Hilaria Baldwin őszintén válaszolt a népes családját érintő negatív kommentekre

Alec Baldwin és felesége, Hilaria hetedik közös gyermeküket várják. Egyre bővülő családjuk miatt pedig kapnak hideget-meleget a kommentelők részéről. Hilaria most egy megható Instagram posztban reagált ezekre.

Alec és Hilaria Baldwin márciusban jelentették be, hogy hetedik közös gyermeküket várják. A párnak hat közös gyermeke született már, Carmen 9 éves, Rafael 7 éves, Leonardo 5 éves, Romeo 4 éves, és Eduardo és Lucia pedig egy esztendősek. A 64 éves színésznek Kim Basingerrel kötött előző házasságából is van egy gyermeke, a 27 éves Ireland.  

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

A 38 éves jógatanár így írt a baba érkezéséről: „A korábbi évek mélységei és magasságai után, most egy izgalmas „magasság”, egy különleges meglepetés ért minket: egy újabb Baldwinito érkezik a családba. Mi azt gondoltuk, hogy már teljes a családunk, de ez a meglepetés rendkívül boldoggá tett minket. Az új baba igazi ragyogást hozott az életünkbe. Egy áldás és ajándék.” A posztban Baldwin utalt a korábban átélt vetéléseire is, amelyekről már akkor őszintén beszélt.

A legnagyobb utazás

A sokgyermekes családok egyre ritkábbak a nyugaton, Hollywoodban pedig fehér hollónak számítanak. Így nem meglepő, bár semmiképp nem illendő, hogy az újra bővülő család hírét sem az ismerősök, sem az internet népe nem hagyta szó nélkül. Érkeznek hozzájuk az indiszkrét kérdések és a különböző hangvételű kommentek. Hilaria Baldwin most őszintén reagált ezekre egy különleges Instagram-posztban, amelyhez egy gyönyörű kismama fotót is megosztott: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

„Hetedik baba: amikor az emberek erről kérdeznek vagy kommentelnek, sokszor buta vagy önmagamat becsmérlő viccekkel reagálok. Szeretek nevetni magamon, ez jót tesz, segít észnél maradni. De a viccet félretéve, én hálás vagyok ezért az időszakért. Túl jól is ismerem az anyaság örömét és veszteségeit, a szépségét és a szívfájdalmát. Megtanultam tisztelni és elfogadni a csodálatos, a nehéz, a kényelmetlen, a varázslatos és az ismeretlen részét is ennek a különleges folyamatnak és áldottnak érzem magam, amiért újra és újra átélhetem.” Korábban Alec Baldwin is reagált a kérdésre, miért vállalnak újabb gyermekeket feleségével: „Az emberek mindig az kérdezik, miért? Azért, mert szülőnek lenni a legnagyobb utazás.”

Forrás: PageSix
Nyitókép: Taylor Hill/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: