Hilaria Baldwin újszülött kisfiával pózolt: a fotó nem várt reakciót váltott ki a fitneszguru követőiből

Egy tükörben készített szelfin mutatta meg, milyenek a hétköznapok Eduardoval. 

Hilaria Baldwin fitneszguru és férje, a színész Alec Baldwin múlt héten jelentették be a nagy hírt, hogy megérkezett ötödik gyermekük, a kis Eduardo. Akkor egy meghitt, kórházi fotón láthattuk a szülőket és a picit, majd másnap az újdonsült kismama egy szülés előtti és utáni fotót is posztolt magáról, hogy megmutassa a világnak, milyen csodálatos dolgokra képes a test és hálát adjon azért, hogy anya lehet.

Csak néhány nap telt el azóta és máris itt a következő bejelentkezés a Baldwin-családtól: Hilaria szombaton egy tükörben fotózott képet osztott meg Instagram profilján, ahol épp fogat mos, miközben a kisfiát szoptatja. A fotó alá azt írta: „3,5 nap telt el és máris a multitasking bajnokai lettünk.” 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

3.5 days in and we are champs at multitasking 😂

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés,

A poszt nem várt kommentáradatot eredményezett, több anyuka is jelezte, milyen nagy szerencséje van Hilairának, hogy minden idejét a babával töltheti és jobb, ha inkább a közösségi médiát is teljesen elfelejti, hogy csak a kicsivel foglalkozhasson. A rosszindulatú megjegyzésekre az anyuka hamarosan hivatalosan is reagált egy hosszú, szöveges bejegyzésben, mivel nagyon méltatlannak érezte, hogy ennyien támadják. „Hadd tisztázzak valamit: néha-néha közzéteszem, épp mit csinálunk, hogy vagyunk. Ha odakommentálod nekem, hogy mit kellene tennem, mennyit kéne posztolnom, egyszerűen figyelmen kívül hagyom a megjegyzésedet és letiltalak. Nem vagyok kíváncsi az ilyen típusú véleményekre. 5 gyerekünk van, boldogok vagyunk, egészségesek, kötődőek, fáradtak, elfoglaltak, de áldottak.” – írja. 

Nyitókép: Gotham/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: