Heti horoszkóp: itt az ideje az elengedésnek, hogy nyitni tudj az új csodákra!

Még a régi és az új között állunk, ami számos feszültséget hordoz magában. Azonban ha a héten hagyjuk, hogy a csillagok vezessenek, új utakra léphetünk a következő ciklusban.

Bár mindenki javában a vakációját tölti, ezek a napok most mégsem felhőtlenek. Július 10-17. között olyan égi folyamatok zajlanak, amelyeket mindannyian megérzünk majd. Ne feledd, a horoszkóp remek iránytű, amely lehetőséget biztosít, hogy önismeretedben magasabb szintekre lépj. A héten pedig erre számos lehetőséged nyílik. A következő napokban fontos tudatában lenned annak, hogy nem kell ragaszkodni a tökéleteshez. Bár mindannyiunk szeretne, sajnos nem lehet és nem is kell minden helyzetből jól kijönni. Vannak elkerülhetetlenül nehéz időszakok, mint a mostani is, amikor hagynunk kell, hogy szétessen a világunk. A Holdcsomópontok július 18-án váltanak jegyet, lezárva egy fontos ciklust. Így ezen a héten még a régi és az új között állunk. Amit tudunk, azt most még meg kell oldani és le kell zárni, hogy nyitottak legyünk az új csodákra, és ne hátráltassanak a régi dolgaink.

KOS

Mielőtt sajnálni kezded magad azért, hogy semmire sincs időd, és túl sok stressz nehezedik rád a munkád miatt, nézd a dolgok jó oldalát. Legalább van mivel elfoglald magad és jövedelemben sincs hiány. A héten fordíts több időt baráti beszélgetésekre, találkozókra, esetleg keresd fel azt, akire a szíved vágyik, és hívd el egy csobbanásra a Balcsira.

BIKA

Nagyon élsz most, ami nem csoda, hiszen a hét közepén csupa kedvező fényszög uralja házaidat. Ráadásul most egy nyugodtabb pár nap következik, amikor végre nem felbőszült bikaként létezel. Szánj időt a pihenésre, de mindenképp rendezd azokat a dolgaidat is tisztességgel, ahol eddig izomból szeretted volna átvinni az akaratodat.

IKREK

Talán úgy érzed, az életed mostanában nem különösebben izgalmas. De gondolkodtál már azon, vajon miért? Lehet hogy egy kicsit magaddal kellene foglalkoznod? Nagy átalakulások kezdődnek az életedben, de nem lehet semmit siettetni. A gátló tényezők lassan olvadnak ki belőled, és lassan szűnnek meg, emiatt kár idegeskedni.

RÁK

Ha túlszervezed magad, kapkodsz, akkor komoly konfliktusokra számíthatsz a héten, akár olyan emberekkel is, akikkel egyébként kiegyensúlyozott a viszonyod. Érzelmi téren viszont csodálatos dolgok vannak kilátásban, hiszen olyan személy érkezhet az életedbe, aki alapjaiban forgathatja fel mindennapjaidat. Viszont a jövődet érintő fontos kérdések meghozatalának ideje még nem érkezett el.

OROSZLÁN

A szerelmi életed kicsit talán túlpörgött az utóbbi időben. Biztosan jó az, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben? Nem lehet, hogy mindezt azért teszed, mert kevés az önbizalmad? Ideje megerősítened és elfogadnod magad olyannak, amilyen vagy, és nem kívülről várni a megerősítéseket. Izgalmasnak tűnhetett az elmúlt időszak, de ha tovább feszíted a húrt, amit most teszel, az hamarosan visszaüthet rád.

SZŰZ

Most ne tegyél fel olyan kérdéseket, amikkel kiszolgáltathatod magad. Egyfelől nem kell mindenkinek elárulnod sebezhetőségedet, másfelől nagyon meg kell gondolnod, kik azok, akikben valóban megbízhatsz. Harmadrészt a csillagállások sem alkalmasak arra, hogy tiszta, egyenes válaszokat kapj, és elterelhetnek a jó útról. Most inkább a saját érzelmi stabilitásodnak kell új alapokat adni.

MÉRLEG

A pletykálkodás amúgy sem kifizetődő dolog, de a héten különösen oda kell figyelned arra, hogy még véletlenül se keveredj ilyesmibe. A munkádban, vagy üzleti életedben is adódhatnak belőle komoly feszültségek. A hét meglehetősen bonyolultnak és feszültségteljesnek ígérkezik számodra, de kitartás. Ahogy a jó, úgy a rossz sem tart örökké, inkább vond le mindenből a konzekvenciát.

SKORPIÓ

A héten nem árt előre gondolkodnod egy kicsit. Bár szeretnél lekenyerezni másokat, lehet hogy túlzásokba esel. Ráadásul párkapcsolati téren is kellemetlenségek vannak kilátásban, hiszen lehet, hogy egy régóta tartó kapcsolat végleg lezárul. Ugyanakkor érdemes a barátaiddal mély és tisztázó beszélgetéseket kezdeményezni, ugyanis ez egy mindent elsöprő, mély és érzelemmel teli szerelemmé is alakulhat.

NYILAS

Nagyon szeretnél végre megszabadulni a párkapcsolatodat és pénzügyi helyzetedet érintő kellemetlenségektől. A feszültség feloldásához nagy őszinteségre lesz szükség, és főleg a te részedről. Most vállalnod kell az ezzel járó kockázatokat is, hiszen meglehet, hogy az igazságot nem fogja partnered jól kezelni, és külön utakon folytatjátok majd. Sok szenvedéstől kímélitek így meg magatokat, viszont magabiztosabbá válsz és könnyebben rátalálsz életed valódi céljára.

BAK

A héten érdemes mélyen magadba nézni annak ellenére is, hogy felhőtlen napok ígérkeznek. Mik azok a dolgok, amelyeken rendszeresen felidegesíted magad? Miért nem tudsz ilyenkor uralkodni magadon? Ha rájössz, mi triggerel ezekben a dolgokban, rendkívül pozitív és váratlan fordulatokra számíthatsz az életedben. Ráadásul régóta dédelgetett álmaid is valóra válhatnak.

VÍZÖNTŐ

A héten szélsőséges hangulatingadozásokra számíthatsz. Azonban nem árt, ha most tudatosan figyelsz arra, hogy kedvesen és korrekten állj másokhoz. Próbálj meg diplomatikus és igazságos maradni. Ha így teszel, akkor az elismerés sem marad el, és hamarosan új, megtisztelő megbízásokat kaphatsz. Ha azt érzed, nem állsz készen egy helyzetre, akkor inkább halaszd későbbre.

HALAK

Meglehet, hogy emberi kapcsolataidban elég sok a feszültség. A héten arra kell figyelned, hogy véletlenül se szítsd tovább a tüzet, és mindig a megoldásra törekedj. Erőfeszítéseid előbb vagy utóbb kifizetődnek, és minden jóra fordul. Ha össze vagy zavarodva, akkor most ne arra fókuszálj, hogy mások mit várnak tőled, hanem arra, amit a szíved diktál.

Nyitókép: everything bagel/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: