Heti horoszkóp: káosz a köbön? Legyen inkább szintlépés!

Ne szalaszd el a lehetőséget. Tudd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok a hétre és hogyan tudsz a legjobban élni az általuk nyújtotta lehetőségekkel.

KOS

Készen állsz a lehetőségekre? Most, hogy az idei év első holdfogyatkozása bevilágítja partnerségi területeidet, a kapcsolati státuszodtól függetlenül változhatnak a dolgok a nulláról egészen az csillagos égig. Mivel ez az égi esemény egyúttal egy telihold is, az ellentétes Mérleg jegyében, ez tovább növeli mindazt az energiát és intenzitást, ami tavaly április óta a téged kiegészítő emberekkel kapcsolatos. A következő két hétben minden ezzel kapcsolatos dolog kicsúcsosodik, így tényleg hagyj időt magadnak arra, hogy a körülötted lévő emberekkel a kapcsolataid átmenjenek a vágyott változásokon. Legyen az akármilyen minőségű is. Figyeld meg őket, és ne csak a szavaikat!

BIKA

A zodiákus jegyek közül te vagy az, aki mindig mindent rendbe akarsz hozni, mégha sokszor az utolsó pillanatban is. Nem nagyon ismered azt a szót, hogy feladni, és általában sikerül is elérni célodat. De van egy terület, amelyen mégis rendszeresen alulmaradsz. Ez pedig az öngondoskodás. Bika, mennyire szereted magad? Mielőtt elköteleznéd magad bármilyen kapcsolatban, tedd fel magadnak a kérdést: miért kerülsz mindig a prioritási lista végére? A jó hír, hogy a mostani telihold  kedvez ennek a problémának megoldásához, amikor megvilágítja a munka és az öngondozás területeit. Rendben, hogy te gondoskodsz mindenkiről, de vajon magadról is tudsz?

IKREK

A hét a romantikának, a kreativitásnak és a népszerűségnek kedvez számodra. Bármivel is foglalkozol, a kozmosz a hátad mögött áll és arra ösztönöz, hogy vállalj némi megfontolt kockázatot. Nézd meg, milyen lehetőségek várhatnak rád és ha kell, keress olyan befolyásos embereket, akik előre vihetnek pályafutásod során. Most jó esélyed van, hogy hallasd a hangod és láttasd magad. A szociálisan profi Mérleg jegyében ez a holdvilág most a megfelelő embereket sodorja az életedbe, de neked kell átlépned a komfortzónán és megtenned az erőfeszítést.

RÁK

Ha az utóbbi időben nem a családodon és otthonodon volt a fókuszod, akkor ez most megváltozhat. A bolygóállások megvilágíthatják a kapcsolatok alapjain lévő repedéseket, de ez nem feltétlenül rossz dolog. Pontosan arra inspirálhat, hogy hagyd abba a lustálkodást és tegyél valamit az érzelmi konfliktusok ellen – vagy értük. Ha párban élsz, arra vigyázz, hogy ezeket a beszélgetéseket semleges területen folytassátok le, semmiképpen sem otthon. Semmi okod az aggodalomra, ha most készen állsz a változásra és beleállsz a folyamatba, a dolgok szinte maguktól jó irányt vesznek.

OROSZLÁN

Már így is a legtöbb szem rád szegeződik Oroszlán, így szinte nem fair a többi jeggyel szemben, ami a héten történik veled. Újabb hatalmas előrelépést tehetsz ugyanis kommunikációd és stílusod területein. A Mérleg telihold feltölti energiával a kifejezés, az együttműködés és a helyi események területeit, így most mindenképpen kiugrásra számíthatsz. Persze azért neked is meg kell tenned érte a megfelelő lépéseket. Hozd felszínre azokat a dolgokat, amiket eddig eltitkoltál, mert lehet, hogy pont ez lesz az, ami rávilágít egy megoldásra vagy lehetőségre. Sőt, az is lehet, hogy a héten sikerül kiszűrni egy hamis barátot, szomszédot, ismerőst. Senkinek ne adj kreditet csupán az alapján, amit mond. Beszéljenek a tettek.

SZŰZ

Fáradozásaid nem voltak hiábavalóak, ezért most ügyelj arra, hogy meg is tudd élni és ragadni azokat a lehetőségeket, amelyek a bőséget hozhatják számodra. Fáradhatatlan vagy, de ez nem jelenti azt, hogy mindig bírni fogod. Időnként mások helyett önmagadat kell előtérbe helyezned. És ez most nem kérés. A csillagok arra ösztönöznek, hogy tanulj meg prioritást adni a dolgoknak. Most pedig, hogy a Mérleg telihold a biztonság és a pénzügyek területén világít, ennek különös jelentősége van. Mivel a mostani, aktiváló holdfogyatkozás egy kétéves sorozat felezőpontja, tényleg döntő pillanatokhoz érkezel az anyagi helyzetedet illetően.

MÉRLEG

Lehet, hogy most kicsit nehéz megtalálnod az egyensúlyt, ugyanakkor ez a hét lehet számodra a legértékesebb és legizgalmasabb is egyben. Most, hogy az év első teliholdja pont a jegyedben aktiválódik egy lendületes holdfogyatkozással, ideje megnézned, minek érkezett el a vége. Ez a fordulópont káprázatos, drámai befejezéseket hozhat azoknak a dolgoknak, amiken az elmúlt fél évben munkálkodtál. A fogyatkozások amúgy is kiemelik a legapróbb részleteket is, de mivel a mostani egy kétéves ciklus közepén ér, szinte minden lépésedet és mozdulatodat csinnadratta, dobpergés és reflektorfény fogja kísérni. Készen állsz, hogy felfedj egy projektet, vagy ötletet? Ne várj tovább. Addig üsd a vasat amíg meleg – és most bizony forró! Egyedüláőlló vagy? A hét a párkapcsolatoknak is kedvez, ne feledd, egy új ruci sosem árthat.

SKORPIÓ

Amikor már azt hinnéd, az életed ennél szürreálisabb és intenzívebb már nem is lehetne, egy hihetetlen teliholdas napfogyatkozás rázza meg az eget. És hogy hol? A Skorpióknál egy misztikus, átmenetekre fókuszáló, fantáziadús területen és az álmok birodalmában. Egy sarkalatos változásokat hozó folyamat felezőpontjánál billegsz most, így jól figyelj, melyik oldalon folytatod tovább az utat, hogy előre haladj. A régi sémákba már nem érdemes újra belebonyolódni. A következő napokat fordítsd arra, hogy nézd meg, melyek azok a rossz szokások, mérgező kapcsolatok, negatív gondolatok, amelyek visszatartanak, megakadályoznak abban, hogy megvalósítsd az álmaidat és az elképzelhető legjobb életet éld. A holdfény most nemcsak a lezárásoknak kedvez, de az új dolgok megteremtésének is.

NYILAS

Az állatöv megrögzött individualistájaként nehéz rádöbbenni, hogy néha pont a csapatmunka az, ami meghozhatja az eredményeket. Ezen a héten a csillagok mesterkurzust tartanak neked abból, hogy a munkatársaiddal, partnereddel való együttműködés miként segíthet megvalósítani az álmaidat. A mostani Mérleg telihold a közösség és a technológia házában éri jegyedet, ezért lenyűgöző végkifejletekre számíthatsz. Mindemellett néhány rejtett igazság is felszínre törhet vagy meglepő kinyilatkoztatás is történhet körülötted, ami szintén segít abban, hogy jobban reflektorfénybe és megvilágításba kerülj. Hidd el, a következő napokban befektetett energia többszörösen megtérül. Ha pedig ünnepelsz, ne felejtsd el megköszönni a többi csapattagnak is a munkát.

BAK

Az eheti telihold professzionális életed egyik legmeghatározóbb és legtermékenyebb időszakát indíthatja el. A mostani telihold ugyanis egyben egy holdfogyatkozás is, amely a karriered, az ambíciók és a siker területén fejti ki leginkább a hatását. Nyilván a bolygóállások önmagukban nem képesek csodákra, de hozhatnak olyan lehetőségeket, eszközöket, elismerést, fejlődési lehetőségeket, amelyeket kihasználva tényleg kvantumugrást tehetsz ezeken a területeken. Van egy dédelgetett régi álmod? Kezdd diszkréten elszórni a magvakat, mert minél előbb elveted őket, annál hamarabb beérnek. A csillagok ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy a napokban vitába bonyolódhatsz egy szívednek kedves személlyel. Nem kell megijedned, minden kisimul, csak ne ragadtassanak el az érzelmek: maradj diplomatikus.

VÍZÖNTŐ

Az elmúlt években sokat fejlődtél és okosan kitaláltad, hogyan vállalkozhatsz, láthatod a világot és tanulhatsz? A mai napon van az év egyetlen Mérleg teliholdja, ami azért hatalmas horderejű, mert egyben egy holdfogyatkozás is kíséri. Ráadásul egy kétéves ciklus felezőpontja is, ami számodra a kalandok, az utazások és a látókör bővítésének területeit uralja. Ez a mostani aktiváló esemény pedig tényleg szinte katapultként segíthet egy izgalmas új vállalkozásban, kezdeményezésben. Komfortzóna. Bár kényelmes hely, ideje elhagynod és kockáztatni kicsit. Itt az ideje a spirituális és mentális fejlődésnek is. Ha van olyan tudásod, amit szívesen elmélyítenél, jelentkezz egy tanfolyamra. Ha pedig van olyan, amit meg tudsz osztani másokkal, ne restellj kiállni a pulpitusra.

HALAK

Ha az utóbbi időben kicsit lanyhult a szenvedély – ami nálad könnyen megesik –, akkor készülj arra, hogy a szikrák újra lángra lobbannak. Nem számít, hogy mogorva szingli vagy, elkötelezett házas, esetleg e kettő között állsz, a bolygóállások felerősítik az erotika, az intimitás és a csábítás területét az akváriumodban. Míg az előző évben a pénz és a biztonság foglalkoztattak, most másfelé fickándoznál. Ha veszed a bátorságot és kijjebb úszol a szokásosnál, most olyan érdekfeszítő emberekkel találkozhatsz, akikkel beteljesítheted azt az álmod, ami egy ideje éjszakánként összegyűri a takaródat. Ráadásul magát a folyamatot is rendkívül élvezetesre alakíthatod, hiszen a csillagok mágikus vonzerővel és ragadós jókedvvel ruháznak most fel, ami ellenállhatatlanná tesz. Már csak arra ügyelj, hogy világosan megfogalmazd, kit és mit szeretnél, hogy el ne vessz a jelentkezők tömegében.

 

Nyitókép: maroznc / Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: