Heti horoszkóp: váratlan szerelmek és fontos beszélgetések várnak ránk

A héten szinte minden csillagjegyet erőteljes bolygóállások mozgatnak. Most minden adott régi beidegződések és minták feloldásához, valamint egy teljesen új kezdethez.

A heti horoszkópelőrejelzések (március 27 – április 2.) szerint most megtalálhatjuk a hangot és a megfelelő szavakat ahhoz, hogy nagy terveinket és vízióinkat is megfelelőképpen tudjuk kommunikálni. Március 28-án, kedden a cserfes Merkúr fellángol a Jupiterrel együtt a szenvedélyes Kosban, ezért néhány csillagjegynek a szerelemben, másoknak pedig a régen halasztott dolgok megbeszélésében lehet szerencséje, amennyiben tudatosan használják a bolygók energiáit. A bolygóállások megteremtik a lehetőségét, hogy végre több embert tudj magad köré vonni és erőfeszítéseidben segítségedre legyenek. Merész elhatározásaidra és tetteidre most a világ is reagál, hiszen soha ne felejtsd, „ha mosolyogsz, a világ is visszamosolyog rád„.

Elérkezett az idő

A héten mindegy, hogy megbeszélésről van szó vagy szerelemről, mindenhez megtaláljuk a tökéletes időzítést. Ehhez pedig most nincs más dolgunk, mint lassítani kicsit, és megfigyelni az emberek finom jelzéseit. Tudni fogod, mikor kell megtenni majd a megfelelő lépéseket. Ha eddig tétováztál, hogyan adj hangot érzéseidnek, szükségleteidnek, akkor most a vízi trigon segít abban, hogy szívtől-szívig érjenek a szavak. Csütörtöktől pedig a szerelmi tornádókat előidéző Merkúr ütközik az Uránuszba, így az érzéki Bikában lángolhatnak fel a szerelem lángjai. Készülj fel arra, hogy esetleg ki kell majd nyilvánítani a vágyaidat, de arra is, hogy a dolgok hirtelen nagy fordulatot vehetnek, ha impulzívan reagálsz. Itt az idő, hogy kitörj egy régi kozmikus körforgásból.

Hogyan hat ez a sok halmozott bolygóállás az egyes jegyekre?

A Kosok most elemükben lesznek, ami a kommunikációt illeti, de vigyázniuk kell, hogy ne vegyék le őket a hízelgők a lábukról, és szerények maradjanak. A Bikáknak most csütörtökön nem árt egy kicsit ráhangolódni önmagukra és mélyebb érzéseikre. A hét remek lehetőséget nyújt áttekinteni, kik azok a környezetükben, akik kedvezőtlenül hatnak rájuk. Ha az Ikrek jegy szülötte vagy, akkor itt az idő elfoglalni központi szerepedet és megmutatni bölcsességed, tiszta gondolkodásmódod. A Rákoknak ideje felismerni, hogy egységben az erő és önmaguk helyett a célra koncentrálni. Ugyanakkor arra is figyelniük kell majd a hét második felében, hogy igazságosak maradjanak és ne égessenek fel kapcsolataikban hidakat.

Szerelem, flört, kapcsolatok

Az Oroszlánok szerelmi élete felpezsdül. Flörtölésre, buja kalandra van lehetőségük, és ha jól szabják meg a határaikat, akkor akár a nagy szerelemre is rátalálhatnak. Szűzként jó, ha nem ülsz fel az érzelmi hullámvasútra egy egyéjszakás kaland kedvéért. Keress inkább hosszútávú partnert magadnak, aki érzelmileg is kielégít. A Mérlegnek elérkezett az idő, hogy jobb partnerré váljon, illetve tisztázza magában a tetszés a szerelem és a vágy közötti különbségeket. A Skorpiónak a csillagállások szerint ideje kezdeményezni, és követni megérzéseit. A Nyilasnak pedig a megfelelő szavak megtalálásával kell megmentenie majd egy kényes helyzetet. A Baknak szentimentális találkozásban lehet része, azonban figyelnie kell, hogy a sok jóból, amit kap vissza is adjon. A Vízöntő pedig jobb, ha a héten megválogatja a szavait és ahelyett, hogy heves vitákba kezdene, inkább a barátaival töltené az időt. A Halaknak el kell dönteniük, tudják-e vállalni a sikerrel és győzelemmel járó felelősséget.

Nyitókép: Fotó: Rudzhan Nagiev/GettyImages
Forrás: mindbodygreen

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
    Legnépszerűbb cikkek: