Heti horoszkóp: használd ki a Nap és a Mars erőteljes energiáit

A héten két hatalmas energiájú égitest, a Nap és a Mars energiái is átjárnak minket. Hogy a lehető leginkább ki tudd használni támogatásukat, horoszkópunkból elolvashatod, éppen melyik területen aktiválódnak.

KOS

Érzed a beáramló energiákat? A Nap most beragyog globális terjeszkedéssel összefüggő területeidre, ami már önmagában elég lehet egy új fejezethez, azonban ez még csak a kezdet. Pénteken a Mars is csatlakozik a konstellációhoz és hatalmas szenvedélyeket kavar. A belső bizalmi köröd most majd szűkösnek ígérkezhet, ezért próbáld meg ezt a buborékot minél inkább kiterjeszteni. Itt az ideje, hogy világpolgárrá válj. Lépd át a határaidat, akár a szó szoros értelemben is. Utazz. Építs kultúrák közötti kapcsolatot, élvezd az életet.

BIKA

Az intimitás és a kötődés lesz a következő napokban a célkeresztben. Akár egy lélekszintű kapcsolat is kialakulhat vagy elmélyülhet, azonban ez csak egy része a hét történetének. A Mars pénteki csatlakozásával a csábító és titokzatos zónákban indulnak el erős folyamatok. Ellenállhatatlanná válsz, ám arra ügyelj, hogy hálószobatitkaidat, érzelmeidet ne kürtöld szét a nagyvilágnak. Most két tüzes bolygó csap össze a fejed felett, így előfordulhat, hogy azelőtt cselekszel, mielőtt végiggondolnád a dolgokat.

IKREK

Biztonsági öveket becsatolni! A héten olyan elementáris energialöketet kapsz, ami a párkapcsolatodban hozhat jelentős változásokat. Szerelmi életedben megvilágítja az elégedetlenség területeit, és sajnos azt is, hogy mindebben mi volt a Te szereped. Azonban a Mars csatlakozásával a romantika is megérkezik és prioritássá válik az év hátralevő részében. Mindenesetre a leltározásnak is ideje van. Mennyire vagy elégedett a párkapcsolatoddal? Ha nem vagy kapcsolatban, mit teszel meg azért, hogy megtaláld az igazit?

RÁK

Ironikus fordulat érkezik az ünnepekkel. A jólét és az öngondoskodás területei izzanak fel, így talán itt az ideje az egészségeddel is foglalkozni. A héten megtalálhatod a hedonizmus és az egészséges életmód közötti finom határvonalat. Ez az éves ciklus tartósabb újévi fogadalmat eredményezhet és rendszeresebb testmozgásra, tisztább étkezésre ösztönözhet. Talán hosszabb lesz a kifutópálya, és néhányszor még visszaesel a régi mintákba, de már közel állsz a felszálláshoz.

OROSZLÁN

A héten felteheted a képzeletbeli koronádat, és indulhat a buli. Szerdán a Nap beragyog a szórakozás, az ünneplés és a lángoló szerelmek területeire. Ez a ragyogás már önmagában is elég, de amikor a Mars is csatlakozik, a szerelmes, játékos zónákban gyújtja meg a tűzijátékokat. A szenvedély fellángolásával az örömök legmagasabb fokát tapasztalhatod meg, úgyhogy a héten hagyj helyet a naptáradban az összebújásra, szerelmeskedésre. És ne felejtsd el partnereddel közölni kívánságaidat.

SZŰZ

Nyüzsgés a köbön. Az elkövetkező napokban szedd elő a porszívód és tegyél meg mindent, ami az otthonod csinosításával, megtisztításával kapcsolatban csak eszedbe jut. A napokban érkező Mars ugyanis megnyitja az ajtódat a rokonok, barátok és koktélpartik előtt. Felújításon vagy költözésen töröd a fejed, de hagyj most elég időt magadnak a tervezésre, vagy az ingatlanok megtekintésére. Talán anélkül is kialakíthatsz otthon egy kis dolgozósarkot vagy edzőrészleget, hogy drámai átalakításokba kezdenél.

MÉRLEG

Ezen a héten arra ösztönzünk, hogy minél több emberhez kapcsolódj, akár a szórakozás jegyében. Most, hogy a Nap beragyog a társaság, a barátság és kommunikáció területeire, érdemes kihasználnod a lehetőségeket. Elevenítsd fel régebbi barátságaidat, munkahelyi kapcsolataidat, hívd fel szomszédaidat, unokatesóidat, mert könnyen lehet, hogy új támogatóra találsz közöttük. Sőt, most még az is lehet, hogy egy kis időre kiengedheted a kezedből a gyeplőt, és hagyhatod, hogy mások irányítsanak.

SKORPIÓ

Személyes vonzerőd most új pénzforrást jelenthet, hiszen azzal hogy a Nap beragyog a Nyilasba – és azon belül a pénzügyek és a biztonság területeire –, hatalmas energialöketet ad. És ha mindez nem lenne elég, akkor belép melléjük a Mars és méginkább belendíti a bőség szekerét. Hozd ki a legtöbbet ebből a ritka konstellációból, próbálj meg két lábbal a földön maradni és végiggondolni, hogy mire van szükség a nagy tervek megvalósításához. Maradj kiegyensúlyozott, nézd végig a táblázataidat, hogy pontosan láss. Ez segít abban, hogy felgyorsítsd álmaid valóra váltásának folyamatát.

NYILAS

Születésnapi vágtába kezdhetsz a héten, hiszen csillagjaid versenylovakként száguldanak veled a lelkesedés és az optimizmus vadászmezőin. Ehhez csatlakozik néhány nappal később a Mars, magabiztosságot és erőt sugározva. Most felszabadíthatod az összes rendelkezésre álló energiádat és motivációdat. Használd ezt az időszakot arra, hogy a régóta halogatott feladataidat, húzódó ügyeidet végre befejezd. De hogy a Mars izgatottsága ne rossz irányba vezessen, mindenképpen térképezd fel higgadtan az előtted álló próbatételekhez vezető utat is.

BAK

Ha úgy érzed, teljesen lemerültek az akkumulátoraid, de legalábbis már a piros zónában vagy, akkor kitartás. Hamarosan újra lehetőséged lesz visszakapcsolódni, feltöltődni. Szerdától a Nap ugyanis a pihenés és a kikapcsolódáshoz vezető útvonalakat ragyogja be. Álmosságodat a Mars nyugtalanító ereje végképp elűzi, vigyázz azonban arra, hogy a következő időszakot – minden zavaró energia ellenére – a befelé fordulásra használd, ugyanis valójában ennek az ideje jött el. Elengedés, gyógyulás és a továbblépés most a feladatod.

VÍZÖNTŐ

Vízöntőként a számokban és főleg a nagy számok törvényében hiszel. Most azonban, hogy a Nap bevilágít a közösségi, baráti és csoportos tevékenységeid házaiba, segít abban, hogy a körülötted lévő sokaságból kiszűrd az igaz barátokat és meglásd az ellenségeket. A Nap átvonulásához csatlakozik ugyanebben a zónában a Mars is, ami csak tovább fokozza a helyzetet. Társasági életed soha nem látott fordulatot vehet, ha most aktivizálod magad, és nem arra vársz, hogy téged keressenek. Készíts listát ismerőseidről, és hívd el őket különböző programokra.

HALAK

Téged a héten a Nap és a Mars a professzionális sikerek felé repít. Karrieredben a létra legfelső fokáig juthatsz és végre lehetőséged nyílik arra, hogy elfoglald méltó helyedet az iparág vagy szakmád nagyágyúi között. Most nincs idő megkérdőjelezni magad, csak a célra koncentrálj, és az akadályok megoldására. Lehet, hogy most bele kell tenned minden erődet és túlórát kell, hogy vállalj, de ne feledd, magadért teszed. Ráadásul nem kell mindent egyedül megoldanod. Nyugodtan kérj tanácsot, vagy szervezd ki a munkádat.

 

Nyitókép: Evheniia Vasylenko/GettyImages
Forrás: astrostyle

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: