Heti horoszkóp: eljött az idő a karmikus adósságok letételére

A héten előző életeinkből származó karmikus terheket tehetünk le, ne csodálkozzunk hát, ha a napokban rendkívüli dolgokat tapasztalunk. Hatalmas áttörést és változásokat hoznak a csillagok.

Az elkövetkező napokban a karmikus terhek letétele lesz minden csillagjegy számára fókuszban. Mindannyian megkapjuk a lehető legkülönbözőbb formákban a lehetőségeket arra, hogy a múltban felgyülemlett negatív energiáktól megszabaduljunk. Figyeld a jeleket, mert eljött az ideje a megbocsájtásnak és a szeretetnek mindannyiunk életében.

KOS

Villámgyorsan vágj bele a hétbe, akkor is, ha a hétvégéd kicsit bulizósabbra sikerült a kelleténél. Most nincs idő a macskajajra. Rengeteg ötleted lesz a napokban, és ne lepődj meg, ha most mindenkit le is nyűgözöl velük. Szerelmi életedben a társkereső alkalmazások továbbra sem hoznak majd szerencsét. Lehet hogy célszerűbb egy múltbéli kapcsolatodat átértékelni és újra felvenni a fonalat azzal, aki felé tiszta érzéseid voltak.

BIKA

Neked is érdemes olyan lendülettel indítani a hetet, mintha meglengették volna a vörös posztót előtted. A munkádban és otthon is minden rendben lesz, de arra ügyelj, hogy a pénzügyi dolgaidat kontrolláld kicsit jobban. A szerelem terén különleges meglepetés várhat rád. Ha nem vagy félős, most kipróbálhatod az extrém sportokat is. Nyugodtan ereszd ki a hangodat, akár bungee jumping közben – ezzel sok kimondatlan dologtól és negatív energiától szabadulhatsz meg.

IKREK

Kommunikációs készséged a csúcson lesz a héten, úgyogy használd jó dolgokra azt, hogy az emberek végre rád figyelnek. Érezelmi téren azonban változatos napok következnek, könnyen érezheted úgy, mintha cunami előtt mindenki felszívódott volna körülötted. Nem véletlenül hagy most a sors egyedül. Ne felejtsd el, hogy a szeretet a szívedben van, nem mindig valaki másban kell keresni. Fordíts most időt az önszeretetre, szükséged van a gyógyulásra.

RÁK

Ez a hét a családról és a személyes kapcsolatokról szól számodra. Találkozz a szeretteiddel, lepd meg őket és  tölts velük minőségi időt. Figyelj oda a kommunkikációra, és hallgasd meg mások érzéseit, véleményét, mert ezáltal nagyon sok dologra ráébredhetsz magaddal kapcsolatban is. Lehet, hogy néhány nehézséggel kell a közeljövőben szembenézned, de ha most jó társaság vagy, a családod és barátaid is támogatni fognak a nehéz időkben.

OROSZLÁN

Ez a hét a kreativitásról és az önkifejezésről kell szóljon az oroszlánok számára. Engedd szabadjára a benned lakozó művészt, hogy ki tudd adni a benned felhalmozódott érzelmeket. Akár egy üres festővászon is kihozhatja belőled a karmikus múltat. Ragadj ecsetet. Ez az időszak egyébként is alkalmas arra, hogy kiemelkedj és megmutasd a tehetségedet. Használd ki a lehetőségeket és bátran lépj ki a komfortzónádból.

SZŰZ

Izgalmas és eseménydús hét áll előtted. Kommunikáció és kapcsolatok terén nyílnak meg lehetőségek előtted arra, hogy karmikus terheidtől megszabadulj. Legyél nyitott és élj ezekkel a lehetőségekkel, mert csupa pozitív eredményre számíthatsz általuk. Mindegy, hogy munkatársaiddal, pároddal, vagy a sarki zöldségessel keveredsz beszélgetésbe, vedd észre, hogy ez most valami sokkal többről szól. Érzékenységgel és empátiával nemcsak új emberekhez kerülhetsz közel, de hatalmasat fordíthatsz sorsodon is.

MÉRLEG

Ez a hét erősen a kapcsolatokról és a harmóniáról szól a bolygóállások szerint. Légy figyelmes partnereddel, barátaiddal és családtagjaiddal. Fejezd ki az érzéseidet. Ezzel most olyan karmikus terhektől szabadulhatsz meg, amelyre nem sok lehetőség adódik. Ha döntést kell hoznod a személyes életedben, karrieredben, bátran bízz az ösztöneidben. Bölcs döntést fogsz hozni. A pénzügyeidet azonban kezeld óvatosan, mert hiába vagy stabil, ha nem addig nyújtózkodsz, ameddig a takaród ér.

SKORPIÓ

Ez a hét intenzív és átalakító lehet a számodra. Mély érzelmek és rejtett dolgok jöhetnek most felszínre, amelyekkel célszerű szembenézned. De nem lesz olyan nehéz, ha őszinte vagy önmagadhoz és másokhoz. Merj kapcsolódni a legbelsőbb, még magad előtt is rejtegetett érzéseidhez. Ez egy kiváló időszak a spirituális növekedésre. Ráadásul most a munkahelyeden is előrelépést érhetsz el, ha kitartó és fókuszált vagy. Egyre figyelj oda, ne hagyd, hogy a stressz vagy a negatív gondolatok most eluralkodjanak rajtad.

NYILAS

Dinamikus és inspiráló. Talán ez a két szó jellemzi most legjobban az elkövetkező hetedet. Csodálatos kivirágzás vár rád. Kreativitásod és pozitivitásod kiemelkedő lesz, ezért használd fel ezt az időszakot a céljaid eléréséhez. Legyen az munka, tanulás, vagy személyes fejlődés, te csak menj előre és hajtsd végre az elképzeléseidet. A társasági életed is felvirágzik, új kapcsolatokra tehetsz szert. De fontos, hogy tudatosan fenntartsd az egyensúlyt a munka és a szórakozás között és hagyj elegendő időt a pihenésre és regenerálódásra is.

BAK

Határozd meg a céljaidat, tervezd meg a hozzájuk vezető lépéseket és küzdj értük. A munkahelyeden, bár keményen kell dolgoznod, komoly előrelépést érhetsz el. Váratlan akadályok kerülhetnek az utadba, de ne hagyd, hogy eltérítsenek a céljaidtól. Ha sikerül mindezt megvalósítani, azzal olyan előző életekből származó karmikus adósságokat tudsz most törleszteni, amelyek megteremtik életed hátralevő részére az egyensúlyt.

VÍZÖNTŐ

Ezen a héten a csillagok téged is arra ösztönöznek, hogy lépj ki a megszokott kereteidből és merj új kalandokat keresni. Legyél nyitott az új tapasztalatokra és lehetőségekre. Szükséged lehet némi időre, hogy egyensúlyba tudd hozni a magánéletedet és a munkát, de most mindenképpen figyelj oda a pihenésre, mert komoly baj lehet. Tartsd a kapcsolatot barátaiddal és szeretteiddel, akik komoly támogatást adnak céljaid eléréséhez.

HALAK

Ez a hét a belső békéről és az önismeretről szól számodra. Engedd el a múltbéli terheket, és hagyd, hogy új energiák áramoljanak életedbe. Foglalkozz most a személyes fejlődéseddel, meditálj, vagy fordulj spirituális segítőhöz. Meglehet, hogy néhány kihívással kell szembenézned a munkahelyeden, vagy a tanulás területén, de bíz magadban és a képességeidben. Eljött az idő, hogy végre békét köss önmagaddal is.

Nyitókép: Alice Adler/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: