Heti horoszkóp: tanuld meg túlélni a vihart!

Az elkövetkezendő napok a Merkúr mozgása miatt bőven tartogatnak meglepetéseket. Azonban ha éberséggel és figyelemmel vizsgáljuk meg, mi a következő napokban a csillagok szerint a legfőbb feladatunk, a fellegek hamar elvonulnak.

Mindent szétszedő és újrarendező energiák vannak jelen a Merkúr érkezésével. Most kisöpörhetsz mindent, ami nem valós, aminek lejárt az ideje. Többé nincs köztes út és nincs helye a megalkuvásnak sem. Mindenki egyénileg alakul át, s hogy a héten kinek, mi a feladata, abban segítenek az aktuális csillagállások.

KOS

Eddig nehezen találtad az én és a mi közötti egyensúlyt, de most dörzsölheted a tenyered. A kacér Merkúr Mérlegbe lendülésével partnerkapcsolataid is löketet kapnak. Egészségtudatos időszak veszi kezdetét és ezt megoszthatod egy számodra különleges emberrel, ha diplomatikusan tudod kifejezésre juttatni jövőképedet.

BIKA

Nem szégyen a futás, viszont annál hasznosabb. A Merkúr a Bikák számára a testtudatossággal kapcsolatos témaköröket hozza felszínre. Itt az idő főzelékre váltani a gyorskaja helyett és felhúzni a sportcipőt is az egészséged érdekében. Sőt, a héten nem ártana előre időpontot foglalni masszőrhöz és állapotfelmérésre is.

IKREK

Hangos riasztást kaphatsz szerdán az otthonnal kapcsolatos témakörökben, ahogy a Merkúr átfordul a Mérlegbe, valmint az önkifejezés és a romantika zónáiba. A retrográd véget ért, de a vitáknak még el kell ülniük otthon, hogy továbbléphess és a munkahelyi projektjeidre fókuszálhass, amelyek most pozitív lendületet kapnak.

barátság barát
fotó: 10’000 Hours/ GettyImages

RÁK

Már most nehéz ellentmondanod a bekuckózásnak, pláne két pezsgő, társasági élettel teli hónap után. Ahogy a Merkúr átlép az intimitás és az otthon zónáidba, nem kell lemondanod egyikről sem. Hívd meg otthonodba a szívedhez közel állókat, vagy csatlakozz egy érdeklődési körödnek megfelelő klubhoz, hogy új embereket ismerhess meg.

OROSZLÁN

Két hónapos „villámlátogatás” után végre elhagyod a biztonságra törekvés zónáját, és újra a régi, bátor oroszlán lehetsz. Ha a múlt hónapok meg is tépázták anyagilag a sörényedet, ne add fel. A hónap vége felé újra felkapaszkodhatsz a sláger- és népszerűségi listákon, és ez az anyagiakban is megmutatkozik majd. Újra teljes pompádban tündökölhetsz, de ügyelj rá, hogy ne verd bilincsbe – senki miatt – magad.

SZŰZ

Uralkodó bolygód mozgásban van, és ráadásul a te jegyedben. Ez nagy megkönnyebbülést hoz számodra. Végre visszatér a kiegyensúlyozottság időszaka, ahol a számlák rendben vannak, a munka tervezetten halad, és minden kiszámíthatóvá válik. A következő időszakban kiszűrheted a számodra zavaró tényezőket és mindent rendbe rakhatsz.

MÉRLEG

Készen állsz a kilövésre? Ha nem a válasz, akkor a héten jobb, ha felkészíted magad, mert hó végére óriási löketet kap jegyed a Merkúrtól. Zseniális ötletekre, együttműködési lehetőségekre, lelki és fizikai aktivitásra számíthatsz. Még a héten készíts elő minden projektet és lehetőséget, amiben előre szeretnél lépni. És most ne próbálj senki miatt viselkedni. Legjobb, ha önmagadat adod.

SKORPIÓ

Néha még magad számára is rejtély vagy, de a héten mindent képes vagy felülmúlni, ha nem figyelsz oda tudatosan. Olyan forgatókönyvek kavarognak a fejedben, amelyeket Hollywoodban is megirigyelnének. Ebben azonban most a Merkúr tevékenysége is ludas. Adj most nyugodtan teret a kreativitásodnak, még akkor is, ha fogalmad sincs, mi lesz a végeredmény.

Fotó: Getty Images

NYILAS

A hét közepétől fejest ugrasz a munkába. Bár ebből eddig sem volt hiány, most végképp felpörögnek az események. A Merkúr debütálásával a karrierzónádban eddig két végén égetted a gyertyát, most azonban itt az ideje a felismeréseknek: talán ideje delegálni a feladatokat és kérni azok segítségét, akiknek eddig falaztál. Ha sikeres vállalkozást szeretnél, szakemberekkel kell körülvenned magad.

BAK

Vannak, akik már javában faragják a halloween-tököket, te azonban teljesen máson töröd a fejed. A Merkúr most a szakmai ambíciók és a siker területén fejti ki a Bakoknál az erejét, úgyhogy tényleg hagyd most a lámpásokat másra. Felmászni a létrán nem is olyan egyszerű, de most férfi segítőktől kaphatsz hozzá lendületet. Ha úgy adódik, ne félj segítséget kérni. Ha célodhoz érsz, majd meghálálod.

VÍZÖNTŐ

Az utóbbi időben még azt is átgondolod, hogy valamit egyáltalán átgondolj-e. Ugye tudod, hogy ez így nem mehet tovább? Vége a képzavarnak. És bár a problémák nem oldódnak meg maguktól varázsütésre, már az, hogy a Merkúr a könnyed Mérleg felé fordul,  energiát és új nézőpontokat ad. A hét közepétől a humor és a kalandvágy a jelszó, válassz inspiráló programokat, vagy látogasd meg egy távoli barátodat.

HALAK

Most, hogy a kíváncsi Merkúr mélyen alámerül a Mérlegben, a titkok, rejtélyek és meghittség galaktikus vizeiben te is őrizd meg kíváncsiságodat. Ne elégedj meg a félmegoldásokkal, válaszokkal. Keresd a dolgok esszenciáját, és ne nyugodj addig, amíg igazi választ nem találsz kérdéseidre. Ha kell, ásd bele magad a Tarot rejtelmeibe, vagy az ezotériába, de akár asztrológushoz is fordulhatsz személyes elemzésért. De bármit is csinálsz, az intuíciód ne hagyd cserben.

Nyitókép: Fotó: nadia_bormotova/Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: