Heti horoszkóp: életbevágóan fontos napok jönnek!

A napokban olyan bolygóállások befolyásolnak minket, amelyeket jobb észben tartani. Ha fel akarsz készülni a váratlan meglepetésekre, tőlünk megtudhatod, hogy mire kell most odafigyelned.

KOS

A következő időszak minden lesz, csak nem unalmas. Egy ideje befektetést fontolgatsz, és esetleg a partnereddel vágnál bele? Bármilyen kecsegtetően is hangzik az ajánlat, a dolgok lehet, hogy korántsem azok, amiknek látszanak. Néhány bolygó ellenállása kőkeményen érezteti most a hatását, ezért eléggé megrángatva érezheted magad. A Nap az érzelmek zónájában szembeszáll a lelkes Jupiterrel, ami jelenleg a Bikában és a pénzzónádban van. Azonban a Jupiter most visszafelé forog, ami a te esetedben tényleg nem sok jót jelent. Ne hagyd magad belerángatni döntésekbe.

BIKA

A héten egy ponton fel kell(lene) majd tenned magadnak a kérdést, vajon miért hagyod, hogy bizonyos emberek befolyásoljanak? Persze, szereted a lazsálást, a kényelmet és a luxust, szereted, ha kényeztetnek, de lehet, hogy a lelked már jelzett is neked, hogy valami elhomályosítja a tisztánlátásodat. Most a jegyedben álló Vénusz-Neptunusz ellentétnek köszönhetően nagyon oda kell figyelj az emberek valódi szándékára, ugyanis könnyen elsodorhat az ár, ha nem kapcsol be időben a józan ítélőképességed. Nézz a dolgok mögé, és ne hagyd, hogy az egód irányítson. A lelked érzi a helyes utat.

IKREK

Kedden ugyan halloween van, de a csillagok sokkal inkább befelé fordulásra és az otthonnal kapcsolatos gondolatok felé kormányoznak, mintsem azt ünneplő szíved szeretné. Haragudhatsz a Holdra, vagy akár egy kicsit vissza is bújhatsz a rejtekedbe, ahol összekapcsolódhatsz a lelked mondanivalójával. Ha üzleti döntés előtt állsz, mindenképpen várj. Amennyiben minden legális a dologban, a másik félnek sem lesz ellenére, ha kicsit szimatolni szeretnél. Mivel a Nap most a Jupiterrel áll szemben, azokat az embereket is vizsgáld meg alaposan, akiket közel engedsz magadhoz.

RÁK

Mielőtt elkezdenéd szidni az édességeket, most inkább kapcsolódj önfeledten a halloween mókájához. Sőt, ha van rá lehetőséged, mielőtt a gyerekekkel vagy a barátaiddal belevágnál az cukorkagyűjtésbe, szánj egy kis időt magadra is. Kreativitásod most tetőre hág a Vénusz és az Uránusz trigonjának köszönhetően, főleg, ami a társasági életedet illeti. Próbálj kicsit aktívabban részt venni szeretteid életében és újraéleszteni az elhalványulni látszó kapcsolatokat. Főleg akkor, ha romantikus hangulatban érzed magad, ugyanis az év leginkább szerelemmel fűszerezett napjai következnek számodra.

randi
Fotó: mihailomilovanovic/GettyImages

OROSZLÁN

Ne legyen bűntudatod, ha késve jelensz meg a kísértetkastélyban. Tudod, néha az utolsókból lesznek az elsők. A kreatív Vénusz a pénzügyi szektorodat járja át halloweenkor és egy folyó trigont alkot az átalakuló Uránusszal a karriered sarkában. És pontosan ez lehet AZ a pillanat, amikor a dolgok felvirágoznak. Maradj nyitott a látszólagos véletlenekre és szinkronicitásokra, mert a szellemvilág így kommunikál velünk. Lehet, hogy pont az a személy, akivel szemben kétségeid voltak korábban, hozza meg az áttörést az életedben. Figyelj, és most legyél jó hallgató. 

SZŰZ

A Szűz jegyűek a merevségükkel kapcsolatos mítoszok és tévhitek ellenére nagyon is hajlandóak kísérletezni. Természetesen bizonyos irányelvek betartása mellett. Kedden, amikor a szerelmetes Vénusz a jegyedben egy ritka és lendületes összhangot alkot a szabályokat megszegő Uránusszal a kalandok zónájában, nem lesz szükséged sok rábeszélésre, hogy a dobozon kívül gondolkodj és flörtölj. Tedd lelkesedéssel, de nem feltétlenül kell fizikai kapcsolattá váljon. Ha pedig már van párod, akkor arra ügyelj,  hogy a héten feldobjátok valami újdonsággal az életeteket.

MÉRLEG

Miközben a zombik feltámadnak halloweenkor, egészem felemelkedett állapotba kerülhetsz, hiszen uralkodó bolygód, az éteri Vénusz összekeveredik az alkímiai Uránusszal a misztikus szektoraidban. Ez a ritka összhang megteremti a terepet a varázslat megtörténéséhez. Legyen szó akár néhány inspiráló, isteni szikráról, vagy egy szeretővel való egyesülésről elme-test-lélek szinten. Ha új emberrel ismerkedtél meg, és készen állsz a lépésre, ez lehet a tökéletes időzítés. Arra figyelj, hogy tartsd lazán az elvárásaidat és bízz az intuíciódban. Ehhez pedig érdemes csendes, meditatív térben egy kicsit elmélyülni.

SKORPIÓ

A keddi Vénusz-Uránusz trigon során végre könnyedén kiaknázhatod azt, hogy megkönnyítenek mindent a csillagok a partnerség területén. Végre gördülékenyebbé és könnyebbé teheted kapcsolataidat, legyen szó baráti, családi, vagy szerelmi szálról. Bár a Skorpióknál a barátság és a szerelem közötti határvonalak halványak lehetnek, most érdemes átgondolni a dolgokat, mielőtt átlépnéd ezt a vonalat. Ha egykor bölcsnek tűnt meghúzni, talán megvan az oka, hogy külön tartottad ezeket a kategóriákat. Kerüld el a túlzásokat!

nő férfi vita manipuláció párkapcsolat
Fotó: demaerre / Getty Images

NYILAS

Egy viszonylag ritka – évente kétszer előforduló – pozitív szög köszönt be a héten, a kreatív Vénusz a karriersarokban, és a játékot megváltoztató Uránusz között, ami a munka, a szolgáltatás és a szervezés területén áll, így az életed most a termelékenységről szól. A napokban egy olyan szakmai vagy szenvedélyedet jelentő projektet vihetsz sikerre, ami eddig nem kapott kellő reflektorfényt. Ha most ki tudod szűrni a zavaró tényezőket, akkor az idő töredéke alatt kétszer annyit tudsz elérni. Ülj le, csak arra koncentrálj, ami ezeket a projekteket segíti, és meg fogsz lepődni az eredményen.

BAK

A lelked – és talán más testrészeid is – készen állnak a „csokit vagy csalunk” huncutkodásra halloweenkor, mivel a korlátlanság zónáiban áll a Vénusz és erősen kacérkodik a szokatlanságokat előidéző Uránusszal. Kapcsolati státuszodtól függetlenül valószínűleg elragad az erotikus kalandok utáni vágy. Ez a csábító szinkron megengedi a párok számára, hogy végre úgy próbálják meglátni egymást, mint amikor először szerelembe estek, és újra átéljék életük legszebb éjszakáját. A hét vége felé a planetáris ellentétek azonban a munka területén okozhatnak fejtörést, de csak önfegyelemre lesz szükséged.

VÍZÖNTŐ

Varázslat van a levegőben – és nem csak azért, mert halloween van. A csillagok romantikát hintenek a Vízöntőkre, aminek köszönhetően sok minden felgyorsulhat kedden. A Vénusz, a szerelmi bolygó, fülledtségével egy vonalba kerül uralkodó bolygóddal, az éles és alkímiai Uránusszal. Meglehet azonban, hogy mielőtt elkezdenéd díszíteni a leendő szerelmi fészketeket, vagy kiválasztanád az esküvői ruhádat, egy kicsit érdemes fékezni magad és megélni a jelen pillanatot is. Péntekre egy pár bolygó ellentétbe zár, ami majd egy kis dilemmát jelent az otthonod területén. Maradj higgadt és kommunikálj asszertíven a szeretteiddel.

HALAK

Ideges vagy? Ahogy a Vénusz harmonizáló ereje a partnerség birodalmában eggyé válik a kísérletezésre éhes Uránusszal ezen a halloweenen, mindenre lesz igényed, csak a szokásosra nem. Amíg a Vénusz a kapcsolatok megtalálásáról és összekovácsolásáról szól, addig az Uránusznak semmi kedve mindehhez. Ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes összetartozás hibridjét, most őszintének kell(ene) lenned. Merj beszélni, mert ezek a beszélgetések rávilágítanak arra, ki tud találkozni az igényeiddel, és ki az, akit már kinőttél.

 

Nyitókép: ma_rish/Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: