most kapni. A telihold a karrieredben és a szakmai életedben hozhat nagy változásokat, de ehhez neked is meg kell vizsgálni, mi az, amit el kell engedned.

RÁK

Ismerned kell a határaidat, különben hamarosan elveszettnek fogod érezni magad. Az elkövetkezendő időszak a család, a barátok, és a környezetedben élők tekintetében hozhat változásokat számodra. A telihold segít abban, hogy azokkal a haverokkal, akikkel eddig laza volt a kapcsolat, most szorosabbra fűződjön, ugyanakkor vannak, akikkel új, vagy eddig nem is létező határvonalakat kell majd meghúzni.

OROSZLÁN

Szakmai céljaid átértékelésének ideje érkezett el a Teliholddal. Vajon amit kitűztél kivitelezhető anélkül, hogy idegileg teljesen összeomlanál? Lehet, mostanában kevesebb időt kellene a képernyő előtt töltened, és esténként inkább egy könyvvel pihentetni magad. Szabj határokat önmagadnak, hogy ki tudd pihenni az idegi megterhelést. Sportolj, és tedd rendbe magánéleted nyugtalanító részleteit.

SZŰZ

Mielőtt bármilyen nagy fába belevágnád a fejszédet, mérlegelj mindent. Új feladatok, megbízások esetén járj utána a részleteknek, és ha bármi furcsaságot észlelsz, nyugodtan mondj nemet, vagy lépj hátra egyet. Egyáltalán nem baj, ha mostanában egy kicsit biztonságosabbra veszed a figurát. A telihold a kapcsolatok, párkapcsolatok témakörét hozza a héten felszínre, vizsgáld meg hol, mit érdemes elengedni, mert most, ha megvan benned a szándék, sikerülhet is.

MÉRLEG

Csak nem a szirének énekét hallod? Ha belekezdtél egy komplett szerelmi balladába, az nem véletlen: a csábítás, a párkapcsolatok és a szexualitás terén érkezik radikális változás. Engedd bele magad! Mindemellett most olyan, az élet értelmét vizslató kérdéseket tehetsz fel magadnak, amelyek nagyon mélyre visznek, így nagyon fontos, hogy megválogasd, ki az akire hallgatsz. A hónap végén beindíthatod az öngyógyítási folyamataidat is.

SKORPIÓ

Néhány kapcsolatod most úgy tűnik, mintha önálló életre kelt volna. A korábban megbízható társadtól, zavaró jelek érkezhetnek, vaaagy az is lehet, hogy te tűnsz el a kapcsolatból érzelmileg és fizikailag is egy időre. A technikát képviselő Uránusz retrográd jelenléte nálad is megjelenik olyan formán, hogy most sokkal nagyobb igényed lesz a visszajelzésekre a közösségi oldalakon, vagy az internetes kapcsolattartásra, levelezésekre. Helyesírásra figyelni!

NYILAS

A prioritási listád elejére a telihold időszakában érdemes az öngondoskodást tenni. A mindent megváltoztató hatások ugyanis a wellness és fitness, valamint a mindennapi munkaszokások témakörét érintik. A zodiákus lázadója pedig minden bizonnyal alaposan felrázza ezeket a területeket, és ez a folyamat nemcsak a héten, de egészen áprilisig el fog tartani. Ez egyúttal jó hír is, hiszen nem egy hét alatt kell majd mindent rendbe tenni.

BAK

Nem mindig vagyunk tisztában azzal, hogy milyen üzeneteket küldünk a világnak, pedig manapság fontos, hogy tiszta és koncentrált képet adjunk magunkról. Az elkövetkezendő időszak a hírnév, a szenvedély és az innováció területein hoznak változásokat a Bakoknak. Talán új perspektívákat kell keresni, vagy a szakterületed neves képviselőitől érdemes tanácsokat, előadásokat meghallgatni. Arra azonban figyelj, hogy ne kerülj összetűzésbe megosztó személyiségekkel.

VÍZÖNTŐ

Ha a magán- és családi életed az utóbbi időben minden volt, csak nyugis nem, akkor most egy kis szünetet kaphatsz a szeretteiddel való csatározásban. Bár a telihold továbbra is ezeket a témaköröket feszegeti, és támogatást kapsz a helyzet rendezésére, az elkövetkezendő időkben azért még tapasztalhatsz némi nézeteltérést a családoddal és a környezetedben élőkkel. Ha nem minden alakult eddig az elképzeléseid szerint, akkor most vegyél egy nagy lélegzetet, tedd félre a haragodat és a negatív gondolatokat, és irány a szabadba töltekezni.

HALAK

A személyes kapcsolataid dinamikájában tapasztalhatsz változásokat a telihold kapcsán. Szerencsére ez a jegyedben most nem radikálisan, hanem inkább szakaszosan fog bekövetkezni, ezért érdemes odafigyelned, hogy megtartsd vidámságodat és a megfelelő kommunikációt a környezetedben élőkkel. Mivel a csillagállások a tanulási és a karrier zónáidat is érintik, most érdemes nagyobb projekteket is vállalnod.

Nyitókép: Rudzhan Nagiev / Getty Images
Forrás: astrostyle

Legnépszerűbb cikkek: