Heti horoszkóp: tárd ki a szíved, mert számodra is boldogságot hoznak augusztus utolsó napjai!

Sokan már most nosztalgiával tekintenek vissza a nyár legszebb pillanataira. Pedig a szomorkodásnak és a búcsúnak nincs még itt az ideje. Az asztrológusok szerint örömteli és boldog időszak vár ránk a nyár utolsó napjaiban.

Ilyenkor a nyár vége felé mindannyiunkra kicsit ráül a szomorúság, és fájó szívvel gondolunk vissza a vakáció forró napjaira. De nem kell még lemondanunk a nyár örömeiről: az asztrológusok minden jegy számára összegyűjtötték, hogyan válhatnak hihetetlenül boldoggá a nyár utolsó napjaiban.

KOS

A legtöbb, amit a nyár végén magadért tehetsz, hogy nem vonulsz vissza, hanem minél több programmal kényezteted magad. Bár valószínűleg váratlan helyzetekkel és kritikával kell szembenézned a következő napokban, kerüld a konfliktusokat. Kezeld higgadtan a helyzetet és akkor a mérgező hatások ellenére is szeretetben és örömmel töltheted őszig az időt.

BIKA

Bár mindent megteszel, hogy folyamatosan a figyelem középpontjában legyél, és tökéletesnek mutatkozz mások előtt, soha nem érzed magad igazán boldognak. Ha folyamatosan másokhoz hasonlítod magad, eláruljuk: soha nem is leszel. Próbáld meg a nyár utolsó napjain minél jobban elfogadni önmagad, és akkor beáramlik a szeretet és az elégedettség is az életedbe.

IKREK

Nem lehetsz pesszimista és boldog is egyszerre. Állj le végre mások hibáztatásával és vállalj felelősséget az életedért. Ha javítani szeretnél az anyagi helyzeteden és a szerelmi életeden, az elkövetkezendő napokban dolgozz erősen a gondolkodásmódod megváltoztatásán. Meglátod, ha félig tele van a poharad, szívesebben koccintanak veled.

RÁK

Az utóbbi időben talán túl sokszor kellett elviselned olyan embereket, akik negatív hatással voltak rád, csak azért, hogy elérd a céljaidat. Most kimerültnek, szomorúnak és csalódottnak érezheted magad. De ideje a rossz dolgokat, és a mérgező embereket is elengedni és továbblépni. Tölts minél több időt szeretteiddel, és valóságos megtisztulásban lesz részed.

OROSZLÁN

Belefáradtál a napi mókuskerékbe, és nem csodálkozunk, hogy most mindent szinte habzsolni szeretnél. Engedd el magad a nyár utolsó napjaiban, és csobbanj még amennyit csak lehet. De ne feledd: a boldog élet kulcsa, ha összhangba tudod hozni a munkahelyi kötelezettségeidet a magánéleteddel. Olyan munkát keress, ahol azt csinálhatod, amit szeretsz.

SZŰZ

Próbálj meg a következő napokban egy kicsit jobban magadnak élni. Ne hagyd figyelmen kívül saját szükségleteidet, kényeztesd magad. Ha egyszer felismered a saját belső értékeidet, és azt, amit a világnak jelentesz, akkor képes leszel teljes mértékben megtapasztalni a szeretetet és életörömöt.

MÉRLEG

Ideje megtanulnod kifejezni érzéseidet és nyitni mások felé. Bár nagyon empatikus és mélyérzésű vagy, mégis sokszor hidegnek, távolságtartónak, sőt, kifejezetten közömbösnek tűnsz. Ne félj sebezhetővé válni, mert ez az, amitől emberi leszel. Mutasd meg a valódi érzéseidet, mert meglehet, hogy valaki csak erre vár.

SKORPIÓ

A szemed sarkából folyton azt nézed, miért sokkal zöldebb a fű a szomszéd kertjében. Nem csoda, ha teljesen kimerültnek érzed magad, és úgy érzed, keveset értél el. Talán ideje lenne felhagyni a versennyel, a saját eredményeidre koncentrálni és megtanulni értékelni az életedben lévő áldásokat.

NYILAS

Nehéz elérni bármit is úgy, hogy már a kezdeti nehézségeknél feladod a dolgokat. Elkezded a személyes fejlődés útját járni, majd eldobod az egészet? Hobbikban kalandozol, majd egyiket sem folytatod? Fontos, hogy megtanulj összpontosítani, megtaláld azt, ami örömet okoz, és következetesen vidd végig a megkezdett projektjeidet.

BAK

Tudjuk, hogy nem ez a legjobb időszak az életedben, folyamatosan feszült vagy, és talán be kell látnod azt is, hogy olyan irreálisan hatalmas célokat tűztél ki magad elé, amiket most nem tudsz elérni. Éppen ezért meg kell állnod most egy is időre, hogy megnyugodhass és megtanulj érzelmi önuralmat gyakorolni.

VÍZÖNTŐ

Az önbizalomhiány semmi jóra nem vezet. Ha nem bízol a képességeidben, akkor hiába a számtalan lehetőség, mind elsuhan melletted. Bízz az ösztöneidben, bátran kövesd a szívedet, mert ez nemcsak romantikus vonalon, de anyagilag is meghozza majd a gyümölcsét.

HALAK

Bár most legszívesebben fejest ugranál, kerüld az elhamarkodott döntéseket szerelmi ügyekben. Várd ki, amíg gondolataid rendezettebbek lesznek, és ne cselekedj elhamarkodottan. Ezzel ugyanis nemcsak a kapcsolatodat kockáztatod, de potenciális anyagi lehetőségektől is eleshetsz.

Nyitókép: pch.vector/Freepik
Forrás: obozrevatel

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: