Hihetetlen, hogy telik az idő: Julia Roberts ikrei már 18 évesek! A világsztár egy nagyon édes régi fotóval köszöntötte őket az Instagramon

El sem hinnénk, hogy a színésznőnek már 18 éves gyermekei vannak. Pedig Hazel és Phinnaeus épp ennyi idős lett: híres édesanyjuk megható fotóval ünnepelte a jeles évfordulót.

„🌟🌟18🌟🌟 Szeretlek Titeket” – írta Julia Roberts a fotóhoz, amin a gyerekei még kisbabaként láthatóak. Egyiküket ő maga tartja, a másikuk pedig mellettük van.

Persze, nemcsak minket sokkolt a hír, hogy így megnőttek az ikrek, hanem a rajongókat és a családi barátokat is. Rita Wilson például ezt írta kommentben: „Nem lehet!!!!!!! Boldog születésnapot!!!!”. De Elizabeth Stewart stylist is felköszöntötte az ikreket: „Boldog születésnapot gyerekek!!!❤️❤️❤️”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés

Roberts 2004-ben adott életet iker gyermekeinek, két évvel azután, hogy hozzáment Danny Moderhez. 2007-ben pedig még egy fiúgyermek, Henry is csatlakozott a családhoz.

Julia Roberts és Danny Moder ikrei már egyetemre járnak

Roberts és 53 éves operatőr férje az eddigi években viszonylag titokban tartotta magánéletét. Nemrég azonban a színésznő elmondta, hogy mekkora sokk volt számára, amikor Hazel és Phinnaeus elkezdte az egyetemet és kollégiumba költöztek.

„Szédülni kezdek, ha erre gondolok.” – vallotta be a színésznő. „Annyira izgulok értük. Ez nagyon izgalmas! Én magam nem éltem át az egyetemi lét élményeit, így hát látni, hogyan történik ez velük, igazán lenyűgöző. Egyszerűen izgulok értük”.

Valóra vált álmok

Az Oscar-díjas színésznő a múlt hónapban beszélt arról, mennyire fontos, hogy elfoglaltságai ellenére minőségi időt töltsön a családjával. „Amikor nem dolgozom, az otthoni élet szervezése a teljes munkaidős munkám. Nem minden nap rózsaszín álom, de nagyon sok örömet okoz nekem.” – mondta. Majd így folytatta a gondolatait: „A színészlét soha nem emésztett fel. Ez az álmom valóra vált, de nem ez az egyetlen valóra vált álmom. Az élet, amelyet a férjemmel építettünk fel és az élet, amelyet a gyermekeinkkel építünk, ez a legjobb dolog. Hazatérni hozzájuk a nap végén, ez a győzelem a számomra”.

Arra a kérdésre, hogy három gyereke nagyon hasonlít-e rá, a színésznő szkeptikusan válaszolt. „Mindig arra gondolok, hogy mindannyian úgy néznek ki, mint én, aztán Danny hazajön a munkából, aztán rájövök: „Ó, rád hasonlítanak” – viccelődött Julia Roberts.

Julia Roberts kincskért őrzi férje első levelét

A házaspár az évek múlásával egyre közelebb került egymáshoz. „Ha együtt látjuk őket, kétség sem fér hozzá: még mindig őrült szenvedéllyel és szerelemmel szeretik egymást” – nyilatkozta egy ismerős még 2018-ban. „Julia egyszerűen imádja nézni Dannyt, amikor a gyerekeikkel van. Ez betölti a szívét, és ettől még jobban szereti őt”.

A színésznő elmondta azt is, mi az, ami miatt még mindig különleges számára a házasságuk: „Danny és én mindig is kézzel írtunk egymással üzeneteket” – mondta. „Az első levél, amit valaha írt nekem, hét oldal hosszú volt, még mindig megvan. Egy nap majd megmutatom a lányomnak, Hazelnek, és elmondom neki: ez az, amit egy férfiben keresni kell”.

Forrás: usmagazine.com
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: