Heti horoszkóp: most bármit megteremthetsz életedben

A héten még tart a Vénusz és a Mars kedvező hatása, de hamarosan jön a telihold is, amire érdemes felkészülni. Írj le mindent, amit szeretnél megteremteni életedben.

KOS

Bár amúgy sem lehet téged hétköznapinak vagy szokványosnak nevezni, de most el kell gondolkodnod azon, hogyan viheted bele személyiséged a szerelmi életedbe is. Amint a két kozmikus szerelmes, Vénusz és Mars két év után újra összetalálkozik, a te véred is felforr. Készen állsz a kísérletezésre. És most nem azt javasoljuk, hogy hazardírozz vagy szélhámoskodj a kapcsolatodban, hanem azt, hogyan vigyél bele szenvedélyt. Talán egy-két kütyü vagy fehérnemű már elég is, de vigyázz, nehogy kinyisd Pandora szelencéjét. A változásra párodnak is nyitottnak kell lennie, ehhez pedig sok beszélgetés kell.

Bika

Hello, itt vagy? A héten, ahogy a Vénusz és Mars összefognak a Vízöntőben, te minden pillanatban csak szakmai céljaid megvalósításán tudsz gondolkodni. Ez a lendület státuszodat is megerősítheti, ha okosan élsz vele. Ha most egy befolyásos barát hív, akkor azt semmiképp se utasítsd vissza. Ha valaha is létezett alkalom arra, hogy együtt koktélozz azokkal, akik közvetlen befolyást gyakorolhatnak karriered kedvező alakulására, akkor ez a hét az. De bárhová is mész, tartsd szem előtt, nem véletlen, hogy csak téged hívtak. A szerelem bolygói most arra buzdítanak, hogy ha egyedülálló vagy, kezdj azonnal randizni, ha pedig kapcsolatban élsz, ideje újratervezni és átbeszélni, vajon közösek-e még a célok.

IKREK

Általában az Ikreket nem kell arra kérni, hogy a romantika íratlan szabályait dobják ki az ablakon, de most csütörtökön érdemes lesz nem gondolni rá. Ahogy a két kozmikus bájkeverő, a Mars és Vénusz kézen fogva besétál a Vízöntőbe, és ezzel együtt jeledben felkavarja a „bármi lehetséges” szféráit, ne hagyd, hogy berögződéseid bármiben is korlátozzanak. Lehet, hogy most egy teljesen más típusú ember rabolja el szívedet, de ne felejtsd el, ezért senkinek sem tartozol számadással. Ez a te életed és csak ez az egy van belőle. Kapcsolatban vagy? Eljött az igazság pillanata, de Vénusz segít abban, hogy az igazságotokat diplomatikusan tudjátok megosztani egymással.

RÁK

Ellenőrizd le az érzelmi GPS-edet. Amit egyszer túl közelinek éreztél, az most lehet, hogy kilométerekre van. A két csillagközi szerelembolygó egyre közelebb és közelebb kerül a Vízöntőben és előhozza belőled a csábítót. Amikor pedig csütörtökön szokásos, kétévente való találkozásuk megtörténik, te újra magadhoz ragadhatod csónakotok kormányát, és az élet tengerének mélyebb vizei felé irányíthatod, ahol neked kedvez a széljárás. Most neked kell kezdeményezned, ugyanakkor ha valami nem működik közöttetek, érdemes most mindent kitenni az asztalra. Ha pedig nem vagy még elkötelezve, akkor ez a hét kiváló arra, hogy ambíciózus, kreatív emberek között töltsd az idődet, akik valóban értékelnek.

OROSZLÁN

A szenvedélyes Oroszlánok nem tudják túl sokáig takargatni a lapjaikat. De jó hírünk van: nem is kell! Ez a hét rengeteg lehetőséget tartogat arra, hogy megmutasd igaz valódat, a lelkedet. Ahogy a szerelem bolygója, a Vénusz és a Mars a Vízöntőben egyre közelebb és közelebb kerül, konkrét együttállásba érkezik csütörtökön a párkapcsolati témakörrel. Úgyhogy amikor a reggeli kávédat kortyolgatod a kedveseddel, ne légy szégyenlős. Nyugodtan mondd el, melyek azok a területek, amelyeken még fejlődhetnétek. Szerencsére a harmonikus Vénusz segít abban is, hogy harmonikus kompromisszumokat tudjatok kötni egymással.

SZŰZ

A struktúrák és a stabilitás szexi lehet, de ez nem újdonság a számodra. Éppen ezért nagyon örülni fogsz annak, hogy csütörtökön a Vénusz és a Mars egy ritka együttállásba kerül a Vízöntőben és érzékeny pillanatokat teremt majd számodra. Egy hétköznapi kapcsolat sokkal megjósolhatóbb formát ölthet, és ez nyugalommal tölt majd el. Ez a lélegzetvételnyi idő arra is elegendő teret ad majd neked, hogy egy kicsit többet is megmutass magadból. A szakmai életedre vonatkozóan pedig azt jelzik a bolygók, hogy ne becsüld alá a folyamatos bevételi forrásokat. A szabadúszás helyett lehet most érdemes valami fix munkát vállalni, vagy legalább egy részmunkaidőset.

MÉRLEG

Nem számít, hogy Valentin-nap milyen volt, mert Cupidó most jött igazán lendületbe. Csütörtökön, amikor a mennybéli szívrablók, Vénusz és Mars összeállnak, mint két kicsi legó, extra löketet adnak romantikus életednek. Sőt, a Vízöntőben való együttálláskor olyan momentumot teremtenek, amely csak ritkán adatik. Próbáld meg hát a legtöbbet kihozni belőle, az aktuális kapcsolati státuszodnak megfelelően. Lépj ki a napfényre, mutasd meg magad, ne ragadj benne az átlagosban. Gondoskodj róla, hogy a plusz egy főddel (vagy plusz kettővel) egy jól látható, és glamúros helyen ünnepled a hétköznapi élet szépségeit. Te a héten ragyogsz, engedd, hogy ezt az emberek is lássák!

SKORPIÓ

Szeretet a láthatáron. Legalábbis egyre közelebb és közelebb kerül hozzád, ahogy az univerzum két forróságot hevítő bolygója, a Vénusz és a Mars karjai egymásba fonódnak a Vízöntő égisze alatt. Jelen állásukban ez szentimentálissá tehet. Amíg hatalmas személyes távolságra van szükséged a legtöbb embertől, addig, aki már átugrotta a hűségteszted képzeletbeli limbólécét, nagyon is elvárod, hogy a közeledben legyen. Azonban most, hogy a két szerelembolygó akcióban van, érdemes odafigyelned arra, kit engedsz a közeledbe. Visszaigazolást kaphatsz valakitől, aki tetszik, vagy egy barátságból válhat valami több. A már elkötelezett Skorpióknak a zárt ajtók mögött nagyon felforrósodhat a hangulat.

NYILAS

Vénusz, a szerelem istennője a napokban kacérrá tehet, amint átsuhan az ő Marsához. Ez kétségtelnül láthatóvá válik csütörtökön, amikor a Vízöntőben egyesülnek. Ez a két, égbéli cinkos minden második évben találkozik csak össze, úgyhogy tartozol magadnak annyival, hogy kihozod a legtöbbet ebből a nagyon romantikus lehetőségből. Most ahelyett, hogy ugyanazokba a körökbe kezdenél bele, vagy ugyanazokat a típusokat választanád újra, lepd meg magad. Engedd, hogy Cupidó tegye a dolgát, és talán egy olyan személlyel lepjen meg, akire eddig nem számítottál. De talán ezekben a napokban te is tehetsz valamit a saját szerelmi ügyedért és kis flörtölésbe kezdhetsz, akár olyasvalakivel is, aki nem feltétlenül potenciális férj. Hiszen tudod: a gyakorlás teszi a mestert.

BAK

Valentin-nap talán már a visszapillantó tükörben van, de te meghosszabbíthatod az ünneplést ezen a héten. Ahogy a bolygóközi gerlepár, a Mars és a Vénusz egymásra talál a Vízöntőben, lassú ütemet és ritmust hoz. Ez a találkozás kétévente történik csak meg, így ha visszanézed, mi történt két évvel ezelőtt, ilyenkor a szerelmi életedben, akkor ez a stabilizáló fényszög problémákat oldhat meg. Ezzel az együttállással megkapod a bátorságot ahhoz, hogy elegánsan ki tudd fejezni azt a partnerednek, mire is van igazán szükséged. Ha az értékeid és határvonalaid még nincsenek teljesen meghúzva, az komoly kompromisszumokat jelenthet. Ugyanakkor ez a kozmikus kapcsolat segít praktikusan gondolkodni és egy mindkét fél számára kedvező megoldást találni.

VÍZÖNTŐ

Az univerzum most hangos figyelmeztető jelet küld minden Vízöntőnek arra vonatkozólag, hogy figyeljen oda a romantikus életére. És hogy ennek mi az oka? A két kozmikus szerelmes, a Vénusz és a Mars beköltöztek a Vízöntőbe, és most csütörtökön szöget alkotnak egymással. Ezek a bolygók csak kétévente találkoznak, de tavalyelőtt ráadásul ugyanígy a te jegyedben jött létre a randi. Úgyhogy ami akkor megtörtént, megtörténhet újra, vagy végre le fogod tudni zárni és tiszta jeleket kapsz arra a szituációra vonatkozólag, ami akkor kezdődött. Teljesen mindegy, mi érkezik most az életedbe, egy biztos, te csak hallgass a belső iránytűdre, hiszen a jeledben nemcsak ezek a bolygók, de a felforgató Merkúr és az újrateremtő Plútó is ott áll.

HALAK

Reménytelenül romantikus füleidnek zene lesz, hogy a két szerelmetes bolygó, a Vénusz és a csábító Mars csütörtökön lángoló tűz mellett találnak egymásra a Vízöntőben. Ez pedig számodra annyit jelent, hogy a fantáziád beindul és egy őszinte gesztussal megindíthatsz egy olyan folyamatot, ami még nem tudni, hova vezet.  Hagyd, hogy a belső rendeződ vezessen és készíts olyan randihelyszínt, amitől párodnak elakad a lélegzete. Egyvalamire azonban figyelj oda. Ne tegyél olyan kijelentéseket, amelyeket nem tudsz megtartani, mert csak még nagyobb lesz a káosz körülötted. Nincs párod? Akkor szeresd magad. Menj el álmaid legromantikusabb helyszínére, tölts ott egy napot, vagy akár egy egész hétvégét.

 

Nyitókép: Rudzhan Nagiev / Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: