Heti horoszkóp: Ébredj! A változás megkezdődött

Már olyan sokat beszéltünk róla, most pedig végre itt van. Sorsfordító pillanatokat hoz a Skorpió újhold, amelyekkel teljesen megváltoztathatod az életedet.

Az év egyetlen újholdja a Skorpióban hatalmas máglyát gyújt, hiszen ez a szenvedélyes jegy képes arra, hogy mindannyiunkban fellobbantsa a szikrát, amellyel képesek leszünk újradefiniálni önmagunkat. Lássuk, melyik csillagjegynek melyik területen van most dolga.

KOS

Fogalmazd meg tisztán a vágyaidat, szándékaidat és próbálj meg érzelmileg kapcsolódni hozzájuk. Képzeld el az eredményt, főleg romantikus életeddel kapcsolatban, ugyanis annak felpezsdülésének ideje jött el.

BIKA

Ha szerelmet keresel, most jött el a te időd. Hívj fel új embereket, keress új kapcsolódási pontokat. Ha pedig kapcsolatban vagy, most újradefiniálhatjátok és mélyebb vizekre terelhetitek a szerelmeteket.

IKREK

Aki mindig visszafelé néz, az háttal megy a jövőbe. Tedd félre a múlt fájdalmait, és koncentrálj a jövőre. A munka, a wellness és az egészséges életmód területein érkezik most csodálatos lehetőség az előrelépésre.

RÁK

Izgalmas lehetőségek kínálkoznak, főleg a romantika területén. Új kezdetek érkezhetnek életedbe, de az biztos, hogy neked is kell tenned érte és félúton valahol találkoznod kell az univerzummal. Vagy kezdj aktívan párkeresésbe, vagy lobbantsd fel újra a szikrát otthon.

OROSZLÁN

Az újholdak, mint a mai is, tökéletes kiindulópontok a világos szándékok megfogalmazásához, sőt a cselekvéshez. A törekvéseid, főleg a szerelem területén a következő teliholdig, április 23-ig meghozzák az eredményt.

SZŰZ

Most ne a globális dolgokban gondolkodj, hanem inkább valami környékbelire koncentrálj. Fedezd fel a közeledben lévő, eddig még felderítetlen városrészeket, vagy vegyél részt közösségi eseményekben, amelyekkel másokon is segítesz. Az égi áldás nem marad el.

MÉRLEG

Készen állsz rá, hogy kibéleld a zsebeidet? Az újhold a munka és a biztonság zónáiban katalizálja az eseményeket. Tedd tisztába magadban, melyek azok a célok, amelyeket szeretnél elérni, és készíts hozzájuk megvalósítási ütemtervet.

SKORPIÓ

Hétfőn van az idei év egyetlen Skorpió újholdja, amely egyfajta asztrológiai újév a számodra. Az újhold eleve alkalmat ad arra, hogy új célokat tűzzünk ki, de mivel a mostani a te jeledben van, arra bíztatunk, merj nagyot álmodni. Nyilatkoztasd ki, mire vágyik a szíved.

NYILAS

A hétfői újhold a Skorpióban az önvizsgálat, az átmenetek és a gyógyulás területein éri a Nyilasokat. Elérkezett a nap, amikor egy kicsit érdemes lelassítani, és átgondolni az elmúlt hónapok tapasztalásait. Most szépen lezárhatsz egy helyzetet, vagy egy kapcsolatot is akár.

BAK

Ha szeretnéd kiszélesíteni kapcsolati hálódat, akkor itt az idő. Ne ijedj meg akkor sem, ha olyan belső körről van szó, ahová azt gondoltad, már nincs barátfelvétel. Most akár egyetlen ember segítségével is bejuthatsz számtalan helyre.

VÍZÖNTŐ

A szakmai fejlődés most kezdődik! A Skorpió újhold teljesen felpörgeti a motorokat, úgyhogy ne csak izgalmas új célokat tűzz ki, de az önéletrajzodat is érdemes kiküldeni pár helyre. Ne hagyd, hogy az utadba álljanak, fordulj coach-hoz, vagy profi önéletrajzíróhoz.

HALAK

Kicsit klausztrofóbiásnak érzed magad? Nem véletlen. Az újhold kalandokra, utazásra ösztönöz akkor is, ha szabadságból már nem sok maradt. Tervezgess, álmodozz, foglalj akkor jövőre. Akár egy zarándokutat is bevállalhatsz.

 

 

Nyitókép:Fotó:krarte/GettyImages
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: