Magányosnak érzed magad? Motivációra van szükséged? Segítünk!

Kezdd velünk a heted!

Minden hét egy újabb kihívás, és hétfőn állunk csatarendbe hozzá. Gyakran nem könnyű, de segítünk!

Hétfőn sokszor nehezebben indul a reggel, és kicsit messzinek tűnik az a vágyott péntek. De ha belegondolunk, hogy hányszor csináltuk már ezt végig sikeresen, akkor már nem is tűnik megoldhatatlannak. Ha pedig úgy érzed, hogy egy kis lelkesítésre van szükséged, akkor segítünk erőt meríteni a héthez. Mostantól inspirálódj velünk minden hétfőn!

Heti motivációs idézetünk Kurt Vonneguttól származik, aki a 20. századi amerikai irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja. Aki még nem ismeri, de szereti a fanyar humorral megírt, mély gondolatébresztőket, annak kezdetnek A hazátlan ember című könyvét ajánljuk.

Jut ezen a világon mindenkinek szerelem, csak meg kell keresni.

És ha már szerelem és motiváció, akkor hallgasd meg Edward Sharpe & The Magnetic Zeros Home című dalát: nincs az a heti mélypont, amiből ne rángatná ki az embert ez az energikus dal!

Ha van valamilyen jól bevált trükköd arra, hogy a hétfőd lendületesen induljon, akkor ne tartsd magadban! Írd meg nekünk a woohoo@woohoo.hu címre, vagy oszd meg velünk és másokkal facebook kommentben. Lehet ez csak egy apróság, vagy jól kigondolt stratégia, de sokaknak lehet hasznos.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: