Heti horoszkóp: teremts csodákat, közeleg az év legszerencsésebb napja!

Készülj fel arra, amire talán nem is lehet: megnyílnak az univerzum végtelen lehetőségei, és áttörések, sorsfordító meglepetések várhatók mind szakmailag, mind a magánéletedben. Lássuk részletesebben, neked mit ígér a heti horoszkóp.

Álmodozni lehet (és szerintünk abszolút kell is). De ezen a héten az univerzum olyan kapukat nyit ki és olyan energiákat mozgósít, hogy a legtöbb csillagjegy szülötte képtelen lesz beérni ábrándokkal – valószínűleg inkább a tettek mezejére lépsz majd te is, és elindulsz az álmaid megvalósításának útján. Úgy érzed, túl merész, amiket elképzeltél? Badarság! Ne feledd, egy láthatatlan szinten már most megvan mindened, amire vágysz. És ezen a héten az univerzum erői különösképpen segítenek ezeket a fizikai síkon is megteremteni. Annál is inkább, mert a Nap és a Jupiter május 18-án együtt áll a Bikában, ami az asztrológusok szerint az év legszerencsésebb napja lesz. Érdemes már most átgondolni, mi az, amiben a csillagok segítségét kéred, hiszen a nagy nap előtt egy-két nappal már simán érezheted ezeket a fokozott segítő energiákat. A heti horoszkóp pedig mi másra is buzdíthatna, mint a teremtés varázslatára, hiszen bátraké a szerencse! És ezen a héten mindenkinek még több juthat – bátorságból és szerencséből is.

KOS

Az elmúlt hetekben az anyagiak körül forogtak a gondolataid? Azt szeretnéd, ha a kezed ügyébe kerülne egy varázspálca, amivel egy csapásra nagyobb jövedelmet, több ügyfelet, teli pénztárcát teremthetsz magadnak? Akkor egy jó hír: bár a csillagok varázspálcát nem tudnak adni, azt sugallják, hogy ezen a héten akár a főnyereményt is megütheted. De ha ezt nem is, végre nagyobb eséllyel teremthetsz anyagi bőséget. Emelj árakat, írd alá a magasabb fizetéssel járó szerződést, vagy kérj találkozót attól az ügyféltől, akiről tudod, hogy hosszú távon jövedelmező kapcsolatba foghatnátok. A pénzügyek terén elért sikerek önbizalmadat és önértékelésedet is az egekbe repíthetik. Nem is csoda, ha a magánéletben is csodás napok közelednek!

BIKA

A Nap és a Jupiter a te jegyedben találkozik, így nem is csoda, ha a sors kegyeltjének érzed magad a következő időszakban. Írj listát mindarról, amit meg szeretnél valósítani, bízz magadban és abban, hogy most kell elindulni az álmaid útján, mert a heti horoszkóp szerint a szerencse is melléd szegődik. Ráadásul abszolút nem csak apró, átmeneti pozitív változásokról van itt és most szó! Amit ezen a héten megalapozol, az az elkövetkező tizenkét évre is kihatással lesz. Csak döntsd el, mit szeretnél, és tartósan is megteremtheted azt az életet, amit elképzeltél. Sok múlik most rajtad és ezen a héten, de a csillagok mindenben segítenek.

IKREK

Ezen a héten úgy érezheted, mintha az őrangyalod vezetne téged mindenhová: olyan érzésed lesz, mintha mindig a megfelelő helyre érkeznél, a megfelelő időben. És ez most korántsem csak a fizikai síkon lesz igaz, hanem lelki értelemben is: előfordulhat, hogy végre „odaérsz” egy régi múltbeli seb vagy trauma meggyógyításához. Egy fontos, csenddel telt pillanat, egy sorsfordító felismerés lehetővé teheti, hogy egyszer s mindenkorra lezárd ezt az időszakot. Így megkaphatod végre a továbblépés lehetőségét, ami további csodák felé indíthat el. 

RÁK

Az elmúlt évek legizgalmasabb időszaka kezdődhet most a számodra, amelyben lehetőséged adódik a legteljesebb életet élni. Nem csoda, ha úgy érzed majd, a szíved úgy ragyog, mint a Nap. A heti horoszkóp azt sugallja, egy nagy vágyad most már elérhető közelségbe kerülhet. Több pénz állhat a házhoz, és azt is tapasztalhatod, hogy akik szeretnek és támogatnak téged, összefognak, hogy felemeljenek. Hogy ez hogyan történjen, abban is te dönthetsz: írd le, rajzold le vagy foglald táblázatba, hogy kitől milyen segítséget, szívességet, támogatást szeretnél kapni a következő években. Lelki társad újra a színre léphet – vagy találkozhatsz egy újjal.

OROSZLÁN

A csodákból az Oroszlán szülöttei sem maradnak ki: a szavanna királynőjeként most még magasabbra szeretnél ugrani, amiben a csillagok is segítenek. Jelentkezz egy még jobb állásra, törekedj előléptetésre, keress szövetséget egy nálad magasabb pozícióban lévő személlyel. Ne félj, csak lépj előre! Ilyen szerencséd a csillagok szerint több mint egy évtizedig nem lesz a karrieredben. Használd ki okosan!

SZŰZ

A heti horoszkóp szerint a Szüzeknek ezen a héten megveregeti a vállát az univerzum, és további csodálatos lehetőségekkel halmozza el őket, terjeszkedésre és a növekedésre biztatva – mind magánéleti, mind szakmai téren. Rázd fel a rutint, lépj ki a megszokott keretek közül, és minden új lendületet vesz körülötted. Tanulj új készségeket, merülj el a spiritualitásban vagy alakítsd ki végre azt a kiskertet, amiről hónapok óta ábrándozol. A változást imádni fogod! A csillagok szerint ráadásul az előtted álló évben tervezett utazás is szerencsés fordulatot hozhat: mindenképp vedd meg azt a repülőjegyet, mert az életed csodálatos módon változhat meg. 

MÉRLEG

Nehéz hetek állnak mögötted, de a stressz végre pozitív izgalomba fordul át. Mert az univerzum ezen a héten felajánlhatja azt a támogatást, amire szükséged van. Így végre azt érezheted, hogy szilárdabb talajon állsz, amit az elmúlt időszakban, bizony, hiányoltál. Úgy tűnik, hogy itt az áttörés, amire vágytál, különösen, ha egy partneredtől vagy egy másodlagos féltől kértél segítséget. Pénz áll a házhoz: örökölhetsz, nőhet a befektetésed értéke, de az is lehet, hogy a munkáltatódtól kapsz nagyobb fizetést vagy több juttatást. A lényeg, hogy most ne a sült galambot várd, hanem egyértelműen fogalmazd meg, mit szeretnél. A csillagok most tényleg lesik a vágyaidat!

SKORPIÓ

A kapcsolatok terén melléd szegődik a szerencse. Így most az lehet az érzésed, hogy igazi nagy áttörés érkezik számodra egy fontos üzleti vagy szerelmi kapcsolatban. Összeköltözés, eljegyzés? Ezek továbbra is a láthatáron maradnak, de könnyen lehet, hogy csapatmunkában fogsz most nagyot fejlődni, és a kommunikációd is nagyot javul. Szakmai szinten, ha a megfelelő társat keresed – például egy coach vagy asszisztens személyében –, járj nyitott szemmel. Ne feledd: amelyik projekttel most jutsz el az aláírás fázisába, azt még fokozottabb siker és szerencse kísérheti.

NYILAS

Több téren is szerencsés fordulatok várnak, a munkától az egészségen és az egészséges életmódra tett törekvéseiden át egészen a háziállatok köréig. Ha a héten odateszed magad ezeken a területeken, akkor nemcsak most, hanem a későbbiekben is számos előnyre tehetsz szert. Szóval jelentkezz arra a szuper állásra, vedd meg a konditermi bérletet vagy azt a szakácskönyvet, amivel már régóta szemezel. Ha pedig kis kedvenccel bővítenéd a családot, itt a remek alkalom! De az is felemelő lehet, ha a már meglévő kisállatoddal tudsz több időt tölteni és egymásra hangolódik a lelketek. 

BAK

Készen állsz a mindent elsöprő boldogságra? Akkor nyújtsd ki a kezed felé, mert bizony, ideért, és csak arra vár, hogy kapcsolódjatok. A szerelemben mérföldkőnek számító pillanatot élhetsz át: akár a lelki társad érkezéséről, akár egy kapcsolat elmélyüléséről van szó. A legfontosabb, hogy maximalizáld ezt az energiát és helyezd előtérbe azt, ami a legmélyebb szinten kielégít, és merülj el benne teljesen. Emlékezz arra, hogy ezek a pillanatok teszik az életet oly gyönyörűvé. Nyisd ki a szíved, és engedd be a fényt! A változást imádni fogod.

VÍZÖNTŐ

A heti horoszkóp szerint most igazán megéled az érzelmeidet, és az afelett érzett boldogságot, hogy igazán összhangban vagy az univerzummal. Az előtted álló hét arról szól, hogy hálát adsz a múltért, és pozitív fejlődést tapasztalsz az otthon, a család, az ingatlanügyek vagy a háztartási ügyek körül. Még ha semmi extrát nem tervezel is a hétre, akkor is úgy érezheted, hogy a lehető legboldogabb vagy. A rokonaiddal való kapcsolatépítés hosszú távú boldogságot és bizalmat hozhat az életedbe, ami tovább fokozza majd a hála és a boldogság érzését.

HALAK

Ezen a héten boldogan fickándozol majd az izgalmas lehetőségek, ötletek és kalandok között. Kíváncsi leszel, és lenyűgöz az emberek és a világ változása, újdonságai. Ha utazni szeretnél, vagy a kommunikációs, intellektuális képességeidet szeretnéd kamatoztatni, minden szempontból élénkebbnek fogod érezni magad. Ezen a héten új ajánlatot is kaphatsz, ami megerősíthet abban, milyen szép, új irányba halad az életed. A boldogságtól szinte extázisba kerülhetsz.

Forrás: People.com és Astrologyzone.com
Nyitókép: pinkomelet/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: