Heti horoszkóp: teremtés, a szuperhold erejével

Tisztítsd meg az utadat mindentől, aminek ideje mennie, hogy az univerzum feltölthesse a helyét jóléttel, szabadsággal és tapasztalással. Ami neked való, az úgyis veled marad.

KOS

A héten az a legtöbb, amit megtehetsz, hogy a lehető legkevesebbet teszed. Legalábbis a külvilágban. A héten Vénusz az álmodozó Halakba mozdul és egészen április elejéig az önvizsgálat, a gyógyítás és a fantázia világába kalauzol, így az önmagadra fordított idő érkezett el. Ez az időszak most múzsád lehet, olyan letöltéseket és információkat kaphatsz, amelyekre régóta vártál. És mivel Vénusz a romantikával és a kapcsolatokkal áll összefüggésben, most végre saját szerelmes tündérmeséd sztárjává válhatsz. Ha kapcsolatban vagy, adj bele mindent, de ne téveszd szem elől a hosszú távú céljaidat és a felmerülő vörös zászlókat sem.

BIKA

Megint két végén égetted a gyertyát? Akkor itt az idő, hogy a prioritási listád élére helyezd magad. A héten újra egyensúlyba hozhatod a szakmai és magánéletedet. Vénusz, az uralkodó bolygód ugyanis elhagyja ambiciózussá tevő zónádat és átköltözik az álmodozó Halakba, amivel társasági életedet rázza fel. Nem véletlen tehát, hogy a csoportos tevékenységekben és a csapatmunkában örömödet fogod lelni. Ha egyedülálló vagy, az online társkereső alkalmazások most nagy sikert hozhatnak, de arra figyelj, hogy az ismerkedéskor ne hagyj ki egyetlen fontos lépést sem. Szánj elegendő időt az emberek megismerésére.

IKREK

Aki bújt, aki nem… azaz akár készen állsz, akár nem, karriered most komoly felfutási időszakba kezd. Vénusz megkezdi éves túráját a Halakban és ezzel együtt szakmai téren is felfelé fickándozik majd az életed. Mivel Vénusz tapintatos, így elegendő diplomáciával és befolyással tudsz majd a kulcsfontosságú dolgokban részt venni. Ez pedig azt is jelenti, minden eddiginél fontosabb, hogy tisztában legyél céljaiddal és szándékaiddal. Az elkövetkezendő néhány hét kedvez az üzleteknek, összeolvadásoknak. Szervezz proaktív találkozókat olyanokkal, akiknek készségei kiegészítik a tiédet, és ne feledd, néha egy új cipellő is lehet befektetés a jövőbe.

RÁK

Itt az idő, hogy az intenzív, takaró alatt töltött időszak után, amit Vénusz erotikus energiáinak köszönhettél, átadd az irányítást valami újdonságnak. Kalandvágyból továbbra sem lesz hiány a következő napokban, hiszen a szerelem bolygója a Halakban szinte már látnoki képességekkel ruház fel. A jelszó a héten a látókör kiszélesítése lesz. Ha most bármilyen továbbtanulási, oktatási, kulturális téma vonz, akkor elérkezett az idő a mélyebb elmerüléshez. Ha pedig nincs kedved a tanuláshoz, akár egy utazással is szélesítheted a horizontod. Párkapcsolati téren érdemes körülnézned, vajon maradt-e még izzó parázs, amit meg lehet gyújtani. És könnyen lehet, hogy épp egy kis külön töltött idő, vagyis a szabadság szele lesz az, ami újra fellobbantja a lángot.

OROSZLÁN

Érzékeny, lélekkeltő varázslat indul útjára az Oroszlánok számára hétfőn, amikor a csábító Vénusz besiklik a halakba. Megfűszerezi az intimitás és az erotika területeit, ezért érdemes pontosan tudnod, mi, pontosabban ki az, akit keresel. Vénusszal ezzel a mélységkereső pozícióban egyaránt jó esélyed van a tartós és a forró kapcsolatokra is. Tartsd azonban nyitva a szemed, nem kell, hogy belenyugodj a félmegoldásokba. Van valaki, aki megfelel neked testben és lélekben is, úgyhogy tarts ki. Találkozz emberekkel, ismerd meg őket és csak akkor add oda az utolsó rózsát, ha tényleg megtaláltad az ideális társad. Ha pedig kapcsolatban élsz, itt az idő egy magasabb szintre lépni. Összeköltözés, közös bankszámla, vagy amit csak szeretnél.

SZŰZ

Duplázz rá! Hétfőn a romantikára kész Vénusz keringőbe kezd a Halak jegyében, ami a Szűzek számára a kapcsolatok témakörét hozza fel. Ez egy varázslatos hét, sőt hónap lesz számodra. Azonban egy kis ráhangolódás neked sem fog ártani. A következő négy hétben annyira leszel egyedül vagy éppen társaságban, amennyire csak te szeretnél, ezért figyelj oda, mit kívánsz. Tervezz előre. Ha a fehérneműidnek elkélne egy kis frissítés, vagy néhány új lepedőre lenne szükséged, akkor mielőbb szerezd be őket. A Vénusz-ciklus ugyanis szorosabb kapcsolatokat hozhat, mint hinnéd. A plátói kapcsolataidat se hagyd azonban figyelmen kívül, mert ez a tranzit nagyszerű bárminemű kapcsolat megerősítésére.

MÉRLEG

A tavasz, illetve az azzal járó edzési láz korán érkezik. A Vénusz ugyanis a Halakba és az egészséges életmód zónájába hatol be hétfőn a Mérlegeknél. Ez nem azt jelenti, hogy most el kell kezdened vadul jógázni, futni vagy vegán életmódot folytatni. Bár ezek is fontosak, akármilyen ellentmondásosan is hangzik, számodra most elsőrendű, hogy megtanuld igazán elfogadni és megszeretni önmagad. Ne teremts több elérhetetlen ideált, inkább hozz olyan döntéseket, amelyek támogatják legmagasabb céljaid elérését. Köteleződj el önmagad mellett. Gondold végig, mik azok a dolgok, amiket szeretnél többet, jobban csinálni, és melyek azok, amelyeket érdemes elhagyni.

SKORPIÓ

Skorpió, a héten a Romantika a középső neved. Szinte hallhatod a dobpergést hétfőn, amikor Vénusz a Halakba fordul és felvillanyozza a szerelmi életedet és a kreativitásod. Bármi is legyen a kapcsolati státuszod, Vénusz a tömeget pásztázza, és téged keres. Ha egyedülálló vagy, öltözz fel, menj el otthonról és vegyülj el tetszés szerint. Ez a flörtszezon, ezért ne érezz nyomást, hogy elkötelezd magad az első ember mellett, aki kétszer is elhív. Maradj hű értékeidhez – és légy éber. Jól kidolgozott érzékeid most sem hagynak cserben. De ha kapcsolatba kerülsz egy számodra igazán érdeklődő személlyel, ne játssz macska-egér játszmát. Ennek a tranzitnak a legproduktívabb felhasználása pedig az lenne, ha találnál a kiszemelteddel egy olyan közös projektet, ami által megismerheted őt és elmélyíthetitek a kötődést.

NYILAS

Az otthon nem csak egy bokszkiálló az utazások, események és tevékenységek között. Ezt már sok Nyilas megtanulta az elmúlt néhány évben. A lakóhelyed designja, dekorációja lépést tartott a korral és személyes igényeiddel? Március 11-én, hétfőn Vénusz, a mennyei stylist négy hétre a Halak jegyében irányítja figyelmedet a „sikkes fészekrakásra” és inspirál kisebb vagy nagyobb átalakításokra. A tranzit során adj elegendő időt arra, hogy rendet és szépséget teremts otthonodban. De ha elégedett is vagy lakásod állapotával, a következő hónap remek alkalom a rettegett feladatok elvégzésére, például a szekrényekben lappangó, nem használt holmik kiszanálására és a könyvespolcok rendbetételére.

BAK

Akár aktívan keresel munkatársat, akár nem, a partnerkapcsolati lehetőségek gombaként bukkannak fel a következő négy hétben, miközben a karizmatikus Vénusz a Halakban, ezzel a kommunikáció és együttműködés harmadik házában keringőzik. Természetednél fogva stratéga vagy és ez most jó szolgálatot tesz. De ebben az élénk társadalmi ciklusban az interakcióknak nem feltétlenül lesz napirendje. Lépj ki, keveredj és üdvözöld az embereket, különösen, ha éppen toborozási időszakban vagy. Használd ki Vénusz tapintatát és finomságát, szerezz jó pontokat a potenciális barátok, szövetségesek és ügyfelek szemében. Mondj igent a kávérandikra és a Zoom-találkozókra! Mielőtt azonban beleugranál a komoly témákba, tölts el néhány laza percet beszélgetéssel és a közös érdeklődési körök megvitatásával.

VÍZÖNTŐ

Van egy jó és egy rossz hírünk. A rossz az, hogy Vénusz most búcsút int szerelmének még egy évre, viszont belép a pénzzel az önértékeléssel és a biztonsággal való területekre. Itt az ideje, hogy a lényegre fordítsd a hangsúlyt. Nagy előrelépéseket tehetsz, bár lehet, hogy az egész egy hullámvölggyel, kezdődik amikor Vénusz megmozdul. Ő ugyanis a zodiákus jegyek esztétája, a Halak, amibe pedig átlép, az álmodozó. Ezeknek az energiáknak a keveredése a szorgalmas zónáidban olyan új rendszerek létrehozására ösztönözhet, amelyek éppoly művésziek, mint amennyire praktikusak. Fokozódhat a luxus iránti vágyad, az már rajtad múlik, hogy a költségvetésed keretein belül maradj.

HALAK

Bár nem vagy egy diszkós típus, a következő hetekben úgy fogsz csillogni, mint egy diszkógömb. Ragadj is meg minden alkalmat arra, hogy megmutathasd magad. A ragyogó Vénusz besugároz a Halakba, hogy éves varázslatot teremtsen számodra. Április elejéig azonban szinte közvetlen hozzáférésed van ehhez a varázslathoz. Karizmád, mágnesességed felerősödik. Csak rajtad múlik, mit hozol ki ebből a stílusos és kreatív ciklusból, de ha ránk hallgatsz, nem mulasztasz el semmit. Persze azért arra figyelj, kivel osztod meg a ragyogásodat és erősen koncentrálj arra, ami a szíved valódi vágya, mert ez lesz az igazi évszakod, ami előre visz.

Nyitókép: kdshutterman / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: